fenn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Issizin birisi koyuyor arabayi ederinin 3-5 bin yukarisina olursa satarim diye sonra onu goren diger kisiler ona gore kiyas yapip fiyatlar kat kat cikiyor. Alici kazikli fiyatttan aliyor genelde galeriden , satici ise olu parasina galeriye satiyor. Bu isin ekmegini arada yalan dolan hile ve goz boyama ile galericiler yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 deadwoll said: Arkadaşa araba bakıyoruz, ehliyeti bile yok henüz, sağlam olduktan sonra ne olsa binerim diyor. Dolayısıyla çocuğun başına iş açmayacak, sanayide yatırıp kaldırmayacak bir araç bakıyoruz. Şimdiye kadar hep corsa ve polo araştırdık ama doğru düzgün araç yok istediği fiyatlara. Arabalar ya kazalı, ya 150-200bin kilometrede falan. Corsa veya polodan başka ne olabilir? Fransız arabası olmasın istiyoruz mümkün mertebe. Kazalı araba kavramı yurdumda çok yanlış anlaşılıyor. Önden veya tavandan darbeli olmadıktan sonra, arabanın kapılarının birleştirdiği direkte sorun olmadıktan sonra kazalı olmasının bir önemi yok. Benim arabanın kapısı değişti mesaj atınca kazalı gözüküyor halbuki manyağın teki geldi tekme attı polis raporu filan var. Bakarsan kazalı ama arabanın üzerinde zerre etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Black_Hand said: edit: Skoda Octavia lar nasıl? Güzel araba da at kadardır octavialar. Tecrübe yok filan diyorsun. Park ederken kasarsın biraz. Bir de 25-30k ya zor gibi octavia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 o fiyata 2010+ ford fiesta opel corsa citroen c3 nissan micra alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 2006-2008 fiesta tdci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 barbu said: Black_Hand said: edit: Skoda Octavia lar nasıl? Güzel araba da at kadardır octavialar. Tecrübe yok filan diyorsun. Park ederken kasarsın biraz. Bir de 25-30k ya zor gibi octavia. 30 gordum birkac tane internette ama kmleri yuksekti herhalde. Birde benzinli 2.el alirken hangi km bandi makbul yada olmemis oluyor? 100k daki araba alinir mi misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Valla ben de noobum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 mazda 2, seat ibiza falan bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 deadwoll said: Arkadaşa araba bakıyoruz, ehliyeti bile yok henüz, sağlam olduktan sonra ne olsa binerim diyor. Dolayısıyla çocuğun başına iş açmayacak, sanayide yatırıp kaldırmayacak bir araç bakıyoruz. Şimdiye kadar hep corsa ve polo araştırdık ama doğru düzgün araç yok istediği fiyatlara. Arabalar ya kazalı, ya 150-200bin kilometrede falan. Corsa veya polodan başka ne olabilir? Fransız arabası olmasın istiyoruz mümkün mertebe. 2001 opel astra classic arabam var, 50 bin kmde. 15-16 bin Lira ediyor. Ama satmam. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ne yazıyon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 senin gibi birisi oltaya vursun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 satmam ama cok israr edersen bir daha dusunebilirim ..demis sayin mavra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 al bi alfa 147 veya 156 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Auris ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 yok abi bu fiyat aralığında araç yok adam utanmadan palio satmaya çalışıyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 2011 model 25oookm suzuki splash veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 fiesta alın 2007 dizel jazzlar var çiçek gibi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-45000-km-garaj-arabasi-220282956/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-108-binde-temiz-fiesta-216915336/detay şuna niyetlendim haftasonu bakacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 108.000km 1 parça değişen(bagaj kapağı) belaltı boyalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 o yaşta o fiyata arabalarda boya moya takılırsan 40 bin liraya kadar çıkmak zorunda kalıyorsun. iyi bir ustan varsa çektireceksin lifte yürüyenine motoruna güzelce bi baktırıp ekspertiz yaptıracaksın öyle rahat rahat bineceksin. bizim fiestalarda öyle ufak tefek hatalar dışında öyle kronik bişi yok hem yakıtı hem kullanımı da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 wv polo, ben 25 e almıştım, 2008 model 50k km de, kaymak gibi, komşu-aile dostu diye iyi fiyattan sattı bana. ama 1 eylul de gelen otomotiv zammından sonra 30 dan aşağı bulamazsın temizini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 e yani eş dost diye o fiyata almışsın yoksa o fiyata çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 2004 altea var bende, 25-30 arası piyasası. 175k'da. manual vites, 1.6 benzinli satmayı düşünmüyorum ama benzer şeyler bulabilirsiniz. kazasız ve temizi bulunur mutlaka o aralıkta. kendi arabamı masraf konusuyla ilgili olarak örnek veriyim, standart bakımları dışında ek masraf hiç çıkarmıyor, gayet temiz ve güzel durumda. güvenli, konforlu rahat araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 hazır konu başlığı varken ben de kendim için bir tavsiye isteyeyim dedim 32-33k'ya kadar otomatik vites, dizel (dizelde seçenek çok az olduğu için) ya da LPG'li bir araç bakıyorum. hafta içi her gün 90km yola yapacağı için, az yakacak, yakıt masrafıyla bütçeyi göçertmeyecek bir araç olmasını istiyorum. tavsiyeler için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Bu fiyat aralığında Peugeot 206+ 1.4 benzinli(dizel olmaz) var ve kasası hoşuma gidiyor.Ne dersiniz temiz bir tane bulsam alayım mı?Yoksa peugeotya hiç bulaşmayayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar