Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Geçmiş sahnelerde bunu vurgulayan birkaç sahne de vardı zaten dizide. Hatta dedenin dedeler sahnesi vardı direkt, sonrasında açma germe yaptığı.
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Spoiler tagını niye kullanmıyosunuz olm siz? İlla ban mı yemek istiyosunuz? Çok zor değil yani bi tag kullanmak. Yalnız Khaleesi verdi ayarı yine. lol Kadın nereye gitse pyromancer show yapıyor ahahahha
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Okuması çooook zor oluyor, tek tek açmak bayıyor.... Ayrıca asıl saçma olan o çölün ortasında o kadar atı nasıl besliyorlar?
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Rotweiler said: Spoiler tagını niye kullanmıyosunuz olm siz? İlla ban mı yemek istiyosunuz? Çok zor değil yani bi tag kullanmak. Yalnız Khaleesi verdi ayarı yine. lol Kadın nereye gitse pyromancer show yapıyor ahahahha Ana hikayeye pek bir etkisinin olmamasının yanısıra spoilersınz yazdığımız sahneler 3. sezondan. Diziyi son üç senelik güncellikte takip edenler için bir spoiler değil yani bu. Diziyi 3 sezon geriden takip eden (üstelik de bu kadar ufak bişeyden spoiler yaygarası koparacak) varsa aptallık edip başlıktaki son mesajları okumasın bi zahmet.
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Rewendor said: Rotweiler said: Spoiler tagını niye kullanmıyosunuz olm siz? İlla ban mı yemek istiyosunuz? Çok zor değil yani bi tag kullanmak. Yalnız Khaleesi verdi ayarı yine. lol Kadın nereye gitse pyromancer show yapıyor ahahahha Ana hikayeye pek bir etkisinin olmamasının yanısıra spoilersınz yazdığımız sahneler 3. sezondan. Diziyi son üç senelik güncellikte takip edenler için bir spoiler değil yani bu. Diziyi 3 sezon geriden takip eden (üstelik de bu kadar ufak bişeyden spoiler yaygarası koparacak) varsa aptallık edip başlıktaki son mesajları okumasın bi zahmet. Sam'e demiştim ama olsun =)
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Direkt benim mesajın altına gelince benim ve benim alıntıladığım video sahibinin mesajlara cevap olarak varsaydıydım. Sam'in mesajı tepede kalmış, o sakat evet.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Rotweiler said: Sam'e demiştim ama olsun =) açığa alıntı yazılmıştı benim dediğim şey ama, spoiler kullanıyorum normalde.
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 samaella said: videoda neyi anlamak gerekiyor_? Dedeye sahip çıkalım. Bu arada hey gidi Tywin Lannister be, koca hikayede KRAL sıfatına yakışan tek kişiydi
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 spoiler gif axedice said: şu tam bir değil mi?
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 http://i.imgur.com/2TS9SmX.jpg kola bak
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Kola gerek yok zaten, giydirdikleri paçarvaya rağmen eni su ayrgırına dayanmış hatunun :D
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 günlere gidip kısır & börek kombosu yapmış bu nedir yahu.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 olm koca koca adamlar tabiki bingil olack kitirpiyoz olsa hayatta kalamaz dotrakilerle
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 tower of joy [video]https://www.youtube.com/watch?v=4CTJEZXtr94?feature=oembed" width="459">
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 hahahaha o dövüş o evrene çok daha uygundu. iyi yapmışlar
Öne çıkan mesajlar