pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 said: Live streams bring the gaming community closer together, so we’ve put them front-and-center on the YouTube Gaming homepage. And in the coming weeks, we’ll launch an improved live experience that makes it simpler to broadcast your gameplay to YouTube. On top of existing features like high frame rate streaming at 60fps, DVR, and automatically converting your stream into a YouTube video, we’re redesigning our system so that you no longer need to schedule a live event ahead of time. We’re also creating single link you can share for all your streams. YouTube Gaming will be available this summer, starting in the U.S. and U.K. We’re building this just for gamers—so we want to hear from you about how we can make it the best way to connect with your community. If you’re at E3 next week, come by our booth for an early look at everything we’ve been working on. If not, tune in live from home at youtube.com/e3, head over to gaming.youtube.com and follow us @YouTubeGaming and you’ll be the first to know when YouTube Gaming is ready for you to play with. https://gaming.youtube.com/coming_soon https://twitter.com/YouTubeGaming/status/609419942887342081 https://pbs.twimg.com/media/CHUYNSmUEAAfDiF.png http://youtube-global.blogspot.com.tr/2015/06/a-youtube-built-for-gamers.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Güzel olacak gibi gözüküyor. Kategorilendirip, en çok rağbet görenleri listelerse şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 geç bile kaldılar, iyi olmuş. rekabet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Certhas said: Güzel olacak gibi gözüküyor. Kategorilendirip, en çok rağbet görenleri listelerse şahane olur. http://www.twitch.tv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 60fpsden sonra lafı dönüyodu bunun ama niye sadece gaming diye focus yapmıslar, herşey olmalıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Tutacağını sanmıyorum ama Twitch'in rakipsiz olmasından iyidir. Hitbox falan çok yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 youtube'dan izledim bethesda event'i, 60fps çok iyiydi twitch'e kıyasla. twitch'in acil karşılık vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 twitch'i her türlü tokatlar youtube uzun vadede. ki twitch'in yayın kalitesi çok kötü zaten. 3mbps dl var, 1080p yayın izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 O biraz da streamerla alakali degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bingildak said: twitch'i her türlü tokatlar youtube uzun vadede. ki twitch'in yayın kalitesi çok kötü zaten. 3mbps dl var, 1080p yayın izleyemiyorum. 3 Mbps çok düşük bir hız ki zaten. Normal izleyememen. 3MBps diyosan o ayrı. 24 Mbps eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bilmiyorum ki ..imza kampanyalari filan var..25000 imza olmus dh orijinli akk nin kaldirilmasi icin..koalisyon vs yada baska senaryolarda akk nin de sonu gelebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 3 megabyte per second download Hatta son zamanlarda 4.5 a fln cikti. Sorun twitch.tv de. Bu baglanti ile 1440 da izlersin 1600 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 1 mbit = 125 kb download ..diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Kim diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 patinin bit/byte ile imtihanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Trde eve cekilen baglanti hizinin bir anlami yok abi. Baglanti hızından tam dl veya Upload alan abone sayisi yuzde 10 flndir. benim evde olan bağlantı 100mbps aldığım hız 3-4.5mb dl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 o nası ev lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bingildak said: twitch'i her türlü tokatlar youtube uzun vadede. ki twitch'in yayın kalitesi çok kötü zaten. 3mbps dl var, 1080p yayın izleyemiyorum. dns kullanıyor musun? torrentte bile maksimum 800 kb/s gören biri olarak çok rahat izliyorum 1080 p twitchte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 yok abi kullanmıyorum. bir önceki evde de aynı sıkıntı vardı twitch'te. ttnet kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum ama genel bir sorun yok gibi. medium'da zor izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bingildak said: Trde eve cekilen baglanti hizinin bir anlami yok abi. Baglanti hızından tam dl veya Upload alan abone sayisi yuzde 10 flndir. benim evde olan bağlantı 100mbps aldığım hız 3-4.5mb dl mbit mi mB'mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Civcivhead said: bingildak said: Trde eve cekilen baglanti hizinin bir anlami yok abi. Baglanti hızından tam dl veya Upload alan abone sayisi yuzde 10 flndir. benim evde olan bağlantı 100mbps aldığım hız 3-4.5mb dl mbit mi mB'mı? 100Mb bağlantısı, 3-4.5MB download hızı alıyorum diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 anlamadığından değil ya, cinlik yapıyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kullandıgınız isp ve bu isp nin hangi uplinki kullandıgı ve yuk paylaşımının duzgun yapılandırılmıs olmasına kadar gider ayrıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bu arada 100mbit ile inecek maks sayı 10 mbps dur onuda ancak local area networkde yada metro ethernet de alabilirsiniz, velhasıl sorunun kaynagını soyledigim gibi routing ile alakalı, vpn kullanılması sorunu cozebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar