axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Burdayız bekliyoruz bölümler çıksın ki eleştirelim. Yine saçma salak yapacaklar çünkü.
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 iyice fantastiğe bağlayacaklar herhalde topalla birlikte
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bl bol bran görücez herhalde bu sezon :/ şu ergenlik çirkinliğini geçmiş olsa bari...
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Brani değil de, branin ne gördüğünü.
Auril Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hiç merak etmiyorum nedense :D kitabı da salladım diziyi de bir efsane nasıl piç edilir diye belgesel yapsalar yeridir
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Emaleth said: bl bol bran görücez herhalde bu sezon :/ şu ergenlik çirkinliğini geçmiş olsa bari... http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE0MjM5MDkwMV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTM0NzkwNTE@._V1_UY317_CR3,0,214,317_AL_.jpg
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 şunu koyup durmayın ya. HİÇBİRİNİZ BENİ ANLAMIYORSUNUZ diye evden kaçıp walker'lara yakalanacak
Marty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Cokomantis said: şunu koyup durmayın ya. HİÇBİRİNİZ BENİ ANLAMIYORSUNUZ diye evden kaçıp walker'lara yakalanacak ahahha
Nako Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Auril said: hiç merak etmiyorum nedense :D kitabı da salladım diziyi de bir efsane nasıl piç edilir diye belgesel yapsalar yeridir Nasıl daha fazla para kazanabiliriz derken ettiler içine Açgözlü şişko kitapta da aklına ne geliyorsa yazıyor zaten alakasız karakter doldu ortalık
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Alakasız? Lan ayıp ayıp edebiyat tarihinde bu kadar ince karakter işleyen olay örgülerini bu kadar sağlam kurup her çehov silahına bi kurşun attıran başka yazar yok heralde. Hangi karakter alakasız şimdi? Dizici zihniyet ele geçiriyor yavaştan her yeri =(
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 http://i.4cdn.org/tv/1450103800535.jpg dizlerimi kırayım da kısa olduğum anlaşılmasın
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 yazik oldu lan. yeminle ne kitabi ne diziyi gormek istemiyorum. kitaplari okudum zaten ama yenisine dair hicbir heyecanim kalmadi. sisman failledi, dizi daha da failledi.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=dYvGyJWX-I0
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Lucas gibi buna da para tatlı geldi, saygım kalmadı açıkçası. "Ben otla bokla uğraşmayayım da dizi yetişmeden ve ölmeden kitabımı yazayım" demiyor da yok yan novel yazıyor, yok işte "ben ölürsem senaristlere çıtlattım onlar halleder eki" diye yol yapıyor falan, sonra böyle şirinlikler aklınca. Dizinin ilk iki sezonu arasında 5. kitabı yayınladı yanlış hatırlamıyorsam, biz "dizi oralara gelmeden seriyi tamamlar mı lan acaba" derken; dizinin 5. sezonu bitti daha 6. kitap yok ortada. Ne ara yazacaksın da sonra 7'yi yazıp seriyi bitireceksin, diziyi 14 sezon yapsalar anca yetiştirirmiş.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Para tatlı geldi > milyon satacak kitabı bitmeden çıkarma O_o
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Baggio said: Lucas gibi buna da para tatlı geldi, saygım kalmadı açıkçası. "Ben otla bokla uğraşmayayım da dizi yetişmeden ve ölmeden kitabımı yazayım" demiyor da yok yan novel yazıyor, yok işte "ben ölürsem senaristlere çıtlattım onlar halleder eki" diye yol yapıyor falan, sonra böyle şirinlikler aklınca. Dizinin ilk iki sezonu arasında 5. kitabı yayınladı yanlış hatırlamıyorsam, biz "dizi oralara gelmeden seriyi tamamlar mı lan acaba" derken; dizinin 5. sezonu bitti daha 6. kitap yok ortada. Ne ara yazacaksın da sonra 7'yi yazıp seriyi bitireceksin, diziyi 14 sezon yapsalar anca yetiştirirmiş. önceden de huyu böyleymiş ama galiba. Kendisi de diyor aynı anda tek bir proje üzerine değil de birçok proje üzrine çalışmayı daha çok seviyorum diye. Kaç yaşına gelmiş adam yavaş yavaş yazıyordur:D
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 axedice said: Para tatlı geldi > milyon satacak kitabı bitmeden çıkarma O_o daha çok üşeniyor galiba asjhafs böyle oturduğu yerden de para kazanıyor işte :) pis tombik
Öne çıkan mesajlar