Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 çekiyorum bende 45gb çek çek bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 ps4te hala 300lira sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Ben trye geldim bir haftaligina ama ozledim la. Gunde bir doz almak istiyorum resmen, level 3 botlarla practice yapiyorum artik. Cok eglenceli ya botla bile olsa. Aceace said: Ace bisy sorucam, bu adamlar balance falan halledememistir tahminen, birde dlc herolari geldi. Ben simdi main kensei olmaya calisiyorum ama bunda bir sakinca var mi? Mesela herolar arasinda cok buyuk oyununu zehir edecek kadar buyuk dengesizlikler var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bk6y7jw2ujLrjm0Zzbb4aEZUV13gyGoy-IobrkfNgaY/edit#gid=0 Tier C'deki class'lardan birini oynamadığın müddetçe MM'de sıkıntı yaşamazsın. Hatta ortalama bir seviyeye çıkana kadar Tier C'dekilerle oynasan bile sorun olmayabilir. Sallıyorum Aramusha aslında çok da aman aman iyi değil ama MM noobları lightları blocklamayı bile beceremiyolar :D Kensei her oyun modunda gaayet viable. Gönül rahatlığıyla mainleyebilirsin. Yukardaki Skorbrand'in diğer turnuva oyuncularıyla beraber oturup hazırladığı tierlist. Henüz 1.19 patch yeni diye açıklamalarını yazmamış. Sol alttan bir önceki patch açıklamalarını okuyabilirsin. Kensei, zerk ve conq harici çok devasa değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Neden pati bir anda bu ölü oyuna hypelandı anlamadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Oh sevindim kenseiye :) Tiering listeleri cok gordum de, hepsi birbirinden farkli gibi. Bu dogrusu diyosan bir gozden gecireyim tum listeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Dediğim gibi en iyi oyuncuların oluşturduğu liste. Ha belki aralarında ufak tefek anlaşmazlıklar vardır. Tierlerdeki sıralamalarda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 senko said: ps4te hala 300lira sdfsdf 2 hafta önce season passli 90TL idi oyun 50TL idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Celtics said: Neden pati bir anda bu ölü oyuna hypelandı anlamadım. :D İçlerine oturdu çünkü 200+ tl para verip çabucak sıkılmaları. Birbirlerini gazlayıp bari parasının hakkını alalım diye ümitleniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Yok klasik ubisoft hareketi, oyunun launch'u rezil olsun sonra 1 yıl çırpın oyun ayaga kalksın insanlar dönsün. Böyle olmayan mp oyunu yok ubisoft'un. Siege de coştu mesela tekrar. For Honor core'u çok iyi oyun, serversızlık, dc'ler, full pasif defans metası bozuyodu oyunu. Güzel bozdular onu. Sorunları da halledince rahatladı. Şu an sadece Ladder'a ihtiyaç var. Bi ladder koysalar LoL gibi kasılacak nonstop. Oyun iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Şekil 1-A: 200 TL vermiş ümitli vatandaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Aceace said: Dediğim gibi en iyi oyuncuların oluşturduğu liste. Ha belki aralarında ufak tefek anlaşmazlıklar vardır. Tierlerdeki sıralamalarda falan. olm kensei hep en sonda :D viable dememis miydin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Star citizen'e 275 dolar verdim, bu birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 cicibeybe said: Aceace said: Dediğim gibi en iyi oyuncuların oluşturduğu liste. Ha belki aralarında ufak tefek anlaşmazlıklar vardır. Tierlerdeki sıralamalarda falan. olm kensei hep en sonda :D viable dememis miydin sen Rework öncesidir, rework geldi Kensei'ye hayvan gibi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 cicibeybe said: Aceace said: Dediğim gibi en iyi oyuncuların oluşturduğu liste. Ha belki aralarında ufak tefek anlaşmazlıklar vardır. Tierlerdeki sıralamalarda falan. olm kensei hep en sonda :D viable dememis miydin sen Aşağıdan 1.19 seçili olduğuna emin misin Excel kullanmayı da biz öğretmeyelim yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Üstelik tribute ve dominion'dan bahsettiğimiz için 4 tane shaman veya PK gidilmedigi için herşey normal oluyor. Hani 4 PK stackleyip oynayabiliyo olsan çirkin olur da öyle birşey yok. 4 shaman stacklenebilir aslında ama kalabalık dövüşte PK çok tırt ama shaman heryerde kabus. Alıcam bu aksam shaman'ı vurucam zehri vericem leap'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 cicibeybe said: Aceace said: Dediğim gibi en iyi oyuncuların oluşturduğu liste. Ha belki aralarında ufak tefek anlaşmazlıklar vardır. Tierlerdeki sıralamalarda falan. olm kensei hep en sonda :D viable dememis miydin sen quixef said: Aşağıdan 1.19 seçili olduğuna emin misin Excel kullanmayı da biz öğretmeyelim yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Sabah uyaninca direk telden bakmistim ya gormemisim. Simdi guncellenmis haline bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 https://clips.twitch.tv/RefinedDarkToadChocolateRain AHUusadhfwuhısdhfuahsdıof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Ee noluyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Eşşeğin penisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Skime bulursunuz siz bu oyuna oyuncu Bir şey soruyoruz verdiği cevaba bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ahah hakketen, niye agresif bi cevap verdin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Tersinden kalkmış quixef. Bütün gün diskord'ta da ters takılıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 sen de ters cevap vermissin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar