applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 3 mac yaptım 2 win nef ile 1 loss rag ile aldım. nef cok zevkli oynaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ne dengesi sabonis kim dengeden bahsetti sana ? http://i.imgur.com/5FTVSx1.jpg Bana 5 kere ragnaros geldi ya nerf nasip olmadı daha, yapişti bana ragnaros şimdi ilk kez geldi nef. abi üstünde bomba varken random'dan spell power overwhelming geldi adam basti direk quit'i asdasf ne küfretmiştir bundan daha kötüsü gelemezdi adam icin http://i.imgur.com/uOYqedQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Dengeye falan kasmamışlar ya rng nin dibine vurmuşlar işte çıtır çerezlik neff genelde early game dagitiyor cektigi spellere de bagli olarak ragna da taunt maunt 8+ mana ya kadar tutarsan sonrada karşı board aşırı dolu değilse alıyor. Çok emek harcanan ya da zaten bişey vaad ediyoruz dedikleri bir feature degildi. Hafta da 1 wini al 2-3 de işte fantastik maç yap geç mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Win sayısının bi önemi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ben demin bi tane attım baya ez win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 blizz vizyonsuzluğunu konuşturmuş yine helals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 şöyle yaparlar umarım her hafta poola bir oyun katarlar bu oyuna emek vermişken mal gibi kaldırıp cope atmazlar bastıkca random bi oyun gelir 1 seneye random 52 oyun lur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 mulgear6 said: ben demin bi tane attım baya ez win benim ilk brawl da o legendary summonlayan eleman 2 tane nozdromu indi. adamın turn 15 saniye, benim turn 5 saniye, 2 tane kartı oynayamadan karşıya geçiyo sıra. ananı avradını sülaleni küfürler eşliğinde alt f4 çektim. şu tip bugları kaldırsınlar artık ya, gerçekten nefret ettiriyo oyun bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 abi brawler olayını fazla dallandırıp budaklandırır mı adamlar mantıklı düşünün. Millet kendi deck ine kasmalı ki adamlar para kazandırsın. Ufak bi patchle gelen tırı vırı mod işte niye beklentiye girdiniz onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Girdim brawl a deckimi aldım çıktım devam etsem ne artısı oluyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 değişik combolar yapıp egleniyorsun o kadar. adamların tasarladıkları yeni ve başarılı legendary kartları alkışlamak yerine boş yere hala gömmeye calısıyorsunuz, olmus işte mis gibi, cok iyi olmuş cok da güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 arkalarda da söylenmiş zaten ragnaros bariz daha güçlü, redditde hedede de hep rag diyorlar zaten nefarian 5 manayla başlıyor, sonra beastial wrath ice lance falan geliyor anca hahahah 4 kere nef geldi 4ünde de kafadan kaybettim, son maçta lethal varken adam artistik olsun diye önce 20/20 minionla vurdu da eye for eyela kazandım ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 rngfeste devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 applev0dka said: değişik combolar yapıp egleniyorsun o kadar. adamların tasarladıkları yeni ve başarılı legendary kartları alkışlamak yerine boş yere hala gömmeye calısıyorsunuz, olmus işte mis gibi, cok iyi olmuş cok da güzel olmuş Sonunda bir amaç olmadıkça eğlendirmiyor valla ilk wine pack veriyorsa 10 . 50 . Winede birşey verselerdi bir amaç uğruna oynanırdı misal. Yeni legendaryler yapmışlar sadece brawl modda kullanılıyor yeni kartlar öğrenip ezberlemek hiç cezbetmedi valla . Tabi bu dediklerim göreceli şeyler eğleniyorum diyene iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Bonjo said: applev0dka said: değişik combolar yapıp egleniyorsun o kadar. adamların tasarladıkları yeni ve başarılı legendary kartları alkışlamak yerine boş yere hala gömmeye calısıyorsunuz, olmus işte mis gibi, cok iyi olmuş cok da güzel olmuş Sonunda bir amaç olmadıkça eğlendirmiyor valla ilk wine pack veriyorsa 10 . 50 . Winede birşey verselerdi bir amaç uğruna oynanırdı misal. Yeni legendaryler yapmışlar sadece brawl modda kullanılıyor yeni kartlar öğrenip ezberlemek hiç cezbetmedi valla . Tabi bu dediklerim göreceli şeyler eğleniyorum diyene iyi eğlenceler. abi öyle de ona bakarsan ladder sisteminin de bir amacı yok. kacımız ilk 100 e girip turnuva elemelerine katılıyoruz ? ben de mesela orda keske rank 10 olursan gold rank 5 olursan pack rank 1 olursan 5 pack falan seklinde hediyeler gelse diyorum. rank 20 adama da rank 1 adama da aynı hediyeyi veren bir sistemi günlerce eğlenerek oynuyor insanlar ? burda 1 wine de 10 wine de aynı hediyeyi vermiş cok mu yani :D 1 haftalık bile olsa bu kartların kendi sinerjileri falan hoşuma gitti, çerezlik eğlencelik zaten tcg'nin amacı bu yani. yoksa katılıyourm hediyeler iyi olsa,rekabet olsa daha tatlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 nef daha güçlü rag noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ben de sadece 3 oyun üstünden yorum yapmak istemiyorum ama bana da öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Tori said: arkalarda da söylenmiş zaten ragnaros bariz daha güçlü, redditde hedede de hep rag diyorlar zaten nefarian 5 manayla başlıyor, sonra beastial wrath ice lance falan geliyor anca hahahah 4 kere nef geldi 4ünde de kafadan kaybettim, son maçta lethal varken adam artistik olsun diye önce 20/20 minionla vurdu da eye for eyela kazandım ehueh Nef de valestoz mu ne oyle bi kart var. Tüm minionlara 3 mana cost reduce veriyo. Turn 3 de board fulldu ve total damage 25+ falan di. Adam boardu gorunce direk concede verdi. Onun disinda ragnaros 2 mana taunt kartlariyla dayanirsa cok feci god mode aciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 en azından eşit manada başlasalar denk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 beğenmediysen girme diye sövdüreceksiniz ha, girme işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 leş gibi olmuş tavern brawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ben 2 saattir oynuyorum, nef'e güzel kartlar gelip hızlı başlarsa baya güzel eziyor, ragnoras da uzatabilirse agır eziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ragnoras'u dayak yesin diye koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Iki kereden fazla oynaninca bayan mod yapmiş adamlar utanmadan. 3 wine gold veriyor ona bile dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar