tambjk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Sabah ilk maçımı yaptım, offline bjk-fb, yapay zeka ağlattı. Tek umudum online artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 benim oynadığım en gerçekçi, en güzel FIFA hala. ultimate team oynamıyorum hayattaki memnuniyetim ondan kaynaklı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Tamamen oynadıgın taktikle alakalı. Eger counter attack oynamayı ve kanatlardan dribbling ile gitmeyi seviyorsan/becerebiliyorsan en sevdigin fifa bu olacaktır. Savunmadan paslarla cıkarak orta sahada paslarak ilerlemek istiyorsan sadece hüsran. Tam mac sayımı bilmiyorum onlineda ama Offline+Online mac sayım 200+ a ulastı daha 1 kisi ile oynayamadım orta sahada 3 pas yapsın. Soyle googleda bir baktım ama daha onceki versiyonlarda adaptive difficulty'nin kodlarda bulundugu ile ilgili bir yazı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 abi ben ya seasons oynuyorum online, ya da offline career. geçen seneki AI'ı çok net hatırlıyorum o yüzden, AI'in kendi kendine birşey yaptığını hiç hatırlamıyorum. kendi tarafının AI'ını test etmek için player career oynayabilirsin üç beş maç mesela, kendi takımın küt küt paslaşıp rakip kaleye gidebiliyor. oyunu daha 20 saat falan oynayabildim (60 maç falan. 10 minute half, legendary'di professional'a düşürdüm eheh) ve uzun uzun paslaşılıyor, orta da açılıyor ara pas da atılıyor. oyun baya zor sadece geçen seneye kıyasla, ona da alışınca insanlar bu muhabbetler bitecek ama bence. dribblingden daha önce ciddi anlamda hiç bu kadar keyif almamıştım bu arada. mükemmel yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Sen pro diyorsun ben legendary/ultimate'da oynuyorum oyunu. Ve zaten problem world classtan sonra baslıyor. Oyunun zorlasması ile alakalı bir problem degil. Playerin problemlerini AI cekmiyor problem bundan kaynaklanıyor. Ornegin sen paslasırken bakmadıgın yone iniesta ile bile pas atmaya kalkıssan pas sacmalıyor ya da uzun pas attıgın zaman topu kontrol etmen uzun suruyor. Yerden sert pası(Driven pass) sen kontrol etmeye calıstıgında yarısında first touch ın basarısız oluyor zaman/topu kaybediyorsun. AI tum bu fizik kuralarından ayrı oynuyor. Tum acılara tum paslar akıyor, tum first touchlar perfect. Sadece aynı fizik duzleminde oynasak bile zaten oyun normal olacak offline icin. Online'da season oynaman tabiki "chemistry" derdini ortadan kaldırıyor ama tum takımı 10 chemistry ile bile kursan herkesi 85+ passing ile bile alsan farketmiyor millet onde hızlı oyuncularla baskı kurup 2 3 pasla gole gitmeye calısıyor ve bunu yapabiliyor cunku paslar cok dagınık ve oyuncular cok sloppy hareket ediyor. Yani sozde pas sistemlerini gelistirdik oyunu yavaslattık o yuzden paslasarak oynamak mumkun oldu kısmı tamamen yalan oluyor. Aslında oyunda otobus cekip ilerde 3 oyuncu ile oynamayı zorunlu kılıyorsun nerdeyse. Eskiden kotu oyuncular kotu savunma yapardı paslasarak ilerlerdin rakibin defansı arasında. Simdi kotu oyuncular icin savunmayı AI yapıyor zaten o yuzden benim kotu oyunculara karsı coooook daha iyi oynamam gerekiyor ve orta sahadaki herhangi bir hatam kucuk ya da buyuk direk gol pozisyonu cunku ben kanat beklerimi ileri yollamak zorundayım oyunu build up ederken bu da zaten baskı yapan takıma top kaybettigin zaman geride -2 olmak anlamına geliyor. Rakibim icin ise 7 kisi geride sabit duruyor zaten. Tum herkes pace abusing icin aglarken oynadıgım her fifa'da paslasarak yavas forvetlerle orta sahalarla posession oyunuyla hem seasons hem UTde div1 i kazanmıs biri olarak 300 macta bir oyuna alısamadıysam hele oyun "sozde" benim oynadıgım stili desteklemeye calısıyorsa yemisim o fifayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 e ben de legendary'de denedim, baktım hakikaten kazanamıyorum düşürdüm zorluğu biraz. ara sıra world class'ta da atıyorum maç. saçma sapan şeyler oluyor ara sıra (özellikle kartlar) ama FIFA 15'teki saçmalıklar yok, şu yok: ultimate team hakkında birşey diyemem, dediğim gibi oynamıyorum ve sevmiyorum. UT olmasaydı bugün FIFA çok daha iyi bir oyun olurdu ama, onu da söyleyeyim. said: Ornegin sen paslasırken bakmadıgın yone iniesta ile bile pas atmaya kalkıssan pas sacmalıyor ya da uzun pas attıgın zaman topu kontrol etmen uzun suruyor. Yerden sert pası(Driven pass) sen kontrol etmeye calıstıgında yarısında first touch ın basarısız oluyor zaman/topu kaybediyorsun. AI tum bu fizik kuralarından ayrı oynuyor. Tum acılara tum paslar akıyor, tum first touchlar perfect. Sadece aynı fizik duzleminde oynasak bile zaten oyun normal olacak offline icin. şunlar da en kötü ihtimalle sliderlarla çözülebilecek şeyler abi. oyunun kusursuz olduğunu falan söylemiyorum bu arada, yanlış anlaşılma olmasın. ama bir iki patchle (FIFA15e gelen patch gibi değil, bildiğin patchle) kusursuza baya yakın olabilecek bir oyun olur FIFA16. cidden futbol oyunundan hiç bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum çünkü, dribbling mükemmel, build up play mükemmel, maçlar acayip şeyler olmadığı takdirde düşük skorlu. geçen senenin sürekli 4-3, 5-2, 6-5 falan biten maçlarından sonra 1-1 bitip uzatmaya giden maçı seviyorum mesela. ama şunu keyifle yapan biri olduğum için de seviyor olabilirim FIFA16yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Bu linkledigin bir glitch. Ve ayni seviyede sacmaliklar var oyunda. kaleye girmeyen(ustten aut) topun gol sayildigi videolar var redditte suan. Sadece sana denk gelmemis. Hatta kasten yapilmis gibi duran bir kodlama hatasi var paslasmada. Yaklasik ayni acida 2 oyuncu olsun pasi attigin zaman aralarinda riski en yuksek olanini seciyor oyun.Ve her seferinde yapiyor bunu. Top kayiplarinin buyuk bir kismi da burdan geliyor pas oyununda(semi asisted). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bliksem said: dribblingden daha önce ciddi anlamda hiç bu kadar keyif almamıştım bu arada. mükemmel yapmış adamlar. su net dogru ya. hele bekle dribbling ile cikarken adam eksiltirken falan verilen hissiyat baya iyi. YURU BE diye kalkasim geliyor gamepad ile yerimden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 cross-platform multiplayer var mı? xbox ve windows arasında olcak diyorlardı ps3 ile ps4 arasında da var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ben oyunu sevdim zor geldi. online seasons a başladım 8 maç yaptım 5 mağlubiyet gs ile :D geçen sene 200 küsür maçta 11 mağlubiyetim vardı asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ilk defa bir fifa'yı çıktığı ilk gün almadım. onda da en iyi fifa çıktı anasını satayım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ya ben ilk defa pc'ye aldım bu sene fifa'yı, o kadar kötü ki yazılımı falan sanki korsan oyun oynuyormuşum hissi veriyor. daha doğrusu oynamaya çalışıyorum. kolu falan düzgün görmüyor. ayarları yapıyorum, maç başlayınca tuşların yeri değişiyor falan. x'te şut falan falan... bayağı rezilmiş ya pc sürümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 pc sürümünde hiçbir sorun yaşamadım valla ben. en büyük derdim alt tab yaptığımda tekrar fullscreen yapamamaktı. onuda alt+enter ile çözüyorum. kumandayı falan ilk seferinde bir kez ayarladım bi daha settingse bile girmedim. bence sende bi sıkıntı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 xaty said: ps3 ile ps4 arasında da var mıdır? xbox1 ile pc arasi problem olmaz ama p3 ile ps4, versiyonlar arasi baya fark oldugundan mumkunati yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 mokoko said: pc sürümünde hiçbir sorun yaşamadım valla ben. en büyük derdim alt tab yaptığımda tekrar fullscreen yapamamaktı. onuda alt+enter ile çözüyorum. kumandayı falan ilk seferinde bir kez ayarladım bi daha settingse bile girmedim. bence sende bi sıkıntı var :D this kolun markasi ne abi bu arada bir de: https://www.reddit.com/r/FifaCareers/comments/3mnpsx/sliders_for_anyone_struggling_on_world_class/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Benim yorumum pozitif. Geçen seneye göre çok daha oturaklı bir oyun olmuş. Geçen seneki oyunda offline kariyer bile çok arcade geliyordı AI'ın yaptığı hareketlerden ötürü. Bunu zorluk seviyesinden bağımsız söylüyorum. Bu sene çok daha makul bir oyun olmuş zira ben komple manuel ayarlarad oynuyorum. Bu sebepled istediğim adama pas atabiliyorum. Hatta tikitaka işlerine falan bile girdik mid-tier takımlarla. Zorluk seviyesi oyuna düzgün etki etmiyor Fifa 13'ten beri. Yani WC veya LEGENDARY oynadığınızda Barcelona ile Eskişehirspor'a karşı vereceğiniz mücadeleler aynı zorlukta oluyor neredeyse. Malesef böyle bir saçmalık 3-4 senedir var. İlk defa manuel kontrollere Fifa 12'de geçmiştim. O oyunda WC / Legendary zorlukta baş edebiliyordum. Artık çok daha zor oluyor. Sebebi de 10 oyunucuyu da ayn ıanda düşünmeniz gereklilği. Oyun zorluk arttıkça komple futbol oynamaya başlıyor. Her bir oyuncu takımın dışında deplase olup yardımlaşıyor. Ama siz tek başınıza aynı şeyleri yapamıyorsunuz. Bir de, AI player'la aynı sıkıntıları yaşamıyor denmiş. Buna da katılıyorum. Eskiden offline'da manuel ayara aldığımda AI da pas hatası yapmaya başlıyordu. Artık öyle olmuyor, daha çok auto vs. manual hissiyatı alıyorum oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ben galiba en cok pasa cagırma tusu istiyorum. Kosu yap degil. Gel ve atacagım pasa duvar ol tusu istiyorum. Ozellikle forvetlerle al ver yapmak cok korkunc. Baktıgım gibi araya kosuyor tum forvetler ya da defansın arkasında ezilip buzuluyorlar. Bu oyunun paslasmasını bu cozer. Bir de pres yaparken staminanın emilmesi gerek work ratelerine baglı olarak. low defensive work ratei olan forvet oyuncusu surekli baskıya gelince nefesinin macın 45 inci dakkasına yetmemesi lazım. Ben daha build up ile oynayan oyuncu gormedim kendimden baska. Soyle geri 4 lusu ile hucum yonu arasın orta sahadaki oyuncuları ile paslasarak ucgenler olusturarak ilerlemeye calıssın. Buildup oynayan bir oyuncuya karsı oynadıgım ve yenildigim gun ben haksızmısım oyun boyle de oynanıyormus diyecegim. Yoksa kimse bana pro difficulty de build up oynuyorum cok guzel oluyor demesin yani ozaman amatoru yenerken de cok guzel kosuyorum insanların icinden fifa insanların icinden kosmama izin veriyor derim ve mantıksız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 "Yoksa kimse bana pro difficulty de build up oynuyorum cok guzel oluyor demesin yani ozaman amatoru yenerken de cok guzel kosuyorum insanların icinden fifa insanların icinden kosmama izin veriyor derim ve mantıksız olur." şunu söylemek baya yakışıksız ve biraz da komik kaçmış. oyun allah'ın nadide bir eseri yazmadı kimse buraya. yeni gameplay'e alışana kadar pro'da oynadım dememi bu kadar uzatmak da mesajlarının çoğundaki agresiflik kadar tuhaf. oyunun bugları var ama gameplayi güzel, benim yorumum başından beri buydu. kıyaslamak adına orion'ın sliderları kurulu olan FIFA15te iki maç attım (10min half - legendary) ve maçları kazansam da bir gram keyif almadım, senin 16'ya söylediğin şeyleri bir yıldır ben 15 için söylüyordum çünkü. 16'da world class'ta yenilince saçma ya da OP şeyler olduğu için değil kendi hatamdan dolayı yeniliyorum, AI'daki adam benimkinden nedense üç kat daha hızlı oynadığı ya da tackle yapacak olan oyuncum başka yere ışınlandığı için değil. yine kişisel görüşüm, ama 10 dakikalık yarılar - slow hız ayarında, world class'ta oynadığım maçlar en keyif aldığım futbol oyunları oldu bugüne kadar. nihayet maç sonucu alt olan futbol oyunu var, atılan golün kıymeti var. bilirkişi değilim yani ama keyif alıyorum baya. eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Fifa serisini 99-00 den beri ilk kez Fifa15 ile oynadım. Oyun gayet başarılıydı hızlı koşma tuşuyla 8 kişiyi geçip gol atmak dışında. 16nın demosunu oynadım 2 arkadaşla ve toplamda 4 maç yaptım. Oyun bana gayet başarılı ve kolay geldi. Özellikle yerde atılan ara pasları çok ölümcül olmuş kısa mesafede. Ceza sahası çevresine 2 - 3 pas yaparak gelip içeri doğru yuvarladığım her ara pası sıkıntı oldu karşı takım için. Defans yapmakta kolaylaşmış diye duymuştum ama sanki aynı hiçbir farkı yok? Ayrıca koşma olayı 15teki gibi saçma değil çok daha mantıklı. 3 depar atan adamın %40 staminası gidiyor. Çok hoşuma gitti. Topla koşan oyuncu ve topsuz koşan oyuncu arasında ki saçma hız farkları da kapanmış gibi. Dumduz kurt gibi koşarak gol olmuyor galiba artık. Gayet hoş. Alıcam galiba kasıma kadar bekleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/3mr9ge/videos_that_proof_how_much_patching_this_game/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 o adamın oynadıgı rakip su: http://www.futhead.com/16/squads/1814812/ super cherry picklemis pasları falan. direk macın kendisini koysaydı gorseydik su rakibe karsı bile AI kac tane sacma top kesmis kendi oyuncuları kac pozisyonda sacmalamıs. cıkıp orta sahayı bosaltan silver oyunculardan kurulu takımla kotu oynayan rakibe karsı paslasmayı basarıp sonra bunu "ama calısıyor iste" diye gostermeye calısan adamı destekleyenleri gorunce uzuluyor insan. Tam olarak amator zorlukta rakibin icinden kosabiliyorum fifada rakibin icinden kosulabiliyor tier bir arguman su herifin yaptıgı. simdi yine sana ediyorum sanacaksın diye soyluyorum senle bir alakası yok sabah ilk gordugumde de "ee rakibin orta sahayı bosaltıyor ulan o nasıl savunma" diye dusundum. Sonra asagıda biri kadroyu linklemis onu gorunce "heeaaa" dedim. Ve buna ragmen 100lerce insan ne kadar iyi oynamıssın falan diyor adama. Oynamadıgını da iddaa etmiyorum bu arada. Acar streamini koyar 4 5 tane full match videosunu adam gibi takımlara ve rakiplere karsı izlerim. Vaaay arkadas hakkaten oynanıyormus diyip oturur izler ogrenirim. Ama bunun adı en saf haliyle cherry picking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yok lan oyle dememis. fenerli galiba zaten, default haksizmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 şimdi başka bir pencere açayım size. maçların 10-15 dk oynandığı bir oyunda nasıl paslaşarak oyun açmayı bekliyorsunuz ki? eğer simulasyon olarak oynayacaksanız yarı sürelerini en uzuna getirip oynamayı deneyin belki o zaman oyun kurmaya vaktiniz olur. Roleplay mi yapıyonuz Fifa'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Beyler, Çok uzunca okumaya vakit bulamadım. Fifa 15 ile farkları kısaca özetler misiniz lütfen? (sprint ve skill ile yardırıp gol atma, orta kafa gol, uzaktan şut, tackle, through ball, vs. vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Son 5 fifada oyun suresi degismedi. Onların hepsinde paslasarak oyun acılıyordu/kuruluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar