Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kujo123 said:

leak spoiler

iyide ben buz atıcakmı dıye sormadım abı ates atabılecekmı dedım sonucta enerji gerektiren bişey değilmi ateş üflemesi undead değilmi bu hangi metabolizması ile ateşi çıkarıcak.

Olulerin yurudugu ve savastigi dizide hangi metabolizma sorusu. Wow.
Mesaj tarihi:
bronun

listen to me cunt diyişi çok güzeldi ya

hatta kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için şu videonun başında

https://www.youtube.com/watch?v=BdXk2SoCZnM

Mesaj tarihi:

Melisande ile ilgili

Bu ilk sezonda melisande bi shadow demon doğurmuştu, renly baratheon içindi hatta, sonra bidaha hiç göremedik sanırım,görevi yerine getirince shadow demon da yok oluyo mu yoksa bi yerlerden cıkar mı acaba, epeydir kafama takılıyodu

Mesaj tarihi:

benim çocuğum olmayacak lafını 2 kere söyledi kalisi. çok vurgu yaptılar o mevzuya. net jon ile ikisinin çocukları olacak. hatta kalisi doğum sırasında ölebilir.

Mesaj tarihi:

Drogo yu kurtarmak için cadıya blood magic yaptırdığı için kısır kaldı diye diyor onu. Öyle bir şeyler vardı ilk sezonda ama eksik hatırlıyor da olabilirim.
Ama evet Jon ona rağmen kesin çocuğu koyar. Incest is wincest.

Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

Drogo yu kurtarmak için cadıya blood magic yaptırdığı için kısır kaldı diye diyor onu. Öyle bir şeyler vardı ilk sezonda ama eksik hatırlıyor da olabilirim.
Ama evet Jon ona rağmen kesin çocuğu koyar. Incest is wincest.

spa

yumurtlasın bari olmuşken

/çabuk ejder

Mesaj tarihi:
Soyle bi spoiler yedim. Hangi bolum bilmiyorum, haliyle hepsini izlemediyseniz acmayin ama acarsaniz da dogru mu bi soylesenize :(

Whitewalker'larla savasirken ejderhalardan biri olup donuscek diyollar. Dogru mu?

Trolldur ins. Dinimiz amin :(
Mesaj tarihi:
Tim said:

Whitewalker'larla savasirken ejderhalardan biri olup donuscek diyollar. Dogru mu?

sdg ulan spoiler yedim zannettim bi an
yok abi leaked bölümü de izledim henüz böyle bişey olmadı
Mesaj tarihi:
DoruK said:

Tim

Baska biri olsa trolleyecektim de yok olmuyor o dedigin, en azindan ep6 itibariyle.

Baska bisey icin degil de spoiler ugruna atarim valla. Hic acimam =D

Mesaj tarihi:
şöyle bir soru

bugun redditi karıştırırken gördüm biri sormuş bana da çok mantıklı geldi. neden kimse arya ile ilgili biri şöylemiyor jon'a. özellikle hound ve gendry. gendry'le resmen kankaydı arya. hound ise eve götürmeye çalışıyodu arya'yı. hiç mi "abi senin kardeş yaşıyo ha" gibi bi bilgi vermiyolar.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...