ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ya sansa'nın geçmişini yaptıklarını falan çok çabuk unutuyorsunuz. o kızın karakteri baya evil. remziden iki sopa yiyince aklı başına gelmiş, vicdanlı birisi olmuş gibi görüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 madcow said: Ayrıca Azor Ahai da destekleyecek cok guzel bir sahne vardı ne dikkatini çekti ? nedir o sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kılıcı yazmış ya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 yalnız beyler bişi sorucam. mountain'ın koskoca dragon'u boğarak öldürdüğü sahneyi nasıl çekmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Dorne kraliçesi var Tayrell kaldı bi o yaşlı teyze Khaleesi var Cersei var Mormont bücürü var YAŞASIN GIRL POWER!!! ııyyyyhhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 varisin ışınlanması abi o kadar şeyetmeyin souçta real time olmuyor olaylar. varys tyreller ve dornelarla anlaşmayı sağlayıp geri dönmüş sonra yola çıkılmış gibi düşüneblirsiniz. yani aylar var muhtemelen sahneler arasında... belki geçeren yoldan almışlardınr :D genel olarak, tyrelleri düşman etmeseydi keşke cersei... şu anda lannisterların elinde kaydadeğer bir hane kalmadı. little finger falan döneklik yapabilir bi ihtimal sanasya kızıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ahmedinejad said: kılıcı yazmış ya işte. nerde yazmış la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 varisin 'ısınlanması' explained https://www.reddit.com/r/gameofthrones/#page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Llama said: ahmedinejad said: kılıcı yazmış ya işte. nerde yazmış la Ned Lyanna nın yanına geldiginde Dawn ı yatagın basına yaslıyor. Dawn'ın fallen star da yapıldıgı soyleniyor. Prophecydeki 'Born under a bleeding star' sartını da yerine getiriyor jon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 asdf https://twitter.com/Margaery_Tyrell/status/747263679373074432 ayrıca jon direk imam nikahı beşik kertmesi falan bassın mormont leydiye :) çocukları tam bir kral olur hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ilk dklar çalan müzik lol dedim bu got müziği değil noluyoz,baya farklı yapmıslar bölümün basını jon da king olduya gözümüz açık gitmez artık fds dothrakiler hiç korkmadan binmiş gemilere helal olsun adamlara bide şu shame ablamıza 40 gün 40 gece tecavüzlü işkence var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 k1nJo said: -abi afedersiniz b.kum gibi bölüm olmuş ilk 20 dk harici. got tarihinin muhtemelen en iyi bölümünü "bokum gibi bölüm" tasvir etmek nedir allasen? dikkat çekmek falan için mi yazıyorsun, benim dışımda pek birilerinin dikkatini çekmemiş gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bölüm güzeldi lannister'ların hiç gücü kalmadı gibi, khaleesi kimle savaşcak o kadar ordu topladı.herhalde ölülerle savaşcaklar jon ile birleşip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Son bölüm Hakkında Ben şunu anlamadım. Tyrell hanesinden bir tek babaanne kaldı - Lannisterlardan Jamei ile Cersei kaldı. Kevinda gitti. Bu iki hane büyük darbe yedi. Kral öldü şimdi tahta kim geçecek - anne kraliçe olarak Cersei mi yönetecek tahtı. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Livered said: Son bölüm Hakkında Ben şunu anlamadım. Tyrell hanesinden bir tek babaanne kaldı - Lannisterlardan Jamei ile Cersei kaldı. Kevinda gitti. Bu iki hane büyük darbe yedi. Kral öldü şimdi tahta kim geçecek - anne kraliçe olarak Cersei mi yönetecek tahtı. ? cersei geçti zaten tahta, kraliçe ilan ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bölüm çok iyiydi. bi ara oturup bi daha izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 benjani said: Livered said: Son bölüm Hakkında Ben şunu anlamadım. Tyrell hanesinden bir tek babaanne kaldı - Lannisterlardan Jamei ile Cersei kaldı. Kevinda gitti. Bu iki hane büyük darbe yedi. Kral öldü şimdi tahta kim geçecek - anne kraliçe olarak Cersei mi yönetecek tahtı. ? cersei geçti zaten tahta, kraliçe ilan ettiler. Ben orayı niye görmedim ? ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 benjani said: bölüm güzeldi lannister'ların hiç gücü kalmadı gibi, khaleesi kimle savaşcak o kadar ordu topladı.herhalde ölülerle savaşcaklar jon ile birleşip. Lannisterların tarafında şu kuvvetler olabilir: 1- Kendi orduları. 2- Walder Frey öldü ama yerine biri geçer ki o biri tüm river lordların başına geçmiş olacak. 3- Euron Greyjoy işbirliği yapabilir. 4- Littlefinger Starklarla bozuşup Arrynlere Cersei yanında saf tutturabilir. Tabii bütün bunlar toplansa bile çok şansları var gibi gözükmüyor. Hatta white walkerlar da yeni numaralar bulamazlarsa Daenerys ile nasıl başedebilirler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Livered said: benjani said: Livered said: Son bölüm Hakkında Ben şunu anlamadım. Tyrell hanesinden bir tek babaanne kaldı - Lannisterlardan Jamei ile Cersei kaldı. Kevinda gitti. Bu iki hane büyük darbe yedi. Kral öldü şimdi tahta kim geçecek - anne kraliçe olarak Cersei mi yönetecek tahtı. ? cersei geçti zaten tahta, kraliçe ilan ettiler. Ben orayı niye görmedim ? ? ? SIFADHUADSHFUDAHSFU şaka mı? ahaha çok iyiymiş şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 jon snow adamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 khaleesi de adamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ikisinin de aksini iddia eden fenerlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Livered said: benjani said: Livered said: Son bölüm Hakkında Ben şunu anlamadım. Tyrell hanesinden bir tek babaanne kaldı - Lannisterlardan Jamei ile Cersei kaldı. Kevinda gitti. Bu iki hane büyük darbe yedi. Kral öldü şimdi tahta kim geçecek - anne kraliçe olarak Cersei mi yönetecek tahtı. ? cersei geçti zaten tahta, kraliçe ilan ettiler. Ben orayı niye görmedim ? ? ? la bende nedin kılıcı bırakmasını görememişim o sıra artık ne tarafa döndürdü isem kafamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Spoiler vermesene abicim izlemeyen var belki bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar