Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 GONDARCENGIZ said: BalisticGel said: Shadow of Mordor goty 37.5 tl alsam mı bilemedim. arkada kalmasın, %66-70 görmez mi,geçen senenin oyunu https://www.g2a.com/middle-earth-shadow-of-mordor-steam-cd-key-global.html GOTY değil ama 26TL'den başlıyor g2a da, 26TL'lik olan gerçi 4000 satışta 75 negatif var ama onun ardından sıfır sorun bi rus 28TL'ye veriyor. 10TL 10TL'DİR diyorsan g2a'dan alabilirsin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 O oyun 37.5 eder cok rahat. Acimayin verin parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 G2a da refund yok arti bir kere gelmedi oyunum hep parami iade ettiler ozurlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Wolf among us alıcam da, çizgi roman kitap vs hiçbir şeyini okumadım. Adını da ilk defa duydum. Bayar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Baymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 GONDARCENGIZ said: BalisticGel said: Shadow of Mordor goty 37.5 tl alsam mı bilemedim. arkada kalmasın, %66-70 görmez mi,geçen senenin oyunuAna sayfada şu anda. Daha fazla inmez bu saleda. Kışın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 sale'den ilk aldıgım oyun wolf amongs us oldu. diger telltale oyunları da boyle indirime girerse onları da alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 şu saçmalığı oynucak birileri var mı burda ya :D http://store.steampowered.com/app/296470/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 4 packs al birini yolla bakalım oynar mıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 toggie said: sale'den ilk aldıgım oyun wolf amongs us oldu. diger telltale oyunları da boyle indirime girerse onları da alıcam. Aynen. Çok patates oyunlar indirime girdi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 al boşver börük yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Seru said: prison architect 7,35 eder mi? 3 senedir tek developerla yapıp paraları yiyolar 1 lira bile veresim yok ama ne diyonuz? Eğer tycoon tarzı yönetim oyunları oynuyorsan çok rahat eder. Sonbaharda falan olan bir release tarihleri var. Her ay content update'i geliyor. Workshopu var. Oyun tamamen çalışıyor. Lojistikten, kapalı devre sistemlerinden, mahkumlar için reform programlarına kadar yapılabilecek tonlarca opsiyonel şey var. Ben 20 lira civarı bir para vermiştim. Bir senede doğru düzgün vakit ayıramadan 75 saat playtime'ım olmuş. Daha workshoptan hiç mod indirmedim bile. Release'i bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 7 lira eder fazlası etmez bence bi süre sonra aynı döngüye girip duruyo (tabi hala alpha/beta bişeyde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 beyler sims 3 steamden alınca origin ekleyebilioz mu keyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 hmm su anda tek istedigim styx kaldi %75 falan gorurse, onun disinda baskada almam heralde bise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 sabonis said: şu saçmalığı oynucak birileri var mı burda ya :D http://store.steampowered.com/app/296470/ spor genele yazsan herkes oynar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 pek bakamadım bu sale'e varmı kaçırma diyeceginiz bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Norak said: hmm su anda tek istedigim styx kaldi %75 falan gorurse, onun disinda baskada almam heralde bise styx salein ilk günü %50 mi 60 mı neydi flash deallarda, muhtemelen sale bitmeden yine deallara girer de daha üstünü görmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Chivalry Medieval Warfare güzel mi? 90% indirime girmiş, utanmasalar üstüne para vericekler. Bir de Prison Architect e elim kayıyor ama alsam mı almasam mı karar veremiyorum. Şöyle kaçırmayın mutlaka alın dediğiniz neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bu kadar indirimli oyun arasında gittim 31tl ye tree of life aldım kötümü yaptım iyi mi yaptım bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 en doğru karar başka alcak bir şey yok zaten steam'de abartıyım birazda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 tiLi said: sabonis said: şu saçmalığı oynucak birileri var mı burda ya :D http://store.steampowered.com/app/296470/ spor genele yazsan herkes oynar ordaasdasfsdfsdfvsdvsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ShadowFury said: Chivalry Medieval Warfare güzel mi? 90% indirime girmiş, utanmasalar üstüne para vericekler. Bir de Prison Architect e elim kayıyor ama alsam mı almasam mı karar veremiyorum. Şöyle kaçırmayın mutlaka alın dediğiniz neler var? chivalry fena değil. 10 saat falan götürür multisi. bağıra bağıra koşup kafa kol kesiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RashardLewis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 sipeyskeyk said: tiLi said: sabonis said: şu saçmalığı oynucak birileri var mı burda ya :D http://store.steampowered.com/app/296470/ spor genele yazsan herkes oynar ordaasdasfsdfsdfvsdvsda [video]https://www.youtube.com/watch?v=ZYfw228vgSI?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar