-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 oha ghost recon bitirdi olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 co op Just Cause gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Tom Clancysoft sdfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 baya divison'ın south america da geçeni gibi ya. Böyle etkilemedi o kadar sdf bu sene e3 çok meh bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 mezarında kemiklerini sızlattınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 http://i.imgur.com/nvR0KUw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 sony bize göre 4 de mi başlıyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 2 saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Simdi bisey baslicak mi peki sonyden once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Lopeth said: sony bize göre 4 de mi başlıyor şimdi? 4 te başlar 6 da filan biten. Sony'nin kiler uzun sürüyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Ghost Recon Wildlands güzel gibi bence, yani iyi süslerler ise gameplay'i zevkli olabilir. Gamersyde yüksek kaliteli videoları yayınladıktan sonra grafik yorumu yaparım. Stream'de hepsi kötü görünüyor. Division'da fark edilir bir downgrade var tabi. Yani ilk videolarında görüşü kısıtlayan çok daha fırtınalı bir ortam vardı, şehir daha boş, terk edilmiş görünüyordu. Şimdi daha yeni boşalmış ve sadece kar yağıyor gibi. Bari temel atmosferi koruyun ulan! Trackmania her zamanki gibi güzel. South Park'ı hala oynamadım ama heyecanlandım :D For Honor çok arcade duruyor. Yani atmosfer iyi ama Chivalry oynuyorum şu sıralar, onda da var aynı atmosfer. Sword fight'ı daha yavaş ve skill üzerine yaparlarsa tutulabilir. Siege CS'nin yerine gözünü dikmiş ama işte beta'da milletin konuştuğu denge bozucu gadget'ları düzeltirlerse zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 take my money pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 LathspeLL said: Gamersyde yüksek kaliteli videoları yayınladıktan sonra grafik yorumu yaparım. Stream'de hepsi kötü görünüyor. youtubedan izle kesintisiz 1080p veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Youtube'dan izliyorum zaten ama yine de compression var. Gamersyde'ın videoları ile karşılaştırılamaz. Özel yayınlıyor onlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=_dFZ7_7xxAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ubisoftun şu an gösterdiği oyunun adı ne warband tadında yapmışlar bloklama ve saldırma modunu baya ii gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 for honor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 su an mi? bitti ubisoft 1 saat once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 tekrarını mı izliom bilmiom youtube da izliom işte live now dio hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 LathspeLL said: For Honor çok arcade duruyor. Yani atmosfer iyi ama Chivalry oynuyorum şu sıralar, onda da var aynı atmosfer. Sword fight'ı daha yavaş ve skill üzerine yaparlarsa tutulabilir. evet chivalry'nin third-person'u gibi olmuş bir bakıma, zaten alakasız savaşçılar çarpışıyor filan fantastik bayağı. :) war of the roses vardı işte düzgün yapan bu tarzı ama chivalry daha çok tutunca viking versiyonunda onu da arcade yaptılar. ama işte third-person olması kritik oynanabilirlik bakımından, sırf o yüzden gene de denenir yani. betaya yazılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 şimdiye kadar uncharted 4 için bekledim ama dayanamıyorum yatacağım. biri koysun hemen youtube linkini uncharted 4 konusuna falan. yarın kalktığım gibi onu izlemek istiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 No Man's Sky'ın olasılıkları fazlaysa eğer eğlenceli bir oyuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ps baya yaraticiliga yonelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 SenariouS said: herkes ff7 remake geliyor diyor hadi bakalim FUCKING TOLD ALLLLLLEEEEEEAAAAAAAAAAHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Şu anda ıslandım bunu duyunca sular seller çok fena öf öf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar