pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yhaa evet cnm oranın yemekleri cok basarili hıhı ben de biliyorum orayı ic dizaynı cok basarili uff hatuna bak be acayip başarılı ya bir yemek nasıl başarılı olabilir olsa olsa pişiren adamın başardığı birşey vardır ortada ya da ne bilim masanın nesi başarılı olabilir delirtmeyin la adami ota boka başarılı başarılı acin sozluge bakın bir anlamını,nerede nasıl kullanılacagini ogrenin başarılı 1. sıfat Başarı gösteren, muvaffakiyetli "Oldukça başarılı bir öğrenciymiş, notları ortalamanın üstünde." - A. Ümit 2. Başarılmış, üstesinden gelinmiş "Başarılı bir deneme." 3. zarf Başarılı bir biçimde, başarı göstererek "Sınavlar beklediğim kadar başarılı geçmiyordu." - A. Kutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bu konu çok başarılı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 başarılı sorunsalı pascalı coşturuyor net x4 combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 başarılı bir tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 galiba bende ağız alışkanlığı diye arada kullanıyorum bak tiksindim kendimden şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 madcat başarılı tespit bacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Başarılı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yıldırım demirören yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ee verdiğin 2. örnekteki başarılı kullanımının devrik olanını düşün. (Başarılı bir deneme, deneme başarılı gibi. ) Nasıl yaplımış bir yemek ? Sorusunun cevabı: "Başarılı" olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 pascalnouman said: uff hatuna bak be acayip başarılı evet burada da aslında hatunun ebeveynlerinin başarısından bahsediliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yanlışsın. çünkü başarılının nitelendiği eylem yutuluyor orda. hatunun başarılılığı > annesinin doğumunun başarılılığna yahut makyajının, giyiminin başarılılığına ithaf. iç dizaynın başarılılığı dekore etme eyleminin başarılı geçmesine ithaf. başarılı yemek, şefin yemek yapışının başarılı olduğunu anlatıyor. yani sözün özü "x çok iyi başarılmış" yerine "başarılı" deniyor çünkü oluşturulan başarısı hâlen devam etmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 cok fazla ..yeterli ..anlamli..ucurmus..olmus bu..5 numara 10 yildiz..var ole pelesenk kelimeler cumleler takilma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bu başlık pek başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bende oto boka leziz diyorum ya muazzam diyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 baş ağrılı ama başarılı bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 adam adama yaların, ısıtırın diyor abi sen leziz demişsin ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 birisi bi şeye teşekkür edince afiyet olsun da diyo musun yemek harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Sözcük zamanla yan anlam kazanmış işte, anormal bir durum yok, beğenmek anlamıyla kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 HARİKULADE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 fevkaladenin fevkinde diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 türkiyede detaylara takılmak akıl karı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 gramer naziliği pesinde degilim ama tuhafıma gidiyor bu tarz yanlis kullanım yapanların agzına takunya ile vurasim geliyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 BAŞI BAŞARILI BAŞIBÜYÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Başarılı olanları başarısızlar her zaman başarılı yaparlar ... ortada başarısız bir iş olmasa hiç bir şey başarılı olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 nedir şimdi mevzu? soyadı umit olanlar zeki kutlu olanalar aptal mı oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar