Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir uzay hikayesi : piston bosaldi.


di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Uzaylinin biri, uzerinde cok da kontrolunun olmadigi, pistonu bosalmis bir uzay gemisinde mahsur kaliyor ve uzayin herkesten uzak, issiz bir sektorunde suruklenmeye basliyor. Oksijen, yemek ya da elektrik konusunda bir sikintisi yok bu abimizin ama uzay gemisini oraya buraya donduremiyor, isinla beni scotty diyemiyor. Uzaylinin ya da geminin basina ne gelecegi de onemli degil zaten lakin su noktada fikirlere ihtiyacim var.

Boyle bir hikayede bu bahtsiz bedevinin uzaylinin karsilasabilecegi engeller ya da tehlikeler ne olabilir sizce?

Benim aklima gelenlerden bi kaci; karadelikler, asteroid'ler ya da asteroid kusaklari, madenleri korumak icin yone asteroid ustune ya da ay/gezegen yorungesine dikilmis sentinel'ler, gunes patlamalari, uzay korsanlari ... ?

Ulan yeri de cok guzel olmadi konunun ama senaryo sonucta...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bahtsız bedevi dendiğine göre zar atılmış zaten 1 gelmiş diyoruz he?

organizma olabilir böyle uzayda pörtlemeyen, büyük kollu bacaklı bişeyse torpordan çıkar girmeye çalışır içeri. micro bişeyse asit felan gibi bişeydir, delik açar. eleman bi yandan hayat teknesini toparlamaya çalışır bi yandan böcekten kurtulmaya felan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya timuçin yukarıda akıl sağlığını kaybetmesi dahilinde iki şey olabilir,

bu arkadaş can sıkıntısından günde 3-4 posta sıçacak, sıçarken, bir şeyler okumak isteyecek ama sürekli aynı şeyleri okumaktan artık sadece kucağında kitabı tutarak oturması bile onu okuyor olmasın ısağlayacak

hatta sahne şöyle, kahramanımız kucağında yeşil kumaş kaplı kitabını tutmaktadır, gözleri kapalı ama göz kapaklrının altından göz bebeklerinin sürekli hareket ettiğini görüyporuz çünkü bu arakdaş o sırada kendi zihninden kitabı okumaktadır, bir noktadan sorna hayalle gerçeği ayırt edemeyip kendini ortaçağda bir macerada veya uzay boşluğunda gemide aslında olmayan yaratıklara karşı bambu tuzakları kurmaya çalışırken bulaiblir ve işin daha kötü yanı gemideki her ses ona poltergeist gibi gelecek

en sonunda kakasını yapacak ama dışarıda birinin olduğunu sanarak, kapısı kapalı şekilde, yoksa evde yalnız olduğuna %100 eminden neden kapıyı kapatırsın ki?

hele bir de sıçtıktan sonra.. bir de 31 çekmek isteyecek, o da başka bir hikaye, yapış yapış playboylar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uss enterprise gelir kurtarir, en kotu babylon 5 e saplanir barda takilir. olmadi battlestar galactica zaten kacista secsin cylon veya human race..

bunlar denk gelmesse ki gelmez :) gergenin dedigi gibi uzayin zilyonda 1 inden azi dolu oldugu icin hic bir seye denk gelmeden suruklenir durur, cok sanssizsa;

1- yorungelere girer uydu gezegen yildiz patlar gider veya inerse kurtulur belki

2- kuyruklu yildiz coldeki kutup ayisi misali takilir pesine

3- silversurfer ? thanos :P

4- space dragonlar saldirabilir nede olsa bilmiyoruz var mi yok mu :) salla gitsin fantasyden basina space ekleyerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...