Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 sızmış mı lan. oh be sdfsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 cicibeybe said: abi goruntu kalitesi de yuksekse neden pztyi bekliyorsunuz bu sefer bir sonraki bölümler arası 12 gün açılır. daha çok yokluk çekersinis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 son bölümü de sızdırsalar da rahat etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 İnsanın belli bir rutini keyfi olur ya, hani bu sezonu zaten sevmedim de, sevsem de oturup kaçak maç kovalar gibi yarım saat izle kesilsin, başkası link atsın diye kırk saat gez veya mal gibi burayı refreşle, 10 dakika öyle izle yine kesilsin, bok gibi ses, taş çatlasa düşük bitrateli çakma 720p (yer yer 240-360p) görüntü, belki alakasız dilde hard sub vb. hayatta uğraşmam ya. Bir de haftada bir yerine 11-12 güne çıkarıyorsunuz böyle bekleme spanini o da ayrı. Tam yerinde tam zamanında kararında leaklerin denk gelmesi de süper, son bölüm ve sezona "record of all times!!!" kasıyorlar büyük ihtimal. Her hafta leak olsa bırak güvenliği, şalteri indiririm serverdan. Pazartesi mis gibi 1080p halis mulis webrip tertemiz bölümünü indirirsin, o gününe program yapmazsın, akşam evine gider hazırlığını yapar TV karşısında 1 saat kesintisiz keyfini sürersin, sonra bir sonraki bölümü beklersin. Böyle koşa koşa sabahın 6'sında kaçak bölüm şu bu işlerini en son üniversitede falan 24 için yaptım herhalde, şimdi bakınca ne kadar saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 razzRaziel said: bi diziyi nasıl erken yayınlıyor lan bu salaklar, bi de yayınlamamaları gereken en önemli diziyi. ispanyada bugün birilerinin götü yanıyodur. ispanya değil sweden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 albay bu sefer haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 aga hastasınız hepiniz çıkan bölüm hd güzel görüntü ve tek part Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 sizin güzel görüntü anlayışınız adamları tanıyacak kadar abi. mümkünse biri capture atsın tartışalım görüntü kalitesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Haftada bir izliyoruz işte, ne gerek var overdose'a? Son bölüm sızmazsa 2 hafta onu bekleyeceksiniz şimdi... Hani ben de seviyorum diziyi de, 1 hafta bekleyemeyecek kadar değil asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 son cikan 1080p leak guzelmis,digiturkun 1080i yayin yaptigini dusununce pek fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 http://img3.zamunda.net/bitbucket/2846906/1502872654_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 goldbären said: capture random bastim aldim baslardan bi yerden https://i.imgur.com/9vOSp1H.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 goldbären said: sizin güzel görüntü anlayışınız adamları tanıyacak kadar abi. mümkünse biri capture atsın tartışalım görüntü kalitesini. :) 4k mi istiyorsun ne istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 gayet iyi lamer'lık yapmayın bir kere de ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 buda benim raskele basıp arkadaşa gönderdiğim ss saat kaçta göndermişim yazıyor altta da https://pbs.twimg.com/media/DHVtEz8XYAAdUTs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 geçen leak'i ben de izlemedim çamur görüntüden sonra ama bu baya iyi duruyor. akşam olsa da izlesem. indi bekliyor kenarda hufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 hayır izlemiceksenizde gidina bi izledikten sonra gelin bırakın izleyenlerle konuşalım bari biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 link plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Baggio said: Bir de haftada bir yerine 11-12 güne çıkarıyorsunuz böyle bekleme spanini o da ayrı. sen şimdi 6. bölümü bekleyeceksin 5 gün ondan sonra da 7 gün diğerini yine toplam 12 gün bi şeyleri bekleyerek geçiriyosun. ee ne değişti? bizim izlediğimiz yanımıza kâr kaldı zaaa ecks dee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 stream link varsa pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 sezonun son bolumude leak olursa haftaya artik tamamdir, kesin olur diye dusunuyorum. son bolum zaten 81dk olacak. hbo ceosu da artik bileklerini keser heralde ofisinde dfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 @kinjo adamın dediğini hayatta belli bir hedonistlik seviyesine gelmeden anlamayacaksınız. bir şey var diye tüketilmesi gerekmiyor, bir şeyi beklediği de yok. kendi programı var, koltuğunda oturup rahat rahat izleyecek. rutinden zevk almayı öğrenin azıcık. böyle böyle önünüze verilen her şeyi tüketmeseniz de oluyor yani. tabi bu konuya özel bir durum değil, genel bir gözlem, yeri gelmişken paylaştım. sonra abi ben haftada bir izliyorum dizileri, zevk skalamda bir değişiklik olmadı diye gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Llama said: hayır izlemiceksenizde gidina bi izledikten sonra gelin bırakın izleyenlerle konuşalım bari biz E spoiler başlığına 7x6 LEAK falan diye özel bir şeyler yazın yine konuşun, kim ne dedi ki? Gelip NEDİN ÖLÜMÜ HK. yazmayın spoilera yeter. Artık o kadar denyo var ki yine de girmiyorum ben GERGE gibi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 başlığa kim el attıysa hll. ilk başta kim değiştirdiyse ona da püüüü. ikisi aynı kişiyse sadece püüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Grego said: bir şey var diye tüketilmesi gerekmiyor, su resmen cagimizin gencliginin buyuk problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar