Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bence çok yakında çıkar şu 5 release'ine yakın patlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Back to the Future, 7 küsür TL'ye aldım. Sanırım Summer Sale'i bununla kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ben de güzel oyunlar aldım 3 - 4 tane de ne dicem. ne kadar kötü bir summer sale lan bu. ya sona saklıyorlar her şeyi ya da baya kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 en sonunda grim dawn aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Europa Universalis serisini hiç oynamadım. Europa Universalis IV'ü tavsiye eder misiniz? Karışık/kompleks midir oynamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 aynısını soracaktım bir de common sense yokmuş collection paketinin içinde almasak çok şey kaybeder miyiz? res publica varmış pakette en son. geri kalanı yok. alak mı nabak :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 http://i.imgur.com/pY4vYRb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hacibekirlokumu said: Europa Universalis serisini hiç oynamadım. Europa Universalis IV'ü tavsiye eder misiniz? Karışık/kompleks midir oynamak? eu4 cok cok zevkli bi okadarda sinir boxzucu bir oyun öğrenme eğrisi biraz yüksek common sense en yeni patch çok çok şart deil ama ilerde almak isteyebilrisin oyunu öğrenmek istiyosan youtubdan quill18 izledmenizi oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 resident evil remastered bekliyodum başından beri zaten %25di indirmediler daha üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 res publicadan sonra bu arada 3 4 expansion war art of war el dorado common sense felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Peki expler rafine ediyor mu oyunu yoksa sadece content mi? son sorum söz =P neyse aldım gitti ya ehuehe teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Herkesin beklediği gün bugündü herhalde. Fallout, Saints Row, Resident Evil vs akmış. One Finger Death Punch ile cilayı attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 dreagloth said: en sonunda grim dawn aldım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 one finger death punchi aldim http://www.youtube.com/watch?v=azizOlEV2Uk trailer mukemmel(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ben de yillar evvel kutulu aldigim fallout 1-2 vardi. Dun taktim oynayim diye dvd rom bozulmus. derken bugun bu indirim oldu. 1-2-3 new vegas tactics hepsini topladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Jrpg anime seviyorsanız Legend of heroes : Trails in the sky almıyorsanız artık bizzat ben dövmeye geliyorum :p alın bitirin çabuk! temmuz-ağustos da 2. geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 one finger death punch almayanı dövüyorlar. hatta yok direk ben dövüyorum. edit: lan üstteki aynı cümleyi kurmuş başka oyun için hsudfhuah. yalnız benim oyunum 2.5 lira. direk gömün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Assassin's Creed Fallout 3 - Game of the Year Men of War: Assault Squad 2 Assassin's Creed Liberation Release Assassin's Creed Revelations Assassin's Creed II: Deluxe Edition Windward Ultimate General: Gettysburg Europa Universalis IV Collection çektim bugunde, 10 sene oyun almam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sabonis said: one finger death punch almayanı dövüyorlar. hatta yok direk ben dövüyorum. edit: lan üstteki aynı cümleyi kurmuş başka oyun için hsudfhuah. yalnız benim oyunum 2.5 lira. direk gömün... abi oyun cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Life is strange nasil ya oynayan var mi gameplay izledim cok hosuma gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Indie Heavy Rain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Fahrenheit oynamayan varsa oynasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 oha benden başka o oyunu oynayan varmış, bir solukta bitirmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 İki oyun aldım şimdiye kadar. Banished ve ultimate general getsyburg ki bu oyundan çok umutluyum. Şimdi iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 yav gfwl diye protesto edip almadim yillarca dark souls'u, hatta boyle 3 senede falan tek korsanladigim oyun oldu, gfwl kalktigindan beri sirf saygidan alacam diye bekliyorum, gfwl zamani indirimlere hic yaklasmadi bile bu sefer de... burdan gaben'a sesleniyorum: "son gun. daily. o kadar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar