GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 gergin bir bölümdü. Spoiler Alıntı televizyon tarihinin en büyük savaşını izleyeceksiniz ssssssssssssektir lan godoşlar, savaş sahneleri gram ışık yok neyi izledik neyi gördük. bu kadar kolpa bir pazarlama tekniği olamaz. bunu diyen kimse artık senaristmi ne silkimse, onun ben teee bi tarafına koyim. evet sinir kusma geçtiğine göre bölüme gelelim. Gergindi, acayip mantık hataları vardı. ama bu kadar yıl izlemişiz hakkını yemeyelim diye bu kadar büyütülen hype a ve alakası olmayan deliver a rağmen iyiydi lan. (artık kendimi mi avutuyorum yoksa bu kadar yıl izledik "bize 8taş diyemessiniz taaamm mı" muhabbetimi yapıyorum bilmiyorum ama, gerdi be abi. aryanın bunu yapacağını düşünüyodum ama, dedim bran bi bokluk yapıp nk nin yerine geçecekte öyle hallolacak artık filan demeye getirdim, o kadar kötü duruma geldi sonda. dedim arya nereden girecek oraya, plot armor tepeden indirdi kızı, helal olsun dedim ayağa kalktım abi. savaş sahneleri leeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş, bir bok gözükmüyo. acayip kolpacı bu diziyi çekenler abi net. detaylarla uğraşmamak için böyle bir yol seçmişler belli, bu kadar yılın hatrına millet bişey demez diye itelemişler ama, ne diyim yani. o kadar para şan şöhret, düzgün ışık koyun abi. anladık long night, winter has come. bilader bizimkide göz ekrana yapıştım bişey kaçırmim diye mk. bi bokta olmadı, önemli karakter ölmedi. savaş taktiği inanılmaz malca, önden 1k dotrak yolladın, gazladın eyw da. ne saçma bir taktik abi neyse. red women geldi, aha dedim birboklar olacak, +90 fire dmg bastı gitti o kadar. he birde siperleri yaktı eyw. orada ölür demiştim, arya a taktik verecekmiş armoru vermişler kadına ölmedi, orada ölse daha güzel olurdu boktan bir seçim. genel olarak pleb savaşı, öyle acayip dramatik sahneler yok son dakikalara kadar, ya biz çok büyütüyoruz bu diziyi, yada bilmiyorum abi insan daha iyisini bekliyo. jon ve danny tam mallar, havada dönüp durup koca kaleyi bulamıyolar. neymiş efenim kar fırtınası var göz gözü görmüyo, ulan hıyarlar üfleterek gitsenize önünüzü görsenize, evrenin mantığına ters abi. ejderha var alev püskürten, ama havada çarpışıyolar olaya gel. neyse yedik. jonun nk nin peşine düştüğü sahne güzeldi, bir vs atacaklar ve ölecek diye düşünmedim değil, nk orada eller havaya yaptı tabi jonun %100 ölmesi gereken yere danny hızır gibi yetişti, okey babacım bunuda yedik. dragon un danny i atması göt gibi bırakması, aha ölecek hatun buraya kadarmış taht sevdası dedirtti, onuda piç ettiler, olan dragona oldu, pira gibi yapıştılar hayvana fdsfsd neyse abi ne dim bilmiyom taze taze izledim geldim içimi döküyorum, uyumadık bekledik düştüğü gibi izleyelim diye. gergin bölümdü, ama öyle epic bir savaş mavaş yalan yani, öyle birşey yok. vikings de bile daha iyi sahneler vardı savaş namına. arya için birde ufak zombi filmi sahnesi koymuşlar, oralarda bu kız öldü kesin dedirtmeye çalışmışlar ama yemezler abicim, o kadar eğitim aldı yemezler. bakalım sonrası ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 8 sene bunun için mi bekledik gerçekten ya lol nothing personnel kid Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 game of thrones un tüm sahneleri karanlık zaten. her zaman böyle karanlıktı bu bölüme özel değil. snoopy izleyip laf ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Çok iyi giriş yaptı bolum. Ama o son nedir aga ya. Endgameden sonra 2. Yıkılış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 sdfsdf izlediğiniz kalite 1080p değil karanlıktı demeyin. Spoiler tamam evet karanlıktı da " night is dark and full of terrors" demediler mi? gecenin bi yarısı ortada ışık namına bir şey yok, anca patlama ve yanma sahnelerinde hafif aydınlanıyor. fiziken çok normal bir durum. hani illa izleyiciler de görsün diye yapay bi durum oluşturmaktansa gerçekte nasıl olması gerekiyorsa öyle olmuş. ayrıca çok iyi bir gerilim havası katıyordu sahnelere. ne olacak yahu diye insan pür dikkat piksel arıyor. hava kapalı, göğü NK fırtınayla örtmüş, gelebilecek tek ışık ay ışığı onun da karaya ulaşma şansı yok. zilyon tane bulut cabası göz gözü görmüyor. kaledeki ışıklandırmanın uzak mesafeyi de aydınlatması imkansız. ışığın da bi dissolve range'i var. Lütfen... adamlar aldatmak için değil olması gerektiği için öyle yapmışlar. night gibi night işte. alışılmış full mavi geceye her holivud filminde, nasıl inandıysak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Spoiler Abi nk ile savaş bitti 3 bolum var. Cersei ile ne yapacaklar sal 1 tane dragon ordu kalmaz zaten. Yani final sezonu hala cersei muhabbeti mi izlicez. Bari 1 bolum daha oteleseydiniz nk harcamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 1 saat önce, sanssizsansli dedi ki: İçeriği gizle bi sesini duyaydık nk'nın o üzdü. asdasdasd uzaktan akrabası çıkacak, selam yeğen diyecek diye bekledim gfdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 1 dakika önce, GONDARCENGIZ dedi ki: asdasdasd uzaktan akrabası çıkacak, selam yeğen diyecek diye bekledim gfdgdf Spoiler ben böyle önünde eğilcek my king i turn to you like a flower leaning towards to sun falan dicek diye bekledim bi an plot twistin allahı olcak falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Spoiler Arya eğer orda ölseydi ayakta alkislardim. Ne güzel olurdu. Ne bileyim bari arya ölü kılığına galan girip oldurseydi Koskoca nk MUCCCUK yapılarak olduruldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 5 cibigaytlık versiyon izledik abi, leş gibi karanlık, savunmayın plz. @sanssizsansli @Flassh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 ben direk IPTV üzerinden 1080p izledim, karanlık ve kar efektinin boku çıktığına katırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 abi ben savunmamı direkt rip kalitesi üzerinden yapmadım zaten. bambaşka sebepleri var onun. fakat kaliteli bi ripte baya farkettiriyo diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 bluray çıkınca bakarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 karanlık olması sıkıntı değil ama yeni nesil ekranlarda çok kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 1 saat önce, deftonez dedi ki: nothing personnel kid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 psssh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 berbatti ya. ulan halbuki en basta orjinal senaryo akiyodu. intikamci amerikan dizisine donmus. savasta da bir sey yoktu. abi a dan z ye berbat ya. Spoiler hangi birini sayiyim? ejderhalarla aptal aptal ucmalari mi, firtinaya alev yapmamalari mi, night king in dragon ustunde mizrak kovalarken yerde tsk oglani olusumu. ulan 5 dakika dovusturun bari. bran ne sikim yedi anlayan beri gelsin? hsdi kalan 3 bolumde de arya cerseiyi, hound mountaini oldursun da jon ve da y tahta otursun sjcip sivayin iyice. bolumun tek guzel kismj bencr melisande ve arya kismiydi. abi yalniz native dutchlar asiri guzel ulan, burdan kari almam lazim benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Spoiler bu kadar sezon semboller, bran, 3 gözlü kuzgun, nk olayı cart curt dediler ve bir önceki bölümde söylenen "ben bu dünyanın hafızasıyım hehe" olayını bize yedirmeleri, tam lost sonu gibi birşey oldu. azor ahai cart curt resmen piç ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Inanilmaz kotu bolumdu. Bu kadar kotu nasil yazilabilir aklim hayalim almiyor. Spoiler Hicbir karakter adam akilli bir sey yapmadi, hikayeye katkilari olmadi, birbirleriyle etkilesime girmediler (1-2 karakter disinda). Atlilarin gereksiz yere acilip 10 saniyede olmeleri haricinde wight’larin surlari gecmesine kadar gayet iyiydi bolum. Ondan sonra gereksizlikler silsilesi basladi. - Jon’un Night King arkasindan kaleye girmesindeki amacsizlik. Bir gorevi, bir hedefi olmadan Dragon karsisinda olmeyi kabullenmesi. Kaldi ki Sam’i kurtarmaya yeltenmeyip bir yere gidiyor gibi yapmalarina ragmen... - Sam’in avlu’da gereksiz savasmaya calismasi, hicbir resolution’a sahip olmamasi. Crypt’e koyun, en azindan orda 1-2 zombie oldursun, “gorevini yapiyor” hissi alalim. Veya onu kurtaran Night Watch elemani zombie’ye dondugunde onu oldursun tekrardan. Bir tamamlanma hissi versin ulan karakterin hikayesi. - Brienne ve Jaime ile ilgili beraber dovustukleri daha net ve dialoglu bir sahne yazin, sadece dovustuler, baska bir bok yok - Arya’nin mantiksiz son charge’ini 1-2 planla mantikli hale getirselermis. Onca yolu kosuyor, Night Walker’lar kipirdamiyor bile. Sadece ruzgar gibi gecti dediler. 15 adimlik mesafeyi siksen gecemez lan. Yani Agactan atlasin, yuzunu degistirsin veya 1-2 slow motion plan koy Night Walker’in kilicina sarildigi, mizragini aldigi ve Arya’in hepsinden hizli kosup yetistigi falan. Hic biri yok. Hooooop arya NK’nin arkasinda. - Jon o kadar kostu, bari o charge etsin, herkesin yuregi agzina gelsin, NK olecek mi olsun ama basaramasin, o anda Arya ciksin oldursun herkes alkislasin yani. - Ayrica NK ve diger Night Walker’lar bir bok yapmadi, kilic sallamadilar lan. Tisssss diye olduler lan bir anda. Onca sezon, onca setup, onca korku buna mi baglandi simdi? Bu mudur? - Bran.... NE SIKKO YAZIMDIR LAN BU. Niye var bu karakter, neden NK pesinde, Bran ne bok yedi karga ucurmak disinda? 0 dialog, 0 aciklama. Rezalet lan. Ben HBO Now’dan izledim, genel olarak karanlik olmasina ragmen net gorunuyordu. Dusuk bitrate ile encode edilmis kopya izlenmemeli. Ben gorselligi begendim, Dragon sahneleri iyiydi gayet, atmosfer cok saglamdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Spoiler Sıfır uykuyla işe gelmeme değmedi resmen bölüm ya, 8 senemizi boşa harcadılar resmen. NK'in düşüşüne falan hepsine okeyim, ulan bi açıklama yap ya 2 diyalog koy ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 büyük skandal bölüm bence. lotr seviyesinde savaş bölümü çektik deyip beklenti yaratıyorsun, içerik kötü olsa bile iyi aksiyon ve görüntü izleyeceğiz diye düşünüyorsun ama büyük hayal kırıklığı. Arya'nın hikayesi hariç bu kadar kötü bir writing hiç beklemiyordum. Battle of Blackwater Bay, Battle of Bastards ve Hodor'u kaybettiğimiz bölümler falan 8-10 kat daha güzeldi. Birazdan büyük bir wot atacam tekrar, darlandım ve üzgünüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 2 saat önce, sanssizsansli dedi ki: sdfsdf izlediğiniz kalite 1080p değil karanlıktı demeyin. İçeriği gizle tamam evet karanlıktı da " night is dark and full of terrors" demediler mi? gecenin bi yarısı ortada ışık namına bir şey yok, anca patlama ve yanma sahnelerinde hafif aydınlanıyor. fiziken çok normal bir durum. hani illa izleyiciler de görsün diye yapay bi durum oluşturmaktansa gerçekte nasıl olması gerekiyorsa öyle olmuş. ayrıca çok iyi bir gerilim havası katıyordu sahnelere. ne olacak yahu diye insan pür dikkat piksel arıyor. hava kapalı, göğü NK fırtınayla örtmüş, gelebilecek tek ışık ay ışığı onun da karaya ulaşma şansı yok. zilyon tane bulut cabası göz gözü görmüyor. kaledeki ışıklandırmanın uzak mesafeyi de aydınlatması imkansız. ışığın da bi dissolve range'i var. Lütfen... adamlar aldatmak için değil olması gerektiği için öyle yapmışlar. night gibi night işte. alışılmış full mavi geceye her holivud filminde, nasıl inandıysak. digitürkte televizyondan izledim , bi bok göremedim ortamda ateşler yanana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 (düzenlendi) Arya dagger trick'ini yapıyor. arya'ya dagger veryo bran Nisan 29, 2019 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Karanligi ama gece zaten winter diye savunmak nasil bir tarz abi, karanlikta cekilen ilk savas temali bolum sanki ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 post episode thread'inde en çok puan alan yorum,30k upvote bi sürü gold fln almış : Melisandre the real mvp making it so we could actually see what the fuck is going on this episode. kimse bi bok görememiş çok karanlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar