KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 keşke şu dizi games of bronn : a song of wine and bitches olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 sanssizsansli said: Ben bunları zamanında baya bi okudum ettim zaten.İşim gereği de bilmem gerekiyordu. En basit anlatımıyla; bir sahneden sonra hangi sahnenin geleceğini belirlemeye kurgu deniliyor. Bu da montaj içeriyor bir nevi. Detayları da şurda. Merak edip tekrar baktım hatta hızlıca. Hala bahsettiğin şeyi göremedim. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kurgu_(sinema) Daha da yazmıcam bununla alakalı. İstersen haklı çıkar kendini. Konu derail olmasın. https://tr.wikipedia.org/wiki/Kurgu daha kısa urllisi var bi okursun vaktin olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 µh said: çekim olarak çok güzel bir bölümdü kurgu 5 para etmez ama abi bi de bu meereen kuşatmasında sırf dothrakiler de gözüksün diye surun dışında katledilen masum insanlar ne komikti ya. lan şehire ateş topu yağdırıyorlar, o insanlar orda ne arıyor asdsdf Büyük ihtimalle şehrin kapılarını düşmana açacak sabotaj timi falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Beylişle Sansa mevzusu Bu arada Baelish ile Sansa bu savaşı çok ama çok önce planlamış gibiydi. Ben Baelish'in son anda kuzgundan mesaj alıp yetiştiğini düşünmüyorum. Tee Cercei radikallerin eline düşmeden önce Boltonları indirip Kuzey'in koruyucusu ben olayım dedi. Tabi Boltonların kontrolden çıkması için bir sebep lazımdı orada da Sansa'yı kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Yalnız o edebiyatta ve kurulan hikaye bütünüyle alakalı. Sinemada kurgunun karşılığı değil. Biyografi değil de kurgu dersin mesela gerçek değil şeklinde. Bilim-kurgu dersin mesela kısmen kurgudur çünkü hikaye. Hikaye içerisinde geçen kısmi olaylara kurgu denmiyor bütüne deniyor. Amaan neyse uzatamıcam daha fazla. He Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 iç yapğları eriten bir bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 rickon neden çapraz koşmadı geyiği var. ulan çapraz koşsa okçular indirirdi zaten her türlü. ayı gibi mesafe. orda yüzlerce okçu var. öyle olsa işin duygusallığı kalmadığı için düz koşturmuşlar işte fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 sanssizsansli said: Tısıs şu iyimiş http://i.imgur.com/KrZuIuj.jpg HUASDFHUADSHFUDSAHFUHDSAUFA hayatımda ilk kez hönkürerek güldüm bir fotoğrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 AHAHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Red said: rickon neden çapraz koşmadı geyiği var. ulan çapraz koşsa okçular indirirdi zaten her türlü. ayı gibi mesafe. orda yüzlerce okçu var. öyle olsa işin duygusallığı kalmadığı için düz koşturmuşlar işte fds. ona bakarsan snow her türlü oklanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 hadi onda at vardı. denediler atı öldürdüler. sonra jon arkasındaki atlıları görmese d e ramsey gördüğü için atlıları gönderdi. bi de kalisinin artık kaybetme zamanı geldi. çok fazla kazandı kazandı. westerosta tecavüzcü varoşlarını da çüksüzlerini de patates edecekler inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 hayır ramsey neden sonda ok attıki. direk melee girse keserdi bütün orduyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 sanssizsansli said: Ben bunları zamanında baya bi okudum ettim zaten.İşim gereği de bilmem gerekiyordu. En basit anlatımıyla; bir sahneden sonra hangi sahnenin geleceğini belirlemeye kurgu deniliyor. Bu da montaj içeriyor bir nevi. Detayları da şurda. Merak edip tekrar baktım hatta hızlıca. Hala bahsettiğin şeyi göremedim. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kurgu_(sinema) Daha da yazmıcam bununla alakalı. İstersen haklı çıkar kendini. Konu derail olmasın. hem sinema terimi olarak kurgu var hemde hikaye anlamına gelen kurgu var.bknz.bilimkurgu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Bir de sonraki postları okumak diye bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 aynı örneği vermişiz ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 _Rave said: sanssizsansli said: Ben bunları zamanında baya bi okudum ettim zaten.İşim gereği de bilmem gerekiyordu. En basit anlatımıyla; bir sahneden sonra hangi sahnenin geleceğini belirlemeye kurgu deniliyor. Bu da montaj içeriyor bir nevi. Detayları da şurda. Merak edip tekrar baktım hatta hızlıca. Hala bahsettiğin şeyi göremedim. https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kurgu_(sinema) Daha da yazmıcam bununla alakalı. İstersen haklı çıkar kendini. Konu derail olmasın. hem sinema terimi olarak kurgu var hemde hikaye anlamına gelen kurgu var.bknz.bilimkurgu iyice boku çıkmasın diye cevap vermedim cücenin mesajına falan. ama gidin bakın yahu tdk'dan. "çekimler iyiydi ama savaşın kurgusu kötüydü" dendiğinde, buradan tek bir anlam çıkarılabilir.... burada kimse 5 metrelik ceset yığınının mantıklı olduğundan bahsetmiyor. veya wunwun'un niye kalkan duvarını dağıtmadığının mantığını da savunmuyor (gerçi sonra dağıttı da). ama zaten bu tip 1-2 şey haricinde de yine muhteşemdi savaş sahnesi.. kim yazmıştı hatırlamıyorum da, sonda wunwun yerine snow'a niye atmıyor mesela oku, asıl şu eleştirilir yani ahah. hakkaten düşününce aşırı büyük saçmalık o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 sadece bu bölüm için değil ya bu dizinin kurgusu hep kötü .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ceset yığını ve wunwun açıkcası wunwun ne kadar dev de olsa armor yok silah yok. bi sauron'un trolleri değil yani dsfs. hani orda mızraklara bodozlama dalsa gövdeden 5 tane öyle koca mızrak girse gg. diğer devi 5-6 tane adam kapıda harcamıştı duvarda. ceset yığını ise ramsey'in o savaş için baya taktik mekan vs kastığı belli. ayrıca sırf ceset yığını oluşsun diye kendi adamlarını da harcıyor okçular ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 hakkaten deve bi uzun bi mızrak yada kalkan verselermiş en azından gelen okları dururup atları yarardı.Adam çıplak elle adam parçalıyo gerçi de genede bi zırh falan görmek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 abi eleştirdiğiniz dizinin bi önceki bölümünde 10 yaşında kız 4 kere bıçaklanıp,kanalizasyona düşüp,1 günde iyileşip,2.kattan düşüp,merdivenlerden yuvarlanıp,kendinden çok daha güçlü kızı kesmedimi? sonra bu bölümde mantık hatalarımı arıyosunuz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 wunwun 2 tanesinin içinden girse oraya yan taraftan koşa koşa gider gayet ya. o mızrakları da kolay kolay çeviremezler wunwun'a. mızlakları çevirseler içeridekilerin yarması lazım vs. ramsey'nin oku jon'a atmaması değil de içeride ramsey'nin adamlarının neredeyse hepsi temizlenmişken ve böyle içeriden yeni gelenleri bile oklarla direk indiriyolarken falan kabak gibi duran ramsey'ye o oku nasıl attırıyorlar asıl saçmalık o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 µh said: sadece bu bölüm için değil ya bu dizinin kurgusu hep kötü .s Bak hala Facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 @k1njo çünkü game of thrones.her boku dramatikleştirip seyircinin göz yaşlarından besleniyor 2 dangaloz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 neyse o değil de bence yara, daenerys'i götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Şu bölümdeki savaş sahnesine "mükemmel" diyenler ilk defa savaş sahnesi görüyor sanıyorum, bugüne kadar hep Kavak Yelleri falan. Kitaptan tamamen kurtulmanın verdiği şımarıklıkla zaten yeterince "osur osur ipe diz" Hollywood kokan bu sezonun, HER YERİ AĞZINA BURNUNA KADAR KOMPLE HOLLYWOOD DOLU bu 9. bölümünü esefle kınıyorum abi bu ne ya. Bir bölümde her şey mi tahmin edilebilir klişe olur lan. Gelecek bölümde de komple Daenerys + Cersei izleriz işte, bitti gitti. En az 8-9 sezon da çekerler suyunun suyu. Kitap serisi bitmeden de paragöz dede ölür, GoT (Game of Thrones) gibi kalırız. Bütün kontrolü senaristlere veren Lucas-tier paragözlüğün yerin dibine batsın GRRM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar