Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Şu son bölüm Stark sempatisini antipatiye çevirmeye yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Arkadaş hodor bile delikanlı çıktı kabul ediyor kaderini siz hala mıy mıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ilk sezondan beri izlemiyorum şu seriyi de, maşallah her bölümü izlemiş gibi oluyorum. hangi GoT fanına sorsan spoilerdan nefret eder, ama her bölümün spoilerlık kısımlarını açık biçimde konuşmaktan da çekinmez. Lost zamanı bu kadar spoiler yemiyorduk yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Kurt yine vakit kazandırmak için yaptı yapacağını kendini feda etti, hadi orman kızı da "beni yerlerken vakit kaybederler" diye kendini feda etti diyelim de Hodor sahnesi pislik tam. Adama "kapıyı tut" diye bağırmak nası bi götlük ya. "Biz kaçalım götümüzü kurtaralım, sen kapıyı tut öl Hodor! Aman kapıyı bırakma sakın! Bak biz kaçacaz daha" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Abi bir tane akıllı Stark yok mu ya?Uyuz olmaya başladım iyice.Hepsi birbirinden mal arkadaş.Bu arada geçen bölüm sezdim de bu bölüm iyice oturdu gibi.Bu Sansa ile Jon arasında ilerde kesin bir aşk meşk davası dönecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Zaten Littlefinger Sansa ile konusurken Jon icin "your half-brother..." diye duzeltme yaptiginda acaba "cok da yakin degilsiniz, evlenseniz olur aslinda" mi demeye getirdi yoksa "o senin tam anlamiyla kardesin degil, pek de guvenme" demeye mi getirdi cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Rewendor said: Kurt yine vakit kazandırmak için yaptı yapacağını kendini feda etti, hadi orman kızı da "beni yerlerken vakit kaybederler" diye kendini feda etti diyelim de Hodor sahnesi pislik tam. Adama "kapıyı tut" diye bağırmak nası bi götlük ya. "Biz kaçalım götümüzü kurtaralım, sen kapıyı tut öl Hodor! Aman kapıyı bırakma sakın! Bak biz kaçacaz daha" :D orada işte bilinçli mi yapıyor bran mı yapıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 benjen amca kayıp aynen, o bulacak ya kesin bunları. Yada yeni bi ağaç koğuğu da bulabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Spinoff çekilsin istiyorum bu diziye, kıçıkırık elin Lord'unun, Lady'sinin hırsları, kaprisleri, götünün rahat etmesi için ne canlar verildi, düz köylü gözünden izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Nigger_of_the_sand said: Zaten Littlefinger Sansa ile konusurken Jon icin "your half-brother..." diye duzeltme yaptiginda acaba "cok da yakin degilsiniz, evlenseniz olur aslinda" mi demeye getirdi yoksa "o senin tam anlamiyla kardesin degil, pek de guvenme" demeye mi getirdi cozemedim. Bence ikincisi. Kendisinin artık kaale alınmadığını gördü, kız Jon'a güveniyor. Ona olan güvenini kırıp kendini geri kabul ettirmek için bi nifak tohumu ekti ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 https://twitter.com/pakiteysis/status/727214359852765184 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Nigger_of_the_sand said: Zaten Littlefinger Sansa ile konusurken Jon icin "your half-brother..." diye duzeltme yaptiginda acaba "cok da yakin degilsiniz, evlenseniz olur aslinda" mi demeye getirdi yoksa "o senin tam anlamiyla kardesin degil, pek de guvenme" demeye mi getirdi cozemedim. ikincisi daha çok Güvenme ona anlamında söyledi, sansa aptal olduğu için littlefinger hala yönlendiriyor, kendi ordunu topla bryndenın adamları jona değil sana sadık olur mesajı verdi. Bu arada bütün sezon leaklenmiş, kimlerin öleceğini anlatan postlar var redditte 4chanda falan. Meraklılar için double triple spoilerda yazıyorum Ciddi spoiler bak leaklenen 5. bölümü doğru tahmin edenden spoiler Son uyarı, bundan sonra ilk cümle BAM diye sezon sonu Tommen sezon sonunda camdan atlayıp intihar ediyor ve ölüyor Ramsey Rickona işkence etmiyor ama son savaştan önce jona koşsun diye bırakıp biraz oynayıp tam jonun kollarında öldürecek şekilde okluyor. Sansa kocasını tanıyor tabi, he's already dead diyor rickon için. Jon ve sansa kuzeyi gezip destek topluyor, hatta 50 askeri olan genç bi kız kitaplarda wyla manderlynin efsane söylemine benzer bi sadakat söylemi çekiyor, sonuçta çok az destek alsalar da kazanıyorlar, akabinde diğer lordlar özür dileyip jon u king in the north ilan ediyorlar. Vale knights ve bryndenin adamları hakkında bilgi yok. Cleganebowl yok, hound ian mcshane in elder brother karakteriyle gezerken thoros ve ekibi bunları yakalıyor, thoros vs hound sonucu thoros ölüyor (elder brother da ölüyor). Cerceinin trial by combat isteği reddediliyor, Franken-gregor septa unellanın beynini patlatıyor. Tommen sanırım bu arada bi yerde faithle annesi arasında kalıp intihar edecek Arya o tiyatrocu kadını öldürmüyor, waif bunun peşine düşünce waifi öldürüp westerosa kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 hmm madem leaklenmis yarin obur gun bu basliga bakarken spoiler yemeyim diye simdiden bitirsem mi sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 bi de quoteladigin kisiye giden ozel mesaj spoiler acik olarak gidiyor, az daha yiyordum spoileri axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Nigger_of_the_sand said: Zaten Littlefinger Sansa ile konusurken Jon icin "your half-brother..." diye duzeltme yaptiginda acaba "cok da yakin degilsiniz, evlenseniz olur aslinda" mi demeye getirdi yoksa "o senin tam anlamiyla kardesin degil, pek de guvenme" demeye mi getirdi cozemedim. ben onu "jon half-brother, o yüzden güneye inseniz jon'u kimse sallamaz" olarak algıladım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Benim spoilerdaki leakler sanırım sadece izleyebilen (HBO çalışanı vb gibi) birilerinden. 5. bölüm leaki HBO nordicin hatasıyla oldu yanlış zamanda bölümü uploadladılar insanlar anında izleyip arşivledi ama spoilerda yazdıklarım için vidyo link falan yok. 5. bölümdeki büyük revealları 2 hafta önce aynen yazdıkları için doğru olduğunu tahmin ediyorum. @nigger aadsfsdfs lel düşünemedim onu kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ver ordan acılı bi drop http://www.wired.com/wp-content/uploads/2015/03/460864812-1-1024x682.jpg http://winteriscoming.net/wp-content/uploads/2015/01/Kristian-Nairn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Nergal69 said: Nigger_of_the_sand said: Zaten Littlefinger Sansa ile konusurken Jon icin "your half-brother..." diye duzeltme yaptiginda acaba "cok da yakin degilsiniz, evlenseniz olur aslinda" mi demeye getirdi yoksa "o senin tam anlamiyla kardesin degil, pek de guvenme" demeye mi getirdi cozemedim. ben onu "jon half-brother, o yüzden güneye inseniz jon'u kimse sallamaz" olarak algıladım açıkcası. Bence amac fitne - manupilasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 konuş ulan yahu bu white walkerlar niye tek kelime bile etmiyor, adamlarda her özellik var ama, warg ı yakaladı markladı vs. iyiymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 yazık amk nasıl bölümdü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Wightlar bize dokununca oluyor muyduk? Bir de white walker yerine wight walker denseymis daha bi anlamli olurmus. Zira wightlari yurutuyo adamlar aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CjGB6YZWYAApwvs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Abi gerizekalı diyeceksiniz ama bu hodora sırf hodor hodor diyebildiğin için hodor diye sesleniolaedı şimdi bu hold the door olayından mı acaba hodor diodu bu herif o hodor bu hold the door mu yani aslında acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 adam 2 yıl öncesinden çakmış durumu:P spo alert https://ventrellaquest.com/2014/04/20/got-got/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 mithat gerçekten gerizekalısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar