Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Saeros said: jaime THE PRINCE THAT WAS PROMISED diye bağırdım jaime dönüp gidince altın ele güzel vurgu yaptılar ayrıca hakkaten azor ahai çıkacak galiba adam soru nereye gidiyor şimdi o kuzeye mi tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 aynen kuzeye gidiyor işte, söz verdi sözünü tutacak GERÇEK ASLAN HEAR ME ROAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 8.sezon leakleri gerçek çıkarsa tam bir rezil bitiş olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/6urnji/a_comprehensive_breakdown_of_why_the_season_8/?st=j6vlrqan&sh=e25859bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 bi soru daha şimdi bu hançer starkların anneyi öldüren hancer.. bu hancer serçe parmağınsa anneyi falan bu adam mı öldürdü yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Livered said: 8.sezon leakleri gerçek çıkarsa tam bir rezil bitiş olur . Yazarın tarzına çok uyuyor 7. sezonda bire bir tutmuş. Belki senaryo sızdı diye değiştirirler. Ama yine sinir bozucu bir son beklerim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Stream link var miii??? Kibristayim telefonda kisilip kaldimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 mascio said: wight questi niye yapıldı yaaaa herkes salak bir tek siz akıllısınız arkadaş ya. bu quest iki tane major olayın zeminini hazırlamak içindi sizin de muhtemelen anladığınız üzere. ahahah sen çok yanlış anlamışsın. neden böle bi senaryo yazıldığını tartışmıyoruz zaten. elbette nedeni var. blizzard balance changes diye de yazdım ben hatta. karakterlerin kendilerine beyinsiz ötesi bir neden ile quest yaratıp komple kuzeye gitmelerine laf etti herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 güzeldi de şöyle bitmesin ama sezon ya. neyse. seneye komple bitsin de herkes bi rahat etsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 hiç final gibi hissettirmedi bölüm meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Şu sezonda bir 10 bolum olsun isterdim ya tadı damağım da kaldı resmen. 8. Sezon 80+ dk'dan 6 bölüm olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 8. sezon sızıntısına bakmadım bile çünkü gerçek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 zamanunda harici bi yerde 1080p (6-7 gb olan versiyon) gören oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 teyzeler bağırdı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 2019 da diyen var 8. sezon için gerçekmi la bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 aynen belli degilmis tarih kafayi yedirticekler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 early 2019 diye açıklama yapmışlardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 bu başlık kitlenebilir mi bi kaç sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 mascio said: wight questi niye yapıldı yaaaa herkes salak bir tek siz akıllısınız arkadaş ya. bu quest iki tane major olayın zeminini hazırlamak içindi sizin de muhtemelen anladığınız üzere. deli kızı ikna etmek için değil miydi? hangi olaya zemin hazırladığının ne kadar saçma bi nedenle yapıldığıyla ne ilgisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 hani magicial idi bu duvar. ejdere mi karsı mı işlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 duvarın büyüsü bozuldu zaten. bozulmuş olması lazım yani bran yüzünden tyrion eğer ihanet ederse karakterine çok ters olur. ha çocuk için endişeliyse ok sdfs. sansa ve arya çok belliydi böyle olacağı. en azından yaptıkları dalavere ufak bir italian job kıvamında olsaydı. ama iyi oldu beyliş'in gidişi. çoktan haketmişti.beyliş'in karakteri gereği yalvarıp ağladıktan sonra bi kevin spacey kötülüğü bekledim rol yaptığına dair. ama harbiden ağladı galiba dfs. cersei küçük düşünüyor bayağı. ortalık survivor moduna döndüğü zaman onu koruyacak bi 4 duvar ve askerlerin önemi yok. kar kış karambol olacak işte bütün krallık. sen adam toplasan ne olacak. finalde beklenenin dışında bir şey olmadı. en azından ghost'u falan göreydik bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 1080p torrent linki bulamadım (bi tane buldumda muricanlardan çekiyo çok yavaş) link atabilirmisiniz agalar öm plz edit: link bulundu tytyty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 leakler okumadım ama bana göre çok mehti, hiçbişey sasırtmadı ama cgi adına ilerleme sevindirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 cercei gene şaşırtmadı , Euronun dönüp gitmeside çok inandırıcı degildi zaten.tyrion ile görüşmesi de çok normal geçmemişti 8.sezona bi entrika saklıyor olabilirler. sam ve bran buluşması güzel oldu tüyler diken diken. nightkingin ejderha overpowered olmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 4.74 gblık amazon webrip versiyonunu indirdim baya kaliteliydi keşke daha önce farketseydim lol. tavsiye olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar