applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 monster hunter world'e geçicem önümüzdeki hafta zamlı maaş yatsın da sdfsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Monster Hunter oynamayın!!! Daha pc'ye çıkmadı. Oynamayın o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 beyler bu kadar konsol hype yapmayın zar zor sattık yeniden aldırmayın adama.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Alma... Bana al. Satmam da ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 sadece ekran kartı parasına 4k-60fps görüntü verip bacakları uzatıp oynadığın aleti neden alacaksın ki ? hem de exclusive oyunları falan mehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 4k tvim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 1k da olur. Bende 1k monitor var onda da oynaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 yapmayın olm getirmeyin gaza.. bir heves alıyorum 3 ay sonra satıyorum. daha 2 gün önce en az 500 lira harcadığım cillop gibi psn hesabım 3. ele düştü gözlerimin önünde.. neyse konu dağılmasın oynanış videolarını izledim gayet güzel bir oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 hypelamak gibi olmasin ama ps4 son 2 senedir hic uzmuyor ya.. inanilmaz content var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 çok iyi çok. şimdi daha bu işin gow'u var, rdr2'si var, kojimanın ne idüğü belirsiz oyunu var, detroit become human'ı var. var oğlu var yani. resmen çok iyi zamanda almışım ps i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Supersampling ile fullhd TVler bile baya iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 valla ben dandik otel tv'sinde oynuyorum. en son uncharted'ı oynarken neredeyse ağlayacaktım grafiklerin güzelliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 mokoko said: çok iyi çok. şimdi daha bu işin gow'u var, rdr2'si var, kojimanın ne idüğü belirsiz oyunu var, detroit become human'ı var. var oğlu var yani. resmen çok iyi zamanda almışım ps i. kojima reyiz beyin şaheseri diyeceksiniz !!! horizon almayı düşünenlere gözüm kapalı öneririm. konsol aldıran oyunlardan bence, benzerini görmedim. ölmeden önce oynanması gereken 100 oyundan birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Kojimaninki ne zaman cikcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 reyiz ne zaman uygun görürse.... 2019 q3 falan olur bence. paylaşımlar yapıyor "ofisteyim çalışıyorum" ayağına ama paso yiyor içiyor, kafayı çekip müzik dinliyor sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 dlc yok bu oyuna demislerdi release'de ben de bitirip takas etmistim. dlc yi oynayamamak icimde kaldi o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 applev0dka said: horizon almayı düşünenlere gözüm kapalı öneririm. 2017 GOTY bence.. ama cok zor verdim karari.. persona, nier ve bu arasinda kaldim ama horizon bir tik onde bitirdi benim kafamdaki yarisi sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 nier ve personayı da kesin oyna. persona bi noktadan sonra bayıyor ama bayana kadar çok zevkli gidiyor. Nier tam benim tarzım oyun zaten allah gibi yardırmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 sorry to burst the bubble :D https://i.imgur.com/VKbiZ94.png horizon cok guzel oyun ama "eski" nin reformulize edilmis ve mukemmelstirilmis hali, BOTW ile ayni aralik cikmasi cok buyuk talihsizlik oldu. horizon zelda kulliyatindan gelmis gameplay ogelerini cok iyi bir hikaye ve gorsellik ile rafine ederken zelda gitti turu yeniden icat etti, horizon 2 yapilirsa ve BotW uzerinden yururlerse gameplay olarak efsane birsey cikar ortaya cunki zeldanin cuvalladigi tek yer cinematic hikaye ve karakterler sunamamasi, sirf gameplaye odaklanmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 botw ne ya, çıkarırlarsa ps4'e bakarız. napalım nintendo oyununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 nintendo ne yenir mi ? ızgarası mı güzel haşlaması falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 öf yine gelmiş nintendo'cular. e tabi 2 3 oyundan fazla oyun olmadığı için konsolda, onları bitirip internete üşüşüyolar böle asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 türkçe olimpiyatlarını kazanıp "bolt da adam mı lan" diye gezmeye benzetecektim ama seninki daha sektörel bir darbe oldu sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 botw bu abi... botw yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 zevkten titriyorum şuan sanırım. nasıl bir oyun bu ya, saatlerdir kalkamadım başından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar