Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 abi oyunu en oynanmaz yapabilecek sey hosting sistemi. Butceleri olmadigindan dedicated server sistemi kurmamislar. Full release de bu olur mu bilmiyorum, belki de beta oldugundan dolayi boyle diyecegim ama oyunu adam gibi test etmek istiyorsan dedicated server sisteminde test etmen lazim. Suan ki sistem COD MW2 sistemi gibi. En iyi baglantiya sahip oyuncu oyunu host ediyor. Eger bu oyuncu oyundan cikarsa host bir sonraki uygun oyuncuya geciyor. Bu surec icerisinde oyun duruyor ve 10sn geriye gidiyor sikinti yasatmamak icin. Eger sistem boyleyse competitive ve kalici bir oyun olmasi imkansiz gibi. Tipik bir Ubisoft launch gorebiliriz. Ayrica Rainbow6 Siege ve Division'dan biliyoruz ki Ubisoft bug ve hack konularinda inanilmaz yavas ilerliyor. Oyun satmadan ve buyumeden yatirim yap(a)miyorlar. Rainbow 6 Siege neredeyse 1.5 yil sonra adam oldu ve suan ilk doneminden daha fazla oynaniyor. Division launch sonrasindaki sorunlari gidermesine ragmen hala bir buyuk facia ornegi. Herkes birakti oyunu ve duzenlemelere ragmen donmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 dedicated olmıycak belli, oturup bu host sistemiyle ugraşmazlardı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Sereglin said: Division launch sonrasindaki sorunlari gidermesine ragmen hala bir buyuk facia ornegi. Herkes birakti oyunu ve duzenlemelere ragmen donmediler. end game yok çünkü, başka bi mantığı olabilir mi insanların bırakmasının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 end game'den ote, acik acik hile yapanlara ve oyundaki buglari abuse ederek dupe ve para kasanlara karsi hic bir sey yapmadilar. Oyundaki herkes bu glitch-bug'larla o kadar kazancli cikti ki, oynamanin anlami kalmadi. oyunu daha da farm heavy yaptilar ve exploit yapanlar muthis karli cikarak hala oyunu oynamaya devam ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 onlar olmasaydı da oyun bitecekti abi. oyunun olayı hafif co-op layarak single player olarak bitirmek olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 progamer said: https://scars.forhonorgame.com/en-GB/index.html bu siteden close beta code veriyorlarmış said: Instructions: 0) You will need a uPlay account 1) Go to the site, enter your age 2) Choose a hero 3) On the left there are dots, you will be at the top, you need to get to the bottom. You can do this by clicking or scrolling down. 4) It will zoom onto your weapon, continue scrolling down (takes a while, it will eventually start to zoom back out) 5) Eventually you'll be allowed to 'Create Your Weapon', which takes you to a new site 6) Customise and then validate your weapon. You will now be presented with a beta code 7) Click "Redeem", or go here: http://forhonor.ubisoft.com/game/en-GB/beta-redeem/ to redeem your code direk su sayfadan alınabiliyor kod ugrasmadan. https://scars.forhonorgame.com/en-GB/custom.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 aldım yey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 KILINCIM ile ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 beta code aldım sitede aktive ettim ama oyunu göremiyorum uplay'de. farklı bişi daha mı yapmam lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 mokoko said: beta code aldım sitede aktive ettim ama oyunu göremiyorum uplay'de. farklı bişi daha mı yapmam lazım ya oyunu uplay'de aktive ettiğin gibi davar gibi yazıyor la karşında "tamam hacı eklendi, beta başlarken nasıl gireceğine dair direktifleri yollayacaz sana" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 umarım beta başlamasına saatler kala açmazlar kocaman dl'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 sabonis said: mokoko said: beta code aldım sitede aktive ettim ama oyunu göremiyorum uplay'de. farklı bişi daha mı yapmam lazım ya oyunu uplay'de aktive ettiğin gibi davar gibi yazıyor la karşında "tamam hacı eklendi, beta başlarken nasıl gireceğine dair direktifleri yollayacaz sana" diye. If you selected PC, the Closed Beta will automatically be added to your Ubisoft Account. You should be able to find it in the Games tab in Uplay PC and download and start it from there. faq da böyle yazıyo lakin uplay app inde gözükmüyo bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 aynen, ama sitesinde register olmaya çalışınca betaya, zaten oldun diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Witcher çekiyorum yeniden. 3 günde inmedi akk sağolsun. Herhalde bu oyunu 1 haftada falan çeker. Etli butlu bir şeye benziyor. Bir de uplay (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 şu 2 günlük betaların dl'sini neden birkaç gün önceden açmazlar akıl almıyor cidden. betanın yarısı dl ederken geçsin diye özel ayarlıyorlar adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 cunku adamin ulkesinde banvit ucuz, adil kullanim yok. 2 saatte bitiyor senin 2 gunluk downloadun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 amariga'da falan da var kota vs olayları ya, her yer güney kore değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 25 dakika falan suruyo 50gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 %52 loadingte kalıyor alamadım bir türlü key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 tarihi belli mi closed beta nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 26-29 ocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Mailleri atmaya başlamışlar. uplay bakayım dedim, maillerin gitmesi zaman alıyor diye, hesapta görünüyor oyun. uplayinize bakın katılanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 gözükmüyo bende hala :( hüzün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 preaload acılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 akk tam da bu akşam devreye girdi, yaktın beni netflix trial. :( 20gb 2 günde iner umarım. aaa devreye girmemiş daha, iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar