Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone Tavern Brawl

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

ne dengesi sabonis kim dengeden bahsetti sana ?

http://i.imgur.com/5FTVSx1.jpg

Bana 5 kere ragnaros geldi ya nerf nasip olmadı daha, yapişti bana ragnaros

şimdi ilk kez geldi nef. abi üstünde bomba varken random'dan spell power overwhelming geldi adam basti direk quit'i asdasf ne küfretmiştir bundan daha kötüsü gelemezdi adam icin

http://i.imgur.com/uOYqedQ.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Dengeye falan kasmamışlar ya rng nin dibine vurmuşlar işte çıtır çerezlik neff genelde early game dagitiyor cektigi spellere de bagli olarak ragna da taunt maunt 8+ mana ya kadar tutarsan sonrada karşı board aşırı dolu değilse alıyor. Çok emek harcanan ya da zaten bişey vaad ediyoruz dedikleri bir feature degildi. Hafta da 1 wini al 2-3 de işte fantastik maç yap geç mantığı
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

ben demin bi tane attım
baya ez win

benim ilk brawl da o legendary summonlayan eleman 2 tane nozdromu indi.

adamın turn 15 saniye, benim turn 5 saniye, 2 tane kartı oynayamadan karşıya geçiyo sıra. ananı avradını sülaleni küfürler eşliğinde alt f4 çektim.

şu tip bugları kaldırsınlar artık ya, gerçekten nefret ettiriyo oyun bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

arkalarda da söylenmiş zaten ragnaros bariz daha güçlü, redditde hedede de hep rag diyorlar zaten

nefarian 5 manayla başlıyor, sonra beastial wrath ice lance falan geliyor anca hahahah

4 kere nef geldi 4ünde de kafadan kaybettim, son maçta lethal varken adam artistik olsun diye önce 20/20 minionla vurdu da eye for eyela kazandım ehueh
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

değişik combolar yapıp egleniyorsun o kadar.

adamların tasarladıkları yeni ve başarılı legendary kartları alkışlamak yerine boş yere hala gömmeye calısıyorsunuz, olmus işte mis gibi, cok iyi olmuş cok da güzel olmuş

Sonunda bir amaç olmadıkça eğlendirmiyor valla ilk wine pack veriyorsa 10 . 50 . Winede birşey verselerdi bir amaç uğruna oynanırdı misal.

Yeni legendaryler yapmışlar sadece brawl modda kullanılıyor yeni kartlar öğrenip ezberlemek hiç cezbetmedi valla .

Tabi bu dediklerim göreceli şeyler eğleniyorum diyene iyi eğlenceler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

applev0dka said:

değişik combolar yapıp egleniyorsun o kadar.

adamların tasarladıkları yeni ve başarılı legendary kartları alkışlamak yerine boş yere hala gömmeye calısıyorsunuz, olmus işte mis gibi, cok iyi olmuş cok da güzel olmuş

Sonunda bir amaç olmadıkça eğlendirmiyor valla ilk wine pack veriyorsa 10 . 50 . Winede birşey verselerdi bir amaç uğruna oynanırdı misal.

Yeni legendaryler yapmışlar sadece brawl modda kullanılıyor yeni kartlar öğrenip ezberlemek hiç cezbetmedi valla .

Tabi bu dediklerim göreceli şeyler eğleniyorum diyene iyi eğlenceler.

abi öyle de ona bakarsan ladder sisteminin de bir amacı yok.

kacımız ilk 100 e girip turnuva elemelerine katılıyoruz ?

ben de mesela orda keske rank 10 olursan gold rank 5 olursan pack rank 1 olursan 5 pack falan seklinde hediyeler gelse diyorum.

rank 20 adama da rank 1 adama da aynı hediyeyi veren bir sistemi günlerce eğlenerek oynuyor insanlar ?

burda 1 wine de 10 wine de aynı hediyeyi vermiş cok mu yani :D

1 haftalık bile olsa bu kartların kendi sinerjileri falan hoşuma gitti, çerezlik eğlencelik zaten tcg'nin amacı bu yani.

yoksa katılıyourm hediyeler iyi olsa,rekabet olsa daha tatlı olur
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

arkalarda da söylenmiş zaten ragnaros bariz daha güçlü, redditde hedede de hep rag diyorlar zaten

nefarian 5 manayla başlıyor, sonra beastial wrath ice lance falan geliyor anca hahahah

4 kere nef geldi 4ünde de kafadan kaybettim, son maçta lethal varken adam artistik olsun diye önce 20/20 minionla vurdu da eye for eyela kazandım ehueh

Nef de valestoz mu ne oyle bi kart var. Tüm minionlara 3 mana cost reduce veriyo. Turn 3 de board fulldu ve total damage 25+ falan di. Adam boardu gorunce direk concede verdi. Onun disinda ragnaros 2 mana taunt kartlariyla dayanirsa cok feci god mode aciyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...