DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 civ5 brave new world biraz daha düşer mi lan 12.25 şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 yok bunlar son indirimler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Endless Legend nasıl ya var mı oynayan öneren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Sword Coast Legends aldım bir de DD:Neon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 kaçırmayın dediğiniz 2-3 oyun yazın bari bi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 piramit sabonis said: applev0dka said: yoo indirimler gayet boktandı tek kelime ile. steam de şark kurnazı cıktı ilk günden son güne kadar %17 indirimde olan ARK, 2 kere Daily deal olarak ana sayfaya geldi. boktan boktan oyunlara (puanı 60-75 arası) indirimleri koyup daily deal'a koydular community choice kalktı yerine mal gibi sistem ve asla almayacagımız boktan oyunlar geldi. daha önce %75 soktukları oyunları şimdi %50 sokacak cakallıgı gösterdiler. daha sayayım mı neden boktan oldugunu şimdi öncelikle. ana sayfaya, normal indirimi ile gelmesi evet kötü bir algı yaratıyor ama ana sayfaya gelmesi oyun için bir reklam, hem de öyle böyle bir reklam değil. daha steam'e gireli 20 gün falan olmuş oyun. indirim uygulamış adamlar. ama ağlamayı hak görüyorsun kendinde. bi daha düşün bence. daily deal'da gayet güzel oyunlar indirime girdi. Ha 70-75 puan alan oyunlar arasında da gayet iyileri çıkıyor sonuçta. o puanlar yanıltıcı olabiliyor. oturup gameplay izlemek, steam yorumlarına bakmak lazım. community choice bir parmak bal çalmaktan farklı bir şey değildi. güzel, eğlenceliydi kendi istediğin oyuna indirim getirtmek falan. ama community choice'ta da, daha önce 60 kere falan indirime giren oyunları koyuyorlardı, biraz hafızanı yokla derim. daha önce %75 girip de şimdi %50 giren oyun ben farketmedim. vardır illa ki 1-2 tane. vardır bir bildikleri. %75 yaparlarken hemen ardından DLC çıkarmışlardır mesela DLC daha çok satsın diye, oyunu %75 yapmışlardır vs. Ha veya hatalı fiyat politikası da olabilir developer'ın izlediği. Ama bir tek şu olay, steam sales'ın kötü olduğu anlamına gelmiyor. 'hakettiği indirimi almayan oyunlar" da ya çok eski olmasına rağmen hala köpek gibi satıyordur (call of duty, skyrim vs) ya da yeni çıkmıştır. kaldı ki steam arşivindeki oyunların %95'i falan indirime girdi. istediğiniz her oyunu indirimle alabilirdiniz, hala da alabilirsiniz. kısacası evet siz sale'lara alıştınız artık daha çok sale bekliyorsunuz resmen drug addict gibi ahsudfhdasufha. yapcak bişi yok, bunlarla yetineceğiniz. Daha bir şey saymana gerek yok, çünkü daha sayacak bişi yok. indirimler so nderece normal ve düzgün. Sadece senin algın farklı 2 sene önceyle kıyaslarsak. abi önce şurdan başlıyayım, ark'ın reklama ihtiyacı yok, oyunlar indie değilse hele steam kullanıcısı için oyunların reklama ihtiyacı yok. Burda çıktığı günde en çok satan oyun olan ve bugüne kadar inmeyen oyunun ana sayfada olması reklam değil oyun zaten hep ana sayfada ? ikinci olarak tüm oyunlar kötü demedim, ama eski indirimlere göre bayaa boktan oyun koydular bukez sen de kabul edersin bence,böyle değildi eskiden Com choice olayında en azından güzel kaliteli oyunlar geliyordu zaten insanlar ona abanıp seçiyordu, zaten flowchartta com. choice ise al denmesinin sebebi ineceği max indirim seviyesi oldugu içindi, onun yerine bombok oyun koydular adını ilk kez gördüğümüz oyunlar hype yapsın diye en basitinden CS:GO abi, ne geldi oyuna ekstra ? daha ucuza sattıkları olmuştu CS:GO yu, batman için de aynısını yaptılar, lan biz bunu daha önce yarı fiyatına sattık diyip düşürdüler. skyrim falan konusunda haklısın ben 2 sene önce bu fiyata aldım hala aynı. elbet librarymizin dolup taşması alacak oyunları tüketmiş olmamız,suan piyasanın cok kaliteli olmaması gibi gibi etkileri var, ama bu son zamanlardaki en fail sale oldugunu değiştirmiyor. insanlar da %10 indirim için koca yıl beklemiyor, weekend madness'da yapıyorlar zaten öyle ufak indirimler, Summer sale denmesinin bir olayı espirisi var ben alacak oyun bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Valla ben de kotu diye dusunuyodum bu sene ama sonra biraz daha dusundum ki alabilecegim oyun yok. Sadece witcher istiyodum e o da yeni cikti zaten ve fiyati da gayet makul. En onemlisi de TL bazinda gordugumuz ilk summer sale oldu sanirim. Dunyanin geri kalanina kiyasla oldukca sansli oldugumuzu dusunuyorum. Gog sale ile karsilastirabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Evet artık 12 TL ye oyun görünce alsam mı diye düşünüyorum :p nereden nereye geldik eaueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 indirimler bana göre boktan değildi bu arada ya. oynarım ama bu kadar para vermem dediğim bi sürü oyunu aldım bu idirim sayesinde. sizin tavsiyeeriniz sayesindede baya oyun aldım güzel çıktı hepsi. normalde 30 tl olan oyunu 4 tlye falan alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 BonePART said: DarKRideR said: BonePART said: ya ben hala bole hastası olacağım bir indirim bulamadım acıkcası aldım gene 40 tllik bişilerde Poker Night 2 2.50 TRY Tropico 5 Steam Special Edition 16.25 TRY Europa Universalis IV: El Dorado 12.00 TRY Banished 7.75 TRY Brothers - A Tale of Two Sons 2.40 TRY Transistor 7.75 TRY Genelde total biscuitin cok onerdiği oyunnar. Tropico ve Eu4 patchide iste benim istediğim oyunnar. EU4 DLClerine zaten gomujyorum parayı surekli. art of war alacaktım ben sadece eu4'ten de el dorado'yu niye tercih ettin sen? Genelde Art of War yetiyor diyorlar hep, çok ekstra bir katkı vs. varsa ben de kapayım sadf İndirimdeydi birde common sense su an cok pahalı onu beliyorum sırayla aldım işte ben hep DLC'leri. Birde şey güzel olabilir diye düşündüm orta amerika ve gğney amerikal ırkalrı. 222 hours played olmus bende eu4'te. Değiyo bence aldığın her para. abi bu poker'de diyalogları hizli gecme yok mu ya... Robot oyuncu zikti kafamı skip bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Masticore said: Kerbal Space Program http://store.steampowered.com/app/220200/ bu nasıl oyundur ya ? 22.000 küsür kişi pozitif oy vermiş Çok yakın bir arkadaşım var, çocuk hayatı boyunca mekatronik dahiydi, orta ikide kartlı alarm sistemi yaptı, orta sonda kendi yaptığı mini roketi uçurdu, lisedeyken daha NASA'nın programına katılmıştı ABD'de gittiği bir üni yaz kampında. Sonra Ivy League üniversitesinde mekatronik dalında lisans-y.lisans-doktora yaptı, asistan olarak çalıştı, NASA'ya robot yaptı, şimdi de bir arge firmasında orada çalışıyor. Adama doktorayı bitirme hediyesi olarak bu oyunu almıştı başka bir arkadaş. O gün bu gündür sabit saplandı kaldı bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 indirim yaradı ya simulasyon seviyorum dcs world seviyorum 75 tllik o kadar para da vermem ama dediğim dlcleri 17 den falan topladım çok güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Warhammer 40k modelleriyle de haşır neşir biri olarak Space Hulk Ascension aldım, güzel oldu. Bir süredir gözüme kestirmiştim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 http://orig00.deviantart.net/9844/f/2010/131/8/6/battle_sisters_by_orange9714.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Rewendor said: Masticore said: Kerbal Space Program http://store.steampowered.com/app/220200/ bu nasıl oyundur ya ? 22.000 küsür kişi pozitif oy vermiş Çok yakın bir arkadaşım var, çocuk hayatı boyunca mekatronik dahiydi, orta ikide kartlı alarm sistemi yaptı, orta sonda kendi yaptığı mini roketi uçurdu, lisedeyken daha NASA'nın programına katılmıştı ABD'de gittiği bir üni yaz kampında. Sonra Ivy League üniversitesinde mekatronik dalında lisans-y.lisans-doktora yaptı, asistan olarak çalıştı, NASA'ya robot yaptı, şimdi de bir arge firmasında orada çalışıyor. Adama doktorayı bitirme hediyesi olarak bu oyunu almıştı başka bir arkadaş. O gün bu gündür sabit saplandı kaldı bu oyuna. Tam o elemana ozel oyun yazmislar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Rewendor said: Warhammer 40k modelleriyle de haşır neşir biri olarak Space Hulk Ascension aldım, güzel oldu. Bir süredir gözüme kestirmiştim zaten. Space Hulk entresan bir oyun. Board game normalde. Bire bir uyarlama ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 BonePART said: Rewendor said: Warhammer 40k modelleriyle de haşır neşir biri olarak Space Hulk Ascension aldım, güzel oldu. Bir süredir gözüme kestirmiştim zaten. Space Hulk entresan bir oyun. Board game normalde. Bire bir uyarlama ama. Space Hulk'ın kendisi Boardgame'den birebir uyarlama evet. Bu yenisi Ascension biraz daha X-COM'laştırılmış. Farklı Chapter'ların farklı özellikleri var, adamlar level atlıyor falan gibi özellikler eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 BonePART said: ya ben hala bole hastası olacağım bir indirim bulamadım acıkcası aldım gene 40 tllik bişilerde Poker Night 2 2.50 TRY Tropico 5 Steam Special Edition 16.25 TRY Europa Universalis IV: El Dorado 12.00 TRY Banished 7.75 TRY Brothers - A Tale of Two Sons 2.40 TRY Transistor 7.75 TRY Genelde total biscuitin cok onerdiği oyunnar. Tropico ve Eu4 patchide iste benim istediğim oyunnar. EU4 DLClerine zaten gomujyorum parayı surekli. El dorada 6 tl 'ye düşmüş. Alın direk. Hazır 6 TL iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 sizce project cars mi yoksa asetta corsa mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Bu sale'i kayıpsız atlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 senko said: sizce project cars mi yoksa asetta corsa mi? dirt rally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 dirt & grid serisi var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 ikisini de al işte lan fakir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 dirt: rally var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 var :) dirt rally yokmus, aldim saniyordum bunu. ama erken erisim zaten. cikinca alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar