çünkü evrensel haksızsın DASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
For Honor
shrekte de lawbringer (mızrakla saplama) da da lock dan çıkıp smart use of mechanics olayı var. bunları engellemeleri gerek direkt. shrek'ın attığı o knockback o kadar kısa mesafede o kadar geniş alana vuruyor ki. adam çok bir şey de riske etmiyor. double heavy olayı çok sorun değil çünkü zaten adamdan heavy yemek için beyin ölümü geçirmen gerek.
locktan çıkıp da kaçan adama da bir debuff atarlarsa tadından yinmez. böylece koşan orochi pk nın olayı da biter.
locktan çıkıp da kaçan adama da bir debuff atarlarsa tadından yinmez. böylece koşan orochi pk nın olayı da biter.
lawbringer ın koşarken sürüklediği atağı sadece guardını sol tarafta tutarak engelleyebiliyorsun. bilen adama sorun değil.
shugokinin charge ı içinde adama fokus aldıktan sonra dodge basarak coooook kolay kurtulabiliyorsun. o yüzden adamlar kendi vortexini yaptı %50 %50 için charge dan dodge basacağını düşünüp guardbreak atıyorlar charge yerine. onunda çözümü double dodge ile takla atmak doğru zamanda. ne gb yiyiyor ne charge dan etkileniyorsun.
shugokinin charge ı içinde adama fokus aldıktan sonra dodge basarak coooook kolay kurtulabiliyorsun. o yüzden adamlar kendi vortexini yaptı %50 %50 için charge dan dodge basacağını düşünüp guardbreak atıyorlar charge yerine. onunda çözümü double dodge ile takla atmak doğru zamanda. ne gb yiyiyor ne charge dan etkileniyorsun.
1v1 de sorun değil de işte 8 kişilik modlarda can sıkıyor
2v2 1v1 hariç cheese zaten o kadar çok varki :) lawbringer silahın kabzasıyla 6 kere falan bi sağa bi sola atıyo havada. shugoki bacak sırta yapıyo 58 kişi heavy abanıyo sırtındayken. PK arkadan grabler önden top heavy ler uçuşur 20 tane. Bariz 1v1 2v2 için dizayn etmişler oyunu.
ağbi pk ve orochide anlam veremediğim hitleri şimdi anladım ya. lanet olsun gerçekten. herifler bu şekilde vuruyormuş demek ki. ben de diyorum imkansız o kadar hızlı değişmesi. orochi ve pk'nın light to zone direkt bozuk.
Bide wardenda :D
Bu arada bozuk demişken...
https://www.youtube.com/watch?v=Gm5L19vZiEg
0:38 PK'nın zone atağının ekstra über düper kanser olmasının nedeni de aha bu :D
(warden da çaktırmadan hani bana hani bana diyo :D)
Öne çıkan mesajlar