Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=QiC0kCceYug
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 bran büyüdükçe tipi kuzguna benziyor lan harbiden.
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Red said: sızan başka bölüm var mı kesmedi beni. got serisine yakışan şey jaime'nin orda dragon maması olmasıydı. ne bomba olurdu be o kahramanlığu kıçına kaçsa. yutsa onu drogon reis. direk hollywood olmuş orası. diğer kolu filan da kaptırsa iyi olurdu drogona. olması gerken oydu.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 5 jon dragonlarla tanışıyor artık.. bir tanesine biner mi şimdi
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 4 dizideki en iyi savaş bölümüydü sanırım, bombaydı son dakikalar. bütün bütçe buna akmış belli.
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 spoiler Savaş sahneleri gayet on numara olmuş. Yalnız ben yanlış anlamadı isem dothraki ve ejderhanın saldırdığı en son kalan artçı birlikti. Bronun tarlalardan topladığı ürünler ve kalan gıdalar vardı sanki. Altınlar kralın şehrine ulaştı lafı geçti yanlış anlamadı isem . Bu durumda lannister ordusunun küçük bir birimi yok oldu. Cersei Altın birlikleri de yanına katınca kağıt üstünde br hayli güçlü olacak gibi. Kraliçenin ejderha ve dohtraki dışında bir tek lekesizleri kaldı ama o da düşman hatlarının gerisinde. Arbalete gelince sanki o ejderhalar için özel yapılmış gibiydi - denediler ve işe yaradığını gördüler .
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 O kadar sacmaliktan sonra canavar gibi bolum dusmus.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 4 Dönde götünü ört erzaklar erzakları,ganimetleri niye yaktı ben de onu anlamadım.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Sam said: 4 dizideki en iyi savaş bölümüydü sanırım, bombaydı son dakikalar. bütün bütçe buna akmış belli. Bolton'larla savaş her türlü takar buna ya.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Fin said: dracarys ölmez di mi ? :( yeni bölümde reis geliyor özeti izle
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 of iyiydi be bölüm yalnız birisi şey demiş 7x4 adamlar ilk kez ejderha görüyo tepki yok vs katılıyorum, yanında millet kül oluyo rüzgarda dağılıp gidiyo sen hala "lan dur ay sonuna kadar dayanıyim mayışı alır istifayı basarım" modundasın kaç git lan mal bi de arya kimden öğrendin böyle cenk etmeyi sorusuna "no one" diyişi eauh ayrıca LITTLEFINGER'IN SURAT KSDJF ".... shit."
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=NNY73_YcZVY
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Davos Lessi, fewer diye düzeltmesi süperdi ahah (tu)
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 sogan koylusune stannis o kadar grammer öğretti anca
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 EFSANE Bölüm benim için. Daha iyisi olur mu bilmem. Inanilmaz keyifle izledim. Favori bölümüm oldu..
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 7x4 Piçlerin savaşı ile birlikte savaş sahneleri olarak bence en iyisi olduğunu söyleyeyim baştan, ama dizinin üstüne kurulduğu dinamikler ateş ve buz. Buzu temsil eden WW tayfası zaten ismi geçtiği an izleyicilerde o hassiktir imajını uyandırıyor, felaket bir korku salıyor aleme. Ama Dragon'ları gören maksimum ormanda ayı görmüş adam tepkisinde. Mesela Dragonlance evreninde dragonfear diye birşey vardı; ejderha gören adamın heryeri kitlenir, nutku tutulur falan. Buna bir örnek olarak LOTR serisindeki Nazgul'leri verebilirsin, bir çığlık basıyor ordu falan dağılıyor, organize olması mümkün değil. Ama burada savaştasın, yerden it sürüsü gibi atlı akıyor üstüne bir de hayatında ilk kez gördüğün, bu zamana kadar myth sandığın ejderha geliyor. Organize bir ordu, saflar sıklaştırılıyor, oklar hedefi tam vuruyor falan. Orada hem GoT myth'ine hem de mantığa uyan Jaime dahil herkesin kaosa sürüklenip dağılması kaçması heba olmasıydı. Bu mantıkla zaten King's Landing'e 20 tane arbalet yerleştir indir Dragon'ları, psikolojik avantajı da ele geçir karşı tarafın moraller yerlere insin
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 aynen öyle, bu haliyle ww ile karşılaşsa ejderhalar adamlar kartopu atarak indirecek gibiler. zaten topu topu 3 taneler imba olmaları lazım.
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 dragonlara armor ne giderdi be. kitapta yok diye burada düşünmüyorlar herhalde.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 BulletRide said: 7x4 Piçlerin savaşı ile birlikte savaş sahneleri olarak bence en iyisi olduğunu söyleyeyim baştan, ama dizinin üstüne kurulduğu dinamikler ateş ve buz. Buzu temsil eden WW tayfası zaten ismi geçtiği an izleyicilerde o hassiktir imajını uyandırıyor, felaket bir korku salıyor aleme. Ama Dragon'ları gören maksimum ormanda ayı görmüş adam tepkisinde. Mesela Dragonlance evreninde dragonfear diye birşey vardı; ejderha gören adamın heryeri kitlenir, nutku tutulur falan. Buna bir örnek olarak LOTR serisindeki Nazgul'leri verebilirsin, bir çığlık basıyor ordu falan dağılıyor, organize olması mümkün değil. Ama burada savaştasın, yerden it sürüsü gibi atlı akıyor üstüne bir de hayatında ilk kez gördüğün, bu zamana kadar myth sandığın ejderha geliyor. Organize bir ordu, saflar sıklaştırılıyor, oklar hedefi tam vuruyor falan. Orada hem GoT myth'ine hem de mantığa uyan Jaime dahil herkesin kaosa sürüklenip dağılması kaçması heba olmasıydı. Bu mantıkla zaten King's Landing'e 20 tane arbalet yerleştir indir Dragon'ları, psikolojik avantajı da ele geçir karşı tarafın moraller yerlere insin ben yanlış anlamadıysam buzu ww ler temsil etmiyor. Jon snow buz, daeyneris de fire işte. Öncekibölümde fire meets ice di.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 @dragonfire Sen yanlış anlamışsın. Ejderhalar ateş, whitewalkerlar buz. İkisi de zararlı. Jon zaten ateş ve buzun bi araya gelmesi, kehaneti rahmetli babası çözdüydü. Melisa yanlış yorumluyor olayı çünkü kehanetin işaret ettiği "kişiyi" arıyor, halbüki kehaneti gerçekleştirene odaklanması lazımdı. Jon vaad edilen pirens gibi davranmaya kasmadığı ve tek umrunda olan şey dünyayı kurtarmak olduğu için danerysin aksine çokopirens değil de vaad edilen pirens. Ejderhadan korkmamaya gelince adamlar gayet korkup dağıldı zaten? 240p hesap makinesi kalitesinde izledim bölümü ama her tarafta yanarak can çekişen bi lannister vardı, ateşi yedikçe ne formasyon kaldı ne bişey?
Öne çıkan mesajlar