Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

uyku tutmadı streamden izledim valla süperdi kalite (tu)

ilk bi 10 dk yı kaçırdım galiba :(

jamie bronn nası kaçtı göremedim, açtığımda danaryus dickon ve babasını yakıyodu fdsfsd

arya sansayı kescek demedi demeyin

abi baya lotr e bağladılar fdsfsd bütün tayfa toplandı

ama şu bi tane zombi alakta şu karıyı inandırak olayı çok saçma geldi bana, danaryus bin ejderhana git yak mk alayını uğraştıklarına değmez neyse.

Sosyal ağlarda paylaş

bu night king winterfell'in üstünden geçmezse adam değil. north'tan bi bok olmaz. cahil kalmışlar sdsfs.hiç mi ders almazlar. ulan herif bikaç ay kayboldu hemen isyan. bi dur la herif sizin için gitti oraya. adam orda duvarın ötesine geçsin siz oturduğunuz yerden sırf gıybet.

Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

yalnız arya o kadar keko olamaz ya. baitlediğini düşünüyorum ben baelishi. bide o mektubu okuyabildiniz mi ya çok hızlı geçti göremedim.

"littlefingerin sakladığı mektupta sansanın ned stark ölmeden önce onun hakkında tahta karşı komplo kurduğunu anlattığı mektup yazıyordu. yanlış hatırlamıyorsam cersei 8. bölümde zorla yazdırmıştı. robb ile catelyn e göndermek için" demiş biri ekşide

Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

enrique said:

yalnız arya o kadar keko olamaz ya. baitlediğini düşünüyorum ben baelishi. bide o mektubu okuyabildiniz mi ya çok hızlı geçti göremedim.

"littlefingerin sakladığı mektupta sansanın ned stark ölmeden önce onun hakkında tahta karşı komplo kurduğunu anlattığı mektup yazıyordu. yanlış hatırlamıyorsam cersei 8. bölümde zorla yazdırmıştı. robb ile catelyn e göndermek için" demiş biri ekşide

http://www.imgim.com/zs.png

evet aynen öyleymiş. sansa'nın robb'a yazdığı mektup. babam ihanet etti kings landinge gel jofreye yemin et falan yazıo. arya gıdısını alır o zaman bi sonraki bölüm sansa'nın adfsdf

Sosyal ağlarda paylaş

güzeldi bölüm ama littlefinger sıktı artık ay sittir git, hala bi sinsilik bişey

jon ne güzel özetledi halbuki

- we're all on the same side.
- how can we be?
- we're all breathing.

tam bir king in da norf

abi ayrıca gilly'nin farkında olmadan r+l'yi bulması ve sam'in farketmemesi KSJDLDGF
böyle ABİ
AĞBİ
NGNHNH diye kaldım ekran başında

Sosyal ağlarda paylaş

5

tarly'lere yazık oldu, ejderleri dizi bitmeden öldürür birileri umarım.

sam farkedecek mi dedim ama ragequit atarken farketmedi.

gene ışınlandı herkes bölüm boyunca her tarafa.

gendry'nin nihayet ortaya çıkması bölümün en büyük sürprizi oldu.

wildlinger bütün brotherhood'u off-screen harcamışlar da geriye sadece o üç adam mı kalmış yani, orası bölümün garip gelen kısmı oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Saeros said:

abi ayrıca gilly'nin farkında olmadan r+l'yi bulması ve sam'in farketmemesi KSJDLDGF
böyle ABİ
AĞBİ

sadece r+l yi degil jon'un tahtın gercek varisi oldugunu buldu. Evlilik dısı olup olmadıgını bilmiyorduk jon'un.

şu muabbet ne ben anlamadım biri bilale anlatır gibi anlatabilir mi?

Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

madcow said:

Saeros said:

böyle ABİ
AĞBİ

sadece r+l yi degil jon'un tahtın gercek varisi oldugunu buldu. Evlilik dısı olup olmadıgını bilmiyorduk jon'un.

şu muabbet ne ben anlamadım biri bilale anlatır gibi anlatabilir mi?

Jon'un gerçek babası Dany'in abisi Raegar Targaryen. Annesi de Raegarın kaçırdığı Ned'in kız kardeşi. Jon'da piç oluyordu evlenmedikleri için. Bu bölümde işte aslında evlenmiş oldukları ortaya çıktı. Yani tahtın asıl varisi Jon oluyor Dany değil.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...