Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 1. kitaptan beri var o teori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Lyanna Mormont çok uzun yaşamaz bu dizide. En fazla 3 bölüm sonra yeni sezonda cortlatırlar bu kadar bir anda sevdirdiklerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 dreagloth said: yaklaşık 2-3 yıldır ortalıkta o teori 20 yıl desen daha doğru olur. İlk kitap çıktığından beri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 l+r=j confirmed diyorsunuz da r %100 değil ki? daha ilk sezondan spo belki ama hala belirsiz. http://i.imgur.com/DURgqRH.png teleport olayına takılanlar oldtowndan beyaz kuzgunun winterfelle gelmesini gözden kaçırıyorlar. aylar sürmesi normal, iyi yansıtılamaması ayrı bir şey. mountain septaya napıyor da hemen çığlıklar? arya sahnesinde turtanın içinde ne var anlamadım :( quainthe'in 3 ihanete uğrayacaksın dediği aşk hala gelmedi, meereen'i kontrol eden daario aşkından körleşip diğer slavers ve great mastersı toplayıp iron bank'ı da işin içine dahil eder, westerosa girer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 turta sahnesini anlamadıysan diziyle ilgili daha da analiz yapma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Spoiler Fanatik bir şekilde Cersei ci oldum. Umarım alayına gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 razzRaziel said: turta sahnesini anlamadıysan diziyle ilgili daha da analiz yapma bence sahneyi değil, içindekileri. okuduğunu anlamadıysan insanları yargılama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 spoiler bosuna cerceici olmussun bi yere kadar cercei khalesi geliyor patates olucak kacar buyuk ihtimal sehırden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ahaha izliyim dedim şimdi , koydukları gif'e koptum. Tıklayın link'e http://dizilab.com/game-of-thrones/sezon-1/bolum-10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 razzRaziel said: Varys da real MVP ve final Varys ışınlanmadı elbette, küçük kuşları ona hep sadıktılar, şekerle kandırılmadılar yani. Kings Landing'de olanlardan hep haberdardı ve Cercei'nin yapacakları işine geliyordu, kuşlarını da kullandırdı. Mareen'i terk ederek Dorne ve olacakları bildiği için Tyrell ile ittifak kurmaya gitti önceden. Asıl merak ettiğim hadi kezban tahtı aldı, kuzeyde de Snow var, whitewalker'lar geldiğinde güçlerini birleştirip savaşacaklar mı yani? Çok sıkıcı. En boktan sezon olabilir, önceki bölümler çok kötüydü, final de meh, final işte. Milleti intikamla datmin ettiği için bayıldılar tabii. Ayrıca müzikler de gitmemiş GoT havasına, sessiz olması daha uygun olurdu. Tabii millet yine ona da bayılmış zira sinematik havayı seviyorlar gerçekçilik yerine. Uygun müzikle metrobüse binişime de bayılabilirsiniz, böle ağır çekim de kattım mı off. hepsine katılıyorum da müzikler bence baya iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 piyanolu olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 kujo123 said: spoiler bosuna cerceici olmussun bi yere kadar cercei khalesi geliyor patates olucak kacar buyuk ihtimal sehırden Ben patatesi de çok seviyorum sıkıntı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Sam said: final bölümünde iç yağlarının eridiği sahne http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTExOTI4MDE3MjFeQTJeQWpwZ15BbWU4MDAyMDU4Mjkx._V1_SX1777_CR0,0,1777,999_AL_.jpg hem bizim, hem onun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Jaegerjaquez said: Fistan said: o bebeye de kimse lan verdiğin 62 adam bıdı bıdı yapma velet diyemiyo kimse SHDFHSLFHKDHGFSKDLGSHSFHS ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 60 good men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 aQuelleris said: Nitekim yazdığım da çıktı hmnakym 17 mayıs ta ne demiş Daenerys ile çoluk çocuğa karışır bunlar demedi deme. yazık lan dsfkljdlgdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 zaidral said: l+r=j confirmed diyorsunuz da r %100 değil ki? daha ilk sezondan spo belki ama hala belirsiz. http://i.imgur.com/DURgqRH.png teleport olayına takılanlar oldtowndan beyaz kuzgunun winterfelle gelmesini gözden kaçırıyorlar. aylar sürmesi normal, iyi yansıtılamaması ayrı bir şey. mountain septaya napıyor da hemen çığlıklar? arya sahnesinde turtanın içinde ne var anlamadım :( quainthe'in 3 ihanete uğrayacaksın dediği aşk hala gelmedi, meereen'i kontrol eden daario aşkından körleşip diğer slavers ve great mastersı toplayıp iron bank'ı da işin içine dahil eder, westerosa girer mi? quaithe dizide o kehaneti yapmadı galiba, turtanın içinde frey parçacıkları var, jonun babası tabiki rheagar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Masticore said: ahaha izliyim dedim şimdi , koydukları gif'e koptum. Tıklayın link'e http://dizilab.com/game-of-thrones/sezon-1/bolum-10 http://dizilab.com/gifs/game_of_thrones_2.gif tıklayınca açılıyo adfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Tyrion kesecek falan derken bu gidişle kehanet tutarsa Cercei'yi Jaime öldürecek. Ne pis baktı en son birader bu yangın olayı olmasın diye gül gibi kralı kesip KingSlayer oldum ulan ben diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 mokoko said: Masticore said: ahaha izliyim dedim şimdi , koydukları gif'e koptum. Tıklayın link'e http://dizilab.com/game-of-thrones/sezon-1/bolum-10 http://dizilab.com/gifs/game_of_thrones_2.gif tıklayınca açılıyo adfads Bunu görmemiştim şu acılmıştı ben de. http://dizilab.com/gifs/game_of_thrones_1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Ahahah gifler en iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Absolut said: Tyrion kesecek falan derken bu gidişle kehanet tutarsa Cercei'yi Jaime öldürecek. Ne pis baktı en son birader bu yangın olayı olmasın diye gül gibi kralı kesip KingSlayer oldum ulan ben diye. jaime neden cersei'yi öldürsün ki? kadın yapabileceği tek şeyi yaptı orada. hatta dolaylı olarak jaime'nin hayatını kurtardı. trial gerçekleşse jaime'nin de yapabileceği bir şey kalmazdı anca izlerdi tyrion duruşmasında olduğu gibi, üstüne kendini öldürtürdü yobazları kesicem diye. trial'de dost oldukları kimse de yoktu yani. ki karar almamışlar mıydı bunlar zaten beraber "bize bunları yapanların hepsini mahvedeceğiz" diye 3-5 bölüm önce? üstüne üstlük daha bir kaç bölüm önce jaime gevrek gevrek demedi mi "cersei gerekirse şehri bile yakar vs" tarzı laflar kale kuşatması sırasında? ayrıca bu kadın bir bina ve çevresini patlatmadı mı sadece? şehrin 20 de 1i etmez muhtemelen. mad king'in teşebbüs ettiği gibi masum halkı komple yakmakla şu kodomanları patlamak arasında dünya kadar fark var. zaten margaery'nin mükemmel anti-yobaz planı da "sat her şeyi kurtar kardeşi"den ibaretmiş. niye öldürecekmiş jaime cersei'yi biri bana açıklasın çünkü hiç mantıklı gelmiyor. aynı yolun yolcusu bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 jaime cercei'yi öldüremez. uzaklaşır ama öldüremez. cercei'yi arya öldürecek çok bariz bir şey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Dizide ceyminin karakter değişimini 1 bölüme sığdırdıkları için bu kadar sığ yorumlar geliyor. Sersey seni seviyom aşkım bırakma beni SERSEY diye ağlamayacak artık ceymi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Jaime özünde iyi adam, Cersei'ye patlayıp öldürecek bir noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar