tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Norak said: Saeros said: all come all kill https://i.imgur.com/UoSQWI3.gif birebir all come bu ya
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 kujo123 said: leak spoiler iyide ben buz atıcakmı dıye sormadım abı ates atabılecekmı dedım sonucta enerji gerektiren bişey değilmi ateş üflemesi undead değilmi bu hangi metabolizması ile ateşi çıkarıcak. Olulerin yurudugu ve savastigi dizide hangi metabolizma sorusu. Wow.
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 https://i.imgflip.com/1ud7p0.jpg
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 bronun listen to me cunt diyişi çok güzeldi ya hatta kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için şu videonun başında https://www.youtube.com/watch?v=BdXk2SoCZnM
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Leak s07e06 Sansa ile Arya'nin konusmasindan hicbisey anlamadim. Ayrica Arya birden bire cok degisti, ben aslinda o Arya degil diye bile dusunmeye basladim.
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Melisande ile ilgili Bu ilk sezonda melisande bi shadow demon doğurmuştu, renly baratheon içindi hatta, sonra bidaha hiç göremedik sanırım,görevi yerine getirince shadow demon da yok oluyo mu yoksa bi yerlerden cıkar mı acaba, epeydir kafama takılıyodu
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 şeftali kokulum, bakır karakterlim, kişotvari şövalyem; renlym, baratheonum ;_;
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 benim çocuğum olmayacak lafını 2 kere söyledi kalisi. çok vurgu yaptılar o mevzuya. net jon ile ikisinin çocukları olacak. hatta kalisi doğum sırasında ölebilir.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Drogo yu kurtarmak için cadıya blood magic yaptırdığı için kısır kaldı diye diyor onu. Öyle bir şeyler vardı ilk sezonda ama eksik hatırlıyor da olabilirim. Ama evet Jon ona rağmen kesin çocuğu koyar. Incest is wincest.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 aynen ama bi bölümde 2 defa vurgulayınca koyar gibi geldi bana da sdfs.
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 ShadowFury said: Drogo yu kurtarmak için cadıya blood magic yaptırdığı için kısır kaldı diye diyor onu. Öyle bir şeyler vardı ilk sezonda ama eksik hatırlıyor da olabilirim. Ama evet Jon ona rağmen kesin çocuğu koyar. Incest is wincest. spa yumurtlasın bari olmuşken /çabuk ejder
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Soyle bi spoiler yedim. Hangi bolum bilmiyorum, haliyle hepsini izlemediyseniz acmayin ama acarsaniz da dogru mu bi soylesenize :( Whitewalker'larla savasirken ejderhalardan biri olup donuscek diyollar. Dogru mu? Trolldur ins. Dinimiz amin :(
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 ahahaha yok be abi öyle saçma şey mi olur sadfsadfasdf izle gör neler neler olucak
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Tim Baska biri olsa trolleyecektim de yok olmuyor o dedigin, en azindan ep6 itibariyle.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Tim said: Whitewalker'larla savasirken ejderhalardan biri olup donuscek diyollar. Dogru mu? sdg ulan spoiler yedim zannettim bi an yok abi leaked bölümü de izledim henüz böyle bişey olmadı
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Ohh. Yine de sildim serefsizi listemden. Komikli paylasim hesaplarindan biri post etmis bunu, bu da gidip like'lamis. Sabah nesesi resmen.
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 DoruK said: Tim Baska biri olsa trolleyecektim de yok olmuyor o dedigin, en azindan ep6 itibariyle. Baska bisey icin degil de spoiler ugruna atarim valla. Hic acimam =D
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Çok troll spoilerlar var her şeye inanmayın ya.
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 o kadar uçmazlar diye düşünüyorum.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 şöyle bir soru bugun redditi karıştırırken gördüm biri sormuş bana da çok mantıklı geldi. neden kimse arya ile ilgili biri şöylemiyor jon'a. özellikle hound ve gendry. gendry'le resmen kankaydı arya. hound ise eve götürmeye çalışıyodu arya'yı. hiç mi "abi senin kardeş yaşıyo ha" gibi bi bilgi vermiyolar.
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Öğrendi mektupta. Özellikle Gendry'le yolculukta Arya hakkında konuştuğunu varsayabiliriz ama plot açısından bir önemi olmadığından sahne yok.
Öne çıkan mesajlar