Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 oyun çok iyiymiş lan ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 asjhasjahahah abi tek bir detay var ki oda catlatiyor adami izlerken guldum terledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 lan oynayan olur mu dedim, gülerek gaza getirdiniz. 4'lü pack alacam birilerine hediye edecem sdafhdasufhudashf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ben oynarım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 yeni gün yine meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Laurelin said: dreamfall u kaptim, child of light tamam. listemde hala cok oyun var ama pintilik yapmam lazim bu sale :P pilalrs of eternity indirime girerse alirim sanirim, girmesse gogo korsan, zaten dandik oyun degmez full price. birde biraz bekliyim belki DoW soulstorm a gelir indirim, onuda kesin alicam http://i.imgur.com/bAvmGNF.jpg başka birşey dileseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 endless legend %66 gorur diye umuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 endless legend iyi mi ya cidden? heroes tarzı var ben pek sevmemiştim o tarzı :D grim fandango alırım sanırım. far cry 4 istiyorum bir de ama fiyata bak ya, 4 oyun parası çekmişler. göt aral... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 b(indirim) dediğin böyle olur! http://store.steampowered.com/sub/50001/?snr=1_614_615_cod_616_2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Transistor %75 indirimde, sırf müziği için bile alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 e3ten 1 gun once warhammer indirimi ilginc olmus :p e3 2015de dow 3 duyurulacak soylentileri vardi gecen aylarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 şu benim ilgimi çekmez ama buradan illa ki oynayacaklar olacaktır. gözünüzden de net kaçabıleybıl. buyrun bakın: http://store.steampowered.com/app/328760/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 fractured space aldım, sevmedim hemen refund grey goo aldım, BAYA kötü çıktı hemen refund refund sale oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 iyice saçıldım ya daha kaç gün oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 chivalry aldım 3 lıraya, BEGENMEZSEM REFUND sdsfsdassadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Ulan ben de 60 liralık oyun aldım 8 tane falan. Ne de olsa refund ederim diye. Hepsini deneyene kadar 14 gğn geçecek ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 dreagloth said: Laurelin said: dreamfall u kaptim, child of light tamam. listemde hala cok oyun var ama pintilik yapmam lazim bu sale :P pilalrs of eternity indirime girerse alirim sanirim, girmesse gogo korsan, zaten dandik oyun degmez full price. birde biraz bekliyim belki DoW soulstorm a gelir indirim, onuda kesin alicam http://i.imgur.com/bAvmGNF.jpg başka birşey dileseydin keşke mwuhaah <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 how to survive 1 dolara bile almayın diyorlar dafuq o kadar mı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Tower defense sevenler, Defense Grid 2 oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bu yıl community choice yok di mi? bulamadım mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 komunuti fiilingz var bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 mono said: Tower defense sevenler, Defense Grid 2 oneririm. alicam bunu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bende şimdi defense grid aldım,bu steam resmen virüsmüş,iki gunde 100 tl harcattı:( monster card çıktı bir tane,ne işe yarıyor,birisi kısaca bilgi verebılırmı.dire frog monster card diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RashardLewis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Tori said: how to survive 1 dolara bile almayın diyorlar dafuq o kadar mı kötü ben 4 ay önce falan almıştım, 3 kez oynadım tamamen rezalet, cidden boşuna alma hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Laurelin said: dreagloth said: Laurelin said: dreamfall u kaptim, child of light tamam. listemde hala cok oyun var ama pintilik yapmam lazim bu sale :P pilalrs of eternity indirime girerse alirim sanirim, girmesse gogo korsan, zaten dandik oyun degmez full price. birde biraz bekliyim belki DoW soulstorm a gelir indirim, onuda kesin alicam http://i.imgur.com/bAvmGNF.jpg başka birşey dileseydin keşke mwuhaah <3 http://i.ytimg.com/vi/SOqKIAsp2vQ/maxresdefault.jpg THE GABEN SELLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar