axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Burdayız bekliyoruz bölümler çıksın ki eleştirelim. Yine saçma salak yapacaklar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 nisandamı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 geldi mi kış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 iyice fantastiğe bağlayacaklar herhalde topalla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bl bol bran görücez herhalde bu sezon :/ şu ergenlik çirkinliğini geçmiş olsa bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Brani değil de, branin ne gördüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hiç merak etmiyorum nedense :D kitabı da salladım diziyi de bir efsane nasıl piç edilir diye belgesel yapsalar yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Emaleth said: bl bol bran görücez herhalde bu sezon :/ şu ergenlik çirkinliğini geçmiş olsa bari... http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE0MjM5MDkwMV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTM0NzkwNTE@._V1_UY317_CR3,0,214,317_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 şunu koyup durmayın ya. HİÇBİRİNİZ BENİ ANLAMIYORSUNUZ diye evden kaçıp walker'lara yakalanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Offf şunu görmeyeyeydim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bran tipiniskiym ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Liseli talat vardı kemikte, aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Cokomantis said: şunu koyup durmayın ya. HİÇBİRİNİZ BENİ ANLAMIYORSUNUZ diye evden kaçıp walker'lara yakalanacak ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 sonu küçük ibo gibi olacak çocuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Auril said: hiç merak etmiyorum nedense :D kitabı da salladım diziyi de bir efsane nasıl piç edilir diye belgesel yapsalar yeridir Nasıl daha fazla para kazanabiliriz derken ettiler içine Açgözlü şişko kitapta da aklına ne geliyorsa yazıyor zaten alakasız karakter doldu ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Alakasız? Lan ayıp ayıp edebiyat tarihinde bu kadar ince karakter işleyen olay örgülerini bu kadar sağlam kurup her çehov silahına bi kurşun attıran başka yazar yok heralde. Hangi karakter alakasız şimdi? Dizici zihniyet ele geçiriyor yavaştan her yeri =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bait is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 http://i.4cdn.org/tv/1450103800535.jpg dizlerimi kırayım da kısa olduğum anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 yazik oldu lan. yeminle ne kitabi ne diziyi gormek istemiyorum. kitaplari okudum zaten ama yenisine dair hicbir heyecanim kalmadi. sisman failledi, dizi daha da failledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=dYvGyJWX-I0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Lucas gibi buna da para tatlı geldi, saygım kalmadı açıkçası. "Ben otla bokla uğraşmayayım da dizi yetişmeden ve ölmeden kitabımı yazayım" demiyor da yok yan novel yazıyor, yok işte "ben ölürsem senaristlere çıtlattım onlar halleder eki" diye yol yapıyor falan, sonra böyle şirinlikler aklınca. Dizinin ilk iki sezonu arasında 5. kitabı yayınladı yanlış hatırlamıyorsam, biz "dizi oralara gelmeden seriyi tamamlar mı lan acaba" derken; dizinin 5. sezonu bitti daha 6. kitap yok ortada. Ne ara yazacaksın da sonra 7'yi yazıp seriyi bitireceksin, diziyi 14 sezon yapsalar anca yetiştirirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Para tatlı geldi > milyon satacak kitabı bitmeden çıkarma O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Baggio said: Lucas gibi buna da para tatlı geldi, saygım kalmadı açıkçası. "Ben otla bokla uğraşmayayım da dizi yetişmeden ve ölmeden kitabımı yazayım" demiyor da yok yan novel yazıyor, yok işte "ben ölürsem senaristlere çıtlattım onlar halleder eki" diye yol yapıyor falan, sonra böyle şirinlikler aklınca. Dizinin ilk iki sezonu arasında 5. kitabı yayınladı yanlış hatırlamıyorsam, biz "dizi oralara gelmeden seriyi tamamlar mı lan acaba" derken; dizinin 5. sezonu bitti daha 6. kitap yok ortada. Ne ara yazacaksın da sonra 7'yi yazıp seriyi bitireceksin, diziyi 14 sezon yapsalar anca yetiştirirmiş. önceden de huyu böyleymiş ama galiba. Kendisi de diyor aynı anda tek bir proje üzerine değil de birçok proje üzrine çalışmayı daha çok seviyorum diye. Kaç yaşına gelmiş adam yavaş yavaş yazıyordur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 axedice said: Para tatlı geldi > milyon satacak kitabı bitmeden çıkarma O_o daha çok üşeniyor galiba asjhafs böyle oturduğu yerden de para kazanıyor işte :) pis tombik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar