pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Sori haklı. Vakti zamanında random zerge dönüşen Alterac Valley gameplay tarzındansa 5 kişilik partimiz ile Warsong Gulch süpürmek daha keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 With Honors vardı bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 benim tercihin az sayı, ama birde pub seçenegi olabilirmiş. çeşitlilik olsun manasında. şu block ve attack tarafları düzgün calısıyosa oynatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 iyi animasyon iyi grafikler kötü gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 mount and bladein basarılı biiki yanını almıslar güzel. sole weapon throw falanda olsa iyi olur aslıdna. en azındaın kısa menzilde combata dahil olmak veya atıp girip sekil yapmak falan iyi olur. Zırh silah konusnda gelince, meh bos muhabbetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 +15 katana peşinde koştuğunuz zamanları unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 4 kişi çok az. Takım bazlı bir oyun değil. Meydan savaşı süslemesi yapıp 4 kişiyle sınırlamanın konsollardan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Az sayıda kişilik modlar olsun tabi. Ama oyuna bot koyup meydan savaşı süsü verecekseniz en azından titanfall gibi oyuncuların sıradan asker olmadığı kılıf falan bulun bari. O oyunda bile kat kat fazla kişiyle oynanıyordu. 4ün üzerinde kişilik modu çıkmadan yüzüne bakacağım bir oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Baya güzel görünüyor oyun ya. Yalnız 3 faction az gibi geldi. Steplerden birileri de olsaymış süper olurmuş. Moğol, Türk, Çin filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Şunun neyini beğendiniz gerçekten merak ettim. Gameplay'i gördüm, "tipik ubisoft" dedim direk. AI'la kapışırken arkada salak salak bakan diğer AI'lar, burnundan arcadelik akan bomboş bir gameplay, süslü püslü grafiklerle kaplanmış bomboş bir oyun lan. GAZA GELDİM HÖRÖR falan yazılmış bi de. 12 yaşındaki konsol bebesi gaza gelsin diye yapılmış videodan koca koca adamlar gaza geliyosunuz ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Xenocide said: Şunun neyini beğendiniz gerçekten merak ettim. Gameplay'i gördüm, "tipik ubisoft" dedim direk. AI'la kapışırken arkada salak salak bakan diğer AI'lar, burnundan arcadelik akan bomboş bir gameplay, süslü püslü grafiklerle kaplanmış bomboş bir oyun lan. GAZA GELDİM HÖRÖR falan yazılmış bi de. 12 yaşındaki konsol bebesi gaza gelsin diye yapılmış videodan koca koca adamlar gaza geliyosunuz ayıb. Aynen. ubi bu sefer takılmış 4v4 e . her oyun böle olacak neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 sısın lan güzel işte benim konsolum bile yok ben nie seviniosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 reklamı iyi olcak genele bakınca çöp olcak bi oyun daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Xenocide said: Şunun neyini beğendiniz gerçekten merak ettim. Gameplay'i gördüm, "tipik ubisoft" dedim direk. AI'la kapışırken arkada salak salak bakan diğer AI'lar, burnundan arcadelik akan bomboş bir gameplay, süslü püslü grafiklerle kaplanmış bomboş bir oyun lan. GAZA GELDİM HÖRÖR falan yazılmış bi de. 12 yaşındaki konsol bebesi gaza gelsin diye yapılmış videodan koca koca adamlar gaza geliyosunuz ayıb. Oha adam sarj olmus, aksam yemegine biri mi sicti hayirdir? Melee/medieval combat uzerine cok secenek yok ki, var olanlarda pek(hic) akici degil..varsa onerin, yaptiysan bir oyun gizli gizli soyle, paylas, onu oynayalim. Mb2 Bannerlord cikana kadar ben raziyim, ruscudan alirim 7/10luk bir oyun olsun yeter, vakit gecirtsin maksat. Atk/Block sistemi sanirim Fight Night'i andiriyor, sag/sol/asagi x tas/kagit/makas sistemi gibi geldi bana. 4v4 domination meh duruyor ama freeforall modu eklerlerse neden olmasin oynanir gayette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 WaNTeD said: http://www.youtube.com/watch?v=EDkoj932YFo tamam işte slash hiçbirşey yapmaz plate üzerinde, thrust da az zarar verir. öyle "ben ASASİNOYUM, katanayı bir salladım yarı canı gitti" gösterirlerse komik. holivut gibi katanalarla fencing üzerine olmaz zaten, videoda anlatıldığı gibi o silahı başka silaha zart zurt çarparsan dağılır kısa sürede. tek ilginç gerçekçi kısım gösterdikleri kılıcın kabzasının silah olarak kullanılabilmesi. aklıma gelmişken bir diğer eleştiri olarak da "OKÇULAR OKLAYIN" diye arcade büyülerinin işi ne, okçu lazımsa okçu sınıfı koyarsın, arkadan oklar. ama dediğim gibi herşeye rağmen denemek isterim. böyle oyun fazla yok zaten. first-person olmadığı sürece denenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 videoya göre longsword hiç bi işe yaramıyormuş. yıllarca nasıl savasmıs bu adamlar kesmeyen kılıcla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 plate armor kac para senin haberin var mi? fakirler kesiliyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 longsword zaten kesmek için değil daha çok denge bozup, düşürüp vs. sonrada saplayarak öldürmek için değil mi? Yani izlediğim bütün kaliteli orta çağ filmlerinde longsword'lu öldürme hep saplayarak oluyor. Hayat işte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 karsindakine bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 vücudun plate ile kaplı olmayan kısımlarına (vizör, koltukaltı filan) batırmak üzere özel zırhlı dövüş teknikleri geliştiriliyor, longsword yerine özel saplama kılıçları çıkıyor estoc gibi. öyle longsword sallarsanız geri seker, o işe yaramasa millet servet harcamazdı yaptırmak için. http://www.youtube.com/watch?v=1S_Q3CGqZmg holivot bunları seyret de öğren biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 pardon oyun simülasyonmuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 oyun similisyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 İyin similislin (sıkıldım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 al düzeltm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 duzeltmez olaydin, o muydu ne oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ya yormmmmmmaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar