Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 gayet mukemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 düşmedi mi nete ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 LathspeLL said: Bazen nerde hızlı ilerleyeceklerini, nerde yavaşlayacaklarını bilmiyor bu adamlar gibime geliyor. Bu bölümü yüzlerce kişi birkaç gün erken gördü, sağda solda koşa koşa spoiler yazarlar, esprisi kaçar falan diye ilk bölümü dandik yapıyorlar. Geçen sene de öyleydi hatırlatsanız. Yani teknik olarak biliyorlar ama yaptıkları doğru mu, meh. Bütün bölüm 3-4 sahnede, toplamda 10 dakikada falan geçilse olurmuş, gerisi build bile değil, filler seviyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 İzlemedim daha buraya bakıp bakıp kaçıyorum. Spoiler yeme gerilimi çok güzel hihihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 sam o sahneler ne kadar uzun ve gereksizdi ya sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 gelmez sanmıştım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Tell them The north remembers ulan! Arya bebeyim, aşkitom <3 Ilk 5 dakika o kadar gazdı ki bölümün geri kalanının uneventfulness'ını affediciim :) Hadi bakalım piissssmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Lyanna ve Arya dışında herkes birbirini öldürsün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 kahvaltı yaparken sam'in bölümünü izlemeyin, izleyen aklıma sokayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 7x1 giriş mikemmel. gerisi de fena değil işte tekrar ısındık diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 7.1 Kurdun eniği kurt olur Arya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 5gb torrent falan ugrasmadim valla bende 480p stream buldum izledim eng. altyazili falan gayet. fena degildi ilk blm, ama net yarisi filler sahnelerdi oylesine. ep 2 teaser: https://www.youtube.com/watch?v=HoXDsTIu_10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Asteroth said: Lyanna ve Arya dışında herkes birbirini öldürsün ya. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 altyazı geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 eşekherif genelde sabah 10-11 gibi yayınlıyor. çoktan gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 dokuzda alt yazılı izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 denalir said: kahvaltı yaparken sam'in bölümünü izlemeyin, izleyen aklıma sokayım. ahahaa aynen ben de kahvaltı ediyodum lan bi de uzattılar da uzattılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 ben beğenmedim. o kadar beklediğime değmedi. arya arya adamın sesini nasıl taklit ediyor. açıklıyorlar mı hiç bir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 hype'i karsilamadi bu bolum, ejderler kaleyi yakarak almaliydi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 masa said: ben beğenmedim. o kadar beklediğime değmedi. arya arya adamın sesini nasıl taklit ediyor. açıklıyorlar mı hiç bir yerde? bende boyuna takıldıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 abi sorguladığınız şeye bakın ya sfds. sonuçta bir çeşit büyü. zaten herkes yapabilse bütün westeros yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 kal in ex çekiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 freyler ölürken gözüm şunu aramadı değil. sıçmalı bölümleri uzun tutmuşlar harbi, çok tırt bölüm değildi ama 1 seneden fazla beklemenin üstüne biraz üzdü, diğer 6 bölüm bi boka benzese bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 çiğ yumurta içiyormuş ses için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 dakka 3 ile 6 arasını izleyin, gerisini kapatsanız da olur bölümü olmuş yine ed sheeran ın billur sesınden gına gelmişti ki şahsını da soktular gözümüze. lavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar