Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IOS 9

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5s'e kurmaya korktum ama iPad 3'e kurdum. Eski olmasına rağmen iOS 8.3'ten daha hızlı çalışıyor diyebilirim. iOS 8.4'te performans çok iyiydi. 9 Beta 8.3'ten iyi 8.4'ten kötü şimdilik. Ama umutluyum.
Mesaj tarihi:
iPhone 6s'in üretimi başlamış yoğun bir şekilde. Temmuzda başladıklarına göre daha fazla sayıda daha fazla ülkede satışa çıkacak. Türkiye'de de amerika çıkış tarihinden 1 hafta sonra falan gelebilir. Yani Eylül'ün son haftası.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

https://www.kickstarter.com/projects/1041610927/znaps-the-9-magnetic-adapter-for-your-mobile-devic

yıllar önce aklıma geldi ama bir patentten öttürürler, iki aporlö mıknatıstan etkilenir diyip rafa kaldırdım.
üzüldüm şimdi.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Akşam mı gelecek, kaçta gelecek bize? Net bilgi var mı?

Yıllardır JB yapmıyordum, Whatsapp Web'in aylarca becerilememesi bıkkınlık verdi kırayım dedim, 15 gün sonra Whatsapp Web çıktı :p iOS 9 gelsin de backup falan kasmadan kurtulayım JB işinden.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Akşam mı gelecek, kaçta gelecek bize? Net bilgi var mı?

Yıllardır JB yapmıyordum, Whatsapp Web'in aylarca becerilememesi bıkkınlık verdi kırayım dedim, 15 gün sonra Whatsapp Web çıktı :p iOS 9 gelsin de backup falan kasmadan kurtulayım JB işinden.

Resmi saati olmuyor.
Ancak genelde 18 - 21 saatleri arası geliyor.
  • Yeni Oluştur...