Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25 - 30 bin bandında araba

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Issizin birisi koyuyor arabayi ederinin 3-5 bin yukarisina olursa satarim diye sonra onu goren diger kisiler ona gore kiyas yapip fiyatlar kat kat cikiyor. Alici kazikli fiyatttan aliyor genelde galeriden , satici ise olu parasina galeriye satiyor. Bu isin ekmegini arada yalan dolan hile ve goz boyama ile galericiler yiyor
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Arkadaşa araba bakıyoruz, ehliyeti bile yok henüz, sağlam olduktan sonra ne olsa binerim diyor.

Dolayısıyla çocuğun başına iş açmayacak, sanayide yatırıp kaldırmayacak bir araç bakıyoruz. Şimdiye kadar hep corsa ve polo araştırdık ama doğru düzgün araç yok istediği fiyatlara. Arabalar ya kazalı, ya 150-200bin kilometrede falan.

Corsa veya polodan başka ne olabilir? Fransız arabası olmasın istiyoruz mümkün mertebe.

Kazalı araba kavramı yurdumda çok yanlış anlaşılıyor. Önden veya tavandan darbeli olmadıktan sonra, arabanın kapılarının birleştirdiği direkte sorun olmadıktan sonra kazalı olmasının bir önemi yok. Benim arabanın kapısı değişti mesaj atınca kazalı gözüküyor halbuki manyağın teki geldi tekme attı polis raporu filan var. Bakarsan kazalı ama arabanın üzerinde zerre etkisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Black_Hand said:

edit: Skoda Octavia lar nasıl?

Güzel araba da at kadardır octavialar. Tecrübe yok filan diyorsun. Park ederken kasarsın biraz. Bir de 25-30k ya zor gibi octavia.

30 gordum birkac tane internette ama kmleri yuksekti herhalde.

Birde benzinli 2.el alirken hangi km bandi makbul yada olmemis oluyor? 100k daki araba alinir mi misal?
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Arkadaşa araba bakıyoruz, ehliyeti bile yok henüz, sağlam olduktan sonra ne olsa binerim diyor.

Dolayısıyla çocuğun başına iş açmayacak, sanayide yatırıp kaldırmayacak bir araç bakıyoruz. Şimdiye kadar hep corsa ve polo araştırdık ama doğru düzgün araç yok istediği fiyatlara. Arabalar ya kazalı, ya 150-200bin kilometrede falan.

Corsa veya polodan başka ne olabilir? Fransız arabası olmasın istiyoruz mümkün mertebe.

2001 opel astra classic arabam var, 50 bin kmde.
15-16 bin Lira ediyor.
Ama satmam.

B)-
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
o yaşta o fiyata arabalarda boya moya takılırsan 40 bin liraya kadar çıkmak zorunda kalıyorsun. iyi bir ustan varsa çektireceksin lifte yürüyenine motoruna güzelce bi baktırıp ekspertiz yaptıracaksın öyle rahat rahat bineceksin. bizim fiestalarda öyle ufak tefek hatalar dışında öyle kronik bişi yok hem yakıtı hem kullanımı da çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

2004 altea var bende, 25-30 arası piyasası. 175k'da. manual vites, 1.6 benzinli

satmayı düşünmüyorum ama benzer şeyler bulabilirsiniz. kazasız ve temizi bulunur mutlaka o aralıkta. kendi arabamı masraf konusuyla ilgili olarak örnek veriyim, standart bakımları dışında ek masraf hiç çıkarmıyor, gayet temiz ve güzel durumda. güvenli, konforlu rahat araba
Sosyal ağlarda paylaş

hazır konu başlığı varken ben de kendim için bir tavsiye isteyeyim dedim

32-33k'ya kadar otomatik vites, dizel (dizelde seçenek çok az olduğu için) ya da LPG'li bir araç bakıyorum. hafta içi her gün 90km yola yapacağı için, az yakacak, yakıt masrafıyla bütçeyi göçertmeyecek bir araç olmasını istiyorum. tavsiyeler için şimdiden teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...