Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 abi bi oyuna giriyorsun karşına YAZDIGIMDOGRUCIKARSATIMBENISAMANYOLUDISINAKADARUCURUCAKMIS isimli adam çıkıyo. yani ben bu stresle yaşayamam. izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Bu mesaj gercekse banlanirsin umarim komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 gerçek malesef leaklerde var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Norak said: o degilde.. 6. blm spo eger kacirdiysaniz, jon snowun buzlu sudan ciktigi ani bir kere daha yakindan izleyin :horace: kilic ben bir şey göremedim. ne vardı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 :)))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Claiborne said: bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 spo yerim diye izledim. elbette bir düzgün release değil, ama leak standartları için iyi diyebiliriz. ama öyle cillop gibi falan atıp tutmayın. takılıyor arada, bir de renk açılıp duruyor beyaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 hakkaten o ne ya, doğru olsun olmasın, claiborne u spoilercılara ibret olsun diye sallandıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 lan film karların sislerin içinde geçiyor, kalkmış renkler soluk falan diyorsunuz asjfhakjshdakjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 TROLLUYORUMAMABANLANMASAKBARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 şu ikili sevişse de bütün enerjiyi topraklasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 o değilde 2 3 bölümdür iyi rol yapıyor sarı inek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 knox said: bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Claiborne said: :)))))))))) banlan bi daha geleme inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 6x06 arya neden hançeri sansaya verip döndü gitti ya? bir de o çantadaki suratlarda tanıdık kimse var mıydı anlamadım. winterfell'deyken suratların birkaçını kullanmış olabilir mi arya? birilerini oyuna getirmek için. acaba arya beylişi çoktan öldürdü de sansanın yanına onun kılığında mı gitti? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 kozalak said: 6x06 arya neden hançeri sansaya verip döndü gitti ya? bir de o çantadaki suratlarda tanıdık kimse var mıydı anlamadım. winterfell'deyken suratların birkaçını kullanmış olabilir mi arya? birilerini oyuna getirmek için. acaba arya beylişi çoktan öldürdü de sansanın yanına onun kılığında mı gitti? sdf o kadar da değildir abi, beyliş sağlam karakter diye onun ölümüne en az 4 dk ayırırlar, öyle oldu bittiye getirmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 beyliş'i oyuna getiriyorlar bence. dışarda bağıra bağıra joffrey mesajını okuyor falan. elinde ihanet kanıtı olmadan gidip kesemez arya. sansa, morty olup çıksın dsdfg. https://www.youtube.com/watch?v=5DPwpGaia7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Grego said: spo yerim diye izledim. elbette bir düzgün release değil, ama leak standartları için iyi diyebiliriz. ama öyle cillop gibi falan atıp tutmayın. takılıyor arada, bir de renk açılıp duruyor beyaza. abi afedersin de gidip bokum bokum ispanyol gerizekalılarının leakını izlersen laf edersin adam gibi söylüyoruz düzgünü var hatta eşşek herif de düzgün versiona altyazı hazırladı. ha buna boktan diyorsan da zaten gg git 4k bekle btw kılıç göz mü açtı orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 OLM NİYE HERŞEY SON ANDA MÜKEMMEL ZAMANLAMAYLA DENK GELİYOR HEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Vicissitude said: sabonis said: hala izlemeyi düşünenler için kalite farkı: 1.92lik de bu http://i.imgur.com/qRQclDp.jpg hayırdır instagram filtreleriyle mi oynuyonuz? olm siz nasıl bi nerd'sünüz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 abi her sene ayrı bi olay gündem oluyor izlemeyen izlemesin ya bırakın allasen bi gidin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ep 6 Arya ve Sansa ne kadar kötülerdi ya. Bide yine geçen seneki gibi fantastik teoriler dönüyor ama yine en salakça şekilde çözülür Arya'nın hikaye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Norak said: o degilde.. 6. blm spo eger kacirdiysaniz, jon snowun buzlu sudan ciktigi ani bir kere daha yakindan izleyin :horace: kilic Şunu anlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 öm yazdim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 La bende merak etmistim niye aciktan yazmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar