applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 adamlar resmen dalga geçiyor ya, bu sale'in teması franchise oyunlar olsun demişler iyi güzel demişler de. daha önce %75 giren 7,5 lira olan batman oyunlarını daily sale de 15 liraya satmak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 WD sale basından beri bu fiyatta zaten. Bir boktan gun daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 dying light %25, insan untanir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Hacılar şu oyun nasıl? Deneyen var mı? http://store.steampowered.com/app/266510/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 %40 bekliyordum dying light içinde genede aldım. Allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Olm ark daily dealda ama dailye girmeden öncekiyle aynı indirim oranında xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 arezd said: Hacılar şu oyun nasıl? Deneyen var mı? http://store.steampowered.com/app/266510/ keyifli, gameplay izle. baya farklı çünkü. ben beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 dying light son 5 yıldaki en iyi coop oyun olabilir ya, oynayabileceğiniz arkadaşlarınız varsa deneyimi şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 arezd said: Hacılar şu oyun nasıl? Deneyen var mı? http://store.steampowered.com/app/266510/ güzel göründü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 biraz daha indirdiler fiyatları. ulan hergun aynı sey oluyo ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ark nasıl daily deal onu anlayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ea daily olan bir suru oyun gorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 risen3 complete najs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 o anlamda değil zaten 7 gündür %17 indirimde ve bitiş gününe kadar %17 indirimde, dail olmasının mantıgı yok, 2 dir dailye giriyor ama indirimi değişmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 gothic+arcania packi de geçende 15tlye aldıydım şimdi refundlayıp tekrar alacam 4tl ez kar sdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Hand of Faith ve Ori bekliyordum super oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 dead state aldım nihayet. fallout meets walking dead merak eden varsa demosunu denesin, 7 güne kadar oynayabiliyorsunuz ve sonra o save'den devam edilebiliyor bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Silphatos said: gothic+arcania packi de geçende 15tlye aldıydım şimdi refundlayıp tekrar alacam 4tl ez kar sdfghjk adam kayserili yahudi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Sam said: dead state aldım nihayet. fallout meets walking dead merak eden varsa demosunu denesin, 7 güne kadar oynayabiliyorsunuz ve sonra o save'den devam edilebiliyor bildiğim. fallout fps deği.. oh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Shovel Knight mı Titan Souls mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 witcher 3ü aldım da expansionu sonraya bıraktım, iyi mi yaptım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 off chivalry'ye daldım speedrunners'ı kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sabonis said: Seru said: olm sen nasıl bir işsizsin lan. şu click fest browser oyununda hangi gün friends'e baksam hep en yüksek level'lı takımdasın :D adam şu anda 28k'da beyler :D kıskanma lan, listemde 1,5m olan adam var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 kuzenle commandos pack aldık 2.1tl ye, 4 kişi oynamaya çalışacaz, az bi heyecan oldu bak commandos deyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: kuzenle commandos pack aldık 2.1tl ye, 4 kişi oynamaya çalışacaz, az bi heyecan oldu bak commandos deyince windows 8de çalışmıyor diyorlardı, sen oynayabildin mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar