Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 spoiler rastgele incil sayfası açtım okuyorum denk gelen şu. spoilers ;_; 15 So the king of the north shall come, and cast up a mount, and take the most fenced cities: and the arms of the south shall not withstand, neither his chosen people, neither shall there be any strength to withstand. https://www.biblegateway.com/passage/?search=Daniel+11%3A15&version=KJV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Cuce said: dorne'a noldu bu arada ya... resmen king landinge kadar geldiler zindanda işkence ceken allylarını sormadan bile geri döndüler... bide hep beraber tüm beraber demişken, e su karıyıda salda dorne ordularınıda katalım kendımıze dıye sormadılar. nası dıngıl bır yazarlıktır bu. e zehirlemediler mi kizi, anasina izletiyollardi en son. yavas yavas olcek sen de izlicen dediydi cersei ama oyle aylar surecek kadar da yavas degildir heralde. coktan gg onlar muhtemelen ya da kiz oldu anasi kaldi zindanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Vicissitude said: spoiler rastgele incil sayfası açtım okuyorum denk gelen şu. spoilers ;_; 15 So the king of the north shall come, and cast up a mount, and take the most fenced cities: and the arms of the south shall not withstand, neither his chosen people, neither shall there be any strength to withstand. https://www.biblegateway.com/passage/?search=Daniel+11%3A15&version=KJV yeni mi eski mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Vicissitude said: amerikan fantezi kurgusunun dizisini izle bu kurgu üzerine yazılan fan fictionu oku bir de leakleri oku sonra akp tabanından farklı olduğunu düşün. patiyi özetledim. şimdi kahve yaptıktan sonra rick and morty izleyip ardından wilfred owen şiiri okuyacam. ohhhhhhhhhh. pleblere yönelik pesticide üretilmediği için yazarak vatandaşlık görevimi yerine getiriyorum. hiç sert hisler. Nereden turuyosunuz bilmiyorum da hic cekilmiyosunuz ya. Hayir bi de pati hep kotu, hep en kotu ama hep de burdasiniz. Bi bitmiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 kendileri bitmiyorsa sen bitir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Bu arada yine baslamis leak meak muhabbetleri. Yapmayin abi. Duzgun spoiler tag'i koymadan leak ve teorileri yazamiyorsaniz yazmayin. Bu da son uyarim olsun, dikkate almayan, sallamayan bir sonraki pati yorungeden okur artik konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 k1nJo said: kendileri bitmiyorsa sen bitir abi. Fasistligin dibine vurup bu arkadaslarla ayni kefeye dusuyorum iste o zaman. Kendileri ust benlik, geri kalan herkes daha altta cunku. Yasamayi bile haketmiyor begenmedikleri bazi kesimler. Isin en aci kismi da bunu troll olarak adlandiriyor bazilari. "Saka yeaa saka" diye geziyor. Ironi yaptim diyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Tim said: (...) Yasamayi bile haketmiyor begenmedikleri bazi kesimler. (...) evet, bazı kesimler için bu bariz şekilde dendiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 aynı kefeye düşmüş olmuyorsun bence ama sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Vicissitude said: Tim said: (...) Yasamayi bile haketmiyor begenmedikleri bazi kesimler. (...) evet, bazı kesimler için bu bariz şekilde dendiği gibi. OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 ver gazı ver gazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 https://i.ytimg.com/vi/kj55XNXJztY/hqdefault.jpg BAN THEM ALLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Tim said: Vicissitude said: Tim said: (...) Yasamayi bile haketmiyor begenmedikleri bazi kesimler. (...) evet, bazı kesimler için bu bariz şekilde dendiği gibi. OK iyi olmuş ya teşekkürler Tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 şu saate kadar kalması saçmaydı zaten keyifsiz shitpostlar atıyodu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 dasaaa da diildi bu ya, kimdi acaba öğrenemeden gitti ahdsfusahd. ama demiştim her mesajıyla yaklaşıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 banlanmasaydı çözerdik. yazık olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 dasaaa idi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 tarz olarak benziyordu da deliller olmadığını gösteriyor. dasaaa hiç türkçe karakter kullanmıyordu bu full türkçe yazıyordu. yani dasaaa ise belli etmemek için sağlam kasmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 dasaaa yı baştan banlamıyacaktınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 her banlandığında aint even my final form diyip daha shittier postlarla dönüyor aizen gibi amk sdjfşsjgşshgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 tarz olarak benzmiyor abi dasaaya. dasaa oldschool shitposter. çenci ergen değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 banlanması kötü olmuş forumda insan kalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 kill list https://i.redd.it/ufa8qss5ssiz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 mountain beric dondarrion'u öldürmüştü onu unutmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar