bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 bi hevesle eve geldim indirdi diye server yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 yarın açılmıyor mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 9 ile 12 Şubat arasında beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 HEYACANLANMIŞ ŞOPAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 nerden almak lazım şimdi bunu? en ucuz alttakileri buldum uplay cdkey veriyorlar. durmaplay'de 150tl normal versiyonu oyunfor.com'da 162 tl delux versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 yarın acıkmı deilmi yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 1700 den itibaren açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 tr saati mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 tr saatiyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 180 tl steam da deluxe per purchase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 nick denoswn uplay'de. ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 steamde olmak yetmiyormu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 -Deno- said: nick denoswn uplay'de. ekleyin. http://i.giphy.com/dwEVhhmY7r1g4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ahahasdzxczxcz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 yok olmaya hazır mısın ekürinle http://i.giphy.com/bt4n62hoQ222c.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ben hiç dikkat etmedim oyunda match making sisteminde rank falan var mıydı? iyi kötü adamı neye göre ayrıştırıyor. lig, sezon falan ne bileyim oyunda böyle hırs yaptırıp da kendini geliştirmeye iten bir şeyler var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 lvl falan var mı? skill açma vs vs? yoksa BAMBAMBAM mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 lvl ve skill-trait kıvamında unlock ettiğin şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ranked releasede olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 gençler nerden aldınız ucuza yer söyleyin de alıverem bende. video'ları fln seyrettim tam benlik oyun yapmış abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Benim linkten alsanıza Kinguin'den. http://www.kinguin.net/?r=27408 Yapıştırın TEASY kodunu da %3 indirim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 kaç kişi aldı? ben pazar günü son kararı vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 2 gün oynayayım çok hayal kırıklığı olmazsa ben alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 betadan sonra karar veririz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar