Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Saeros said: saçma abi öyle bi teori. grrm de öyle bi topa girmezdi yani. bıçaklanıp bıçaklanıp 1 gün sonra assassin's creed braavos çevirmesi saçma oldu tabi ama teorisi filan yok işte bad writing direk ha inşallah altından bomba bişey çıkar da göt olurum ama hiç zannetmiyorum Dediğim gibi ben de böyle olduğuna (özellikle senarist ellerinde) pek ihtimal vermiyorum da güzel bi senaryo gelişimi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Rewendor said: Onun için şöyle bir teorim de var, arkadaşla konuşurken gelişti: Arya teorisi Faceless'ları Cercei tuttu, amaç Stark soyunu temizlemek. O yüzden eğitim bahanesiyle Arya'nın ağzından ailesiyle ilgili her detayı aldılar. Bu son sahnede de aslında diğer kız Arya'yı öldürdü, yüzünü de maske olarak giydi. Duvara astığı da kendi yüzü. Nitekim yüz takınca boy, kilo, ten rengi falan da değiştiğini önceki sahnelerden biliyoruz. O yüzden bizim eleman da "A girl is finally no one" dedi. Ve nitekim yine o yüzden o sahnede hiç topallamadan yamulmadan basıp gidiyor. Tabii niye atar yaptı derseniz o ayrı. GRRM olsa çok ney böyle bir şaşırtmaca beklenirdi, ama Hollywood klişesine boğulmuş tırt senaristler bu kadar detaya girmezler heralde. Oha adam 2 cute gücünde saçmalayarak saçmalık kriterlerini yerle bir etti resmen... Kendimi hubbleın gözlemlerinden sonra cosmological constantı yerle bir olan einstein gibi hissediyorum şu anda. Bildiğim tek şey hiç bişey bilmediğimdir feyziyle yola çıkacağım bundan sonra, çünkü söz konusu ASoIaF olunca sanırım saçmalamanın gerçekten ucu bucağı yok. "Şimdilik" saçmalama kriterimi rewendora göre kalibre ediyorum, bundan sonra deli saçması teorileri rewendor cinsiyle ölçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Sağdan soldan sızıntı spoiler okuyup onun ekmeğini yemeye çalışmakla çıkmış bölümlere göre teori aramak farklı konseptler tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Bunu diyen said: Faceless'ları Cercei tuttu, amaç Stark soyunu temizlemek. Bunu da dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 hani north remembers nerede ya o kadar north remembers dediler noldu gene boltonların yanında savaştı kuzeyin neredeyse tamamı nerede manderly reyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 haysiyetli kuzeyliler dedik margarin çıktı adamlar rıza baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 İşte mormonta sıkıştırdılar o muhabbetin hepsini. Wyla Manderlynin efsane monoloğuna gönderme yapabilmek için heralde onca kadın olmasına rağmen çocuk cast ettiler mormontlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 gaza geldim bak red weddingi yine izledim benim babama abime bunu yapan adamlarla birlikte savaşa gitmek ney la ilk fırsatta pislik yaparım kesin spo özellikle umber ailesine çok şaşırdım ya STARKLARA ÇOGSADIĞIZ AMA ÖYLEBÖYLE DEĞİL HE sonra bir jenerasyon bile geçmeden satış lyanna mormont yeni idolüm ya büyüyünce gelsin evimin hanımı olsun yada ben onun evinin hanımı olayım farkmaz çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 axedice said: Bunu diyen said: Faceless'ları Cercei tuttu, amaç Stark soyunu temizlemek. Bunu da dedi Aferin okuma biliyormuşsun da aynı mesajda aynı teorinin bir parçası olarak geçiyor zaten :) Cercei hala Sansa'yı Joeffrey'den dolayı sorumlu tutuyor sonuçta. Faceless'lar da premium assassin guild olarak tasvir ediliypr dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Cercei demeyin şuna; Cersei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Cercei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 serçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sersei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 verse iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sörsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 axedice said: İşte mormonta sıkıştırdılar o muhabbetin hepsini. Wyla Manderlynin efsane monoloğuna gönderme yapabilmek için heralde onca kadın olmasına rağmen çocuk cast ettiler mormontlara. wyla manderly kim lan wyman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Wylla Manderly, cift L varmış http://awoiaf.westeros.org/index.php/Wylla_Manderly Wyman in torunu işte, turta olan freylere ayarı veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Sercei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Böyle böyle öğreneceksiniz doğrusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ya öğrenemezsek naparız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 finalde twins sahnesi var "freys and lannisters send their regards" kitapta catelyn stark'ın yaşadığını biliyoruz , kardeşlik ile bi redwedding 'in intikamı alınsa süper bi final olurdu.başlığa bakacak olursakda white walker sahneleriyle bitecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 kitapla dizi bu kadar farklılık gösterirken nasıl olacak bu işler ya acaip olaylar atlanıyor gibi dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Fantastik kitap karakteri adı üzerinden gramer naziliği yapanlar var yahu... Silecek kaldıran emekli albayın forum versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 https://youtu.be/B93k4uhpf7g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 overwatch asd. https://www.youtube.com/watch?v=OU7ztXgS95s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar