sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 adad harbi teaser bu bölümden daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Red said: zaten klasik abi son 2 bölüm kıyamet kopacak belli. bu arada muhtemelen kalisi gelecek. çok hüzünlü baktı. dayanamayıp dragona atlar gider. abi onun bakışları seviş benimle jon bakışıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 yalnız sir friendzoned'a yazık ya. hatun jon'a bakıyor bu garibim de dönüp bakıyor arkasına. tyrion da uyandı kalisinin jon'a yandığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 uyku tutmadı streamden izledim valla süperdi kalite (tu) ilk bi 10 dk yı kaçırdım galiba :( jamie bronn nası kaçtı göremedim, açtığımda danaryus dickon ve babasını yakıyodu fdsfsd arya sansayı kescek demedi demeyin abi baya lotr e bağladılar fdsfsd bütün tayfa toplandı ama şu bi tane zombi alakta şu karıyı inandırak olayı çok saçma geldi bana, danaryus bin ejderhana git yak mk alayını uğraştıklarına değmez neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 t zamanda x şehrine nasıl gidiliyorcular fena kafa ütüleyecek bu bölüm sfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 o konudan çoktan vazgeçmiş olmaları lazım artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 bu night king winterfell'in üstünden geçmezse adam değil. north'tan bi bok olmaz. cahil kalmışlar sdsfs.hiç mi ders almazlar. ulan herif bikaç ay kayboldu hemen isyan. bi dur la herif sizin için gitti oraya. adam orda duvarın ötesine geçsin siz oturduğunuz yerden sırf gıybet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 yalnız arya o kadar keko olamaz ya. baitlediğini düşünüyorum ben baelishi. bide o mektubu okuyabildiniz mi ya çok hızlı geçti göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ben sansa'yı gördüm bi. bi de wounded yazıyordu da kim wounded çözemedim el yazısını. bari normal yazaydınız sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 enrique said: yalnız arya o kadar keko olamaz ya. baitlediğini düşünüyorum ben baelishi. bide o mektubu okuyabildiniz mi ya çok hızlı geçti göremedim. "littlefingerin sakladığı mektupta sansanın ned stark ölmeden önce onun hakkında tahta karşı komplo kurduğunu anlattığı mektup yazıyordu. yanlış hatırlamıyorsam cersei 8. bölümde zorla yazdırmıştı. robb ile catelyn e göndermek için" demiş biri ekşide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 aynen oymuş galiba. cersei onu zorla yazdırmıştı ama sansa'nın içinde vardır sünepelik. cofri için ailesini sattı. babam hainlik yaptı falan filan diyordu o mektupta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 sanssizsansli said: enrique said: yalnız arya o kadar keko olamaz ya. baitlediğini düşünüyorum ben baelishi. bide o mektubu okuyabildiniz mi ya çok hızlı geçti göremedim. "littlefingerin sakladığı mektupta sansanın ned stark ölmeden önce onun hakkında tahta karşı komplo kurduğunu anlattığı mektup yazıyordu. yanlış hatırlamıyorsam cersei 8. bölümde zorla yazdırmıştı. robb ile catelyn e göndermek için" demiş biri ekşide http://www.imgim.com/zs.png evet aynen öyleymiş. sansa'nın robb'a yazdığı mektup. babam ihanet etti kings landinge gel jofreye yemin et falan yazıo. arya gıdısını alır o zaman bi sonraki bölüm sansa'nın adfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Bu stream linki nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 güzeldi bölüm ama littlefinger sıktı artık ay sittir git, hala bi sinsilik bişey jon ne güzel özetledi halbuki - we're all on the same side. - how can we be? - we're all breathing. tam bir king in da norf abi ayrıca gilly'nin farkında olmadan r+l'yi bulması ve sam'in farketmemesi KSJDLDGF böyle ABİ AĞBİ NGNHNH diye kaldım ekran başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 suicide squad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ahah yüzyılın birleşmesini yaptı adamlar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 İlk sahne ! Haters gonna hate >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 I thought you'd still be rowing lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 gendry'nin jon'a gidip "bizim pederler inanılmaz kankaymış" derken aslında kendi babasının jon'un babasını öldürmüş olduğu gerçeğini bilmemesi pek bi manidar değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Saeros said: abi ayrıca gilly'nin farkında olmadan r+l'yi bulması ve sam'in farketmemesi KSJDLDGF böyle ABİ AĞBİ NGNHNH diye kaldım ekran başında sadece r+l yi degil jon'un tahtın gercek varisi oldugunu buldu. Evlilik dısı olup olmadıgını bilmiyorduk jon'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ep5 https://i.imgur.com/pqJyZcs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 ASDFDSHGDF TORMUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 5 tarly'lere yazık oldu, ejderleri dizi bitmeden öldürür birileri umarım. sam farkedecek mi dedim ama ragequit atarken farketmedi. gene ışınlandı herkes bölüm boyunca her tarafa. gendry'nin nihayet ortaya çıkması bölümün en büyük sürprizi oldu. wildlinger bütün brotherhood'u off-screen harcamışlar da geriye sadece o üç adam mı kalmış yani, orası bölümün garip gelen kısmı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 madcow said: Saeros said: abi ayrıca gilly'nin farkında olmadan r+l'yi bulması ve sam'in farketmemesi KSJDLDGF böyle ABİ AĞBİ NGNHNH diye kaldım ekran başında sadece r+l yi degil jon'un tahtın gercek varisi oldugunu buldu. Evlilik dısı olup olmadıgını bilmiyorduk jon'un. şu muabbet ne ben anlamadım biri bilale anlatır gibi anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Fransuxa said: madcow said: Saeros said: abi ayrıca gilly'nin farkında olmadan r+l'yi bulması ve sam'in farketmemesi KSJDLDGF böyle ABİ AĞBİ NGNHNH diye kaldım ekran başında sadece r+l yi degil jon'un tahtın gercek varisi oldugunu buldu. Evlilik dısı olup olmadıgını bilmiyorduk jon'un. şu muabbet ne ben anlamadım biri bilale anlatır gibi anlatabilir mi? Jon'un gerçek babası Dany'in abisi Raegar Targaryen. Annesi de Raegarın kaçırdığı Ned'in kız kardeşi. Jon'da piç oluyordu evlenmedikleri için. Bu bölümde işte aslında evlenmiş oldukları ortaya çıktı. Yani tahtın asıl varisi Jon oluyor Dany değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar