Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://gabegaming.com/ :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 saol, wishlistimdeki oyunların hepsi düz yaz indiriminde, acaba özellikle witcher veya gta5e özel bir indirim gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 gta 5 e önce zam yapıştırıp sonra indirdiler. Şu anda gta dailyde. Witcher a geleceğini sanmıyorum daha çok yeni oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 GONDARCENGIZ said: abi şöyle bi olay gördüm aldım http://store.steampowered.com/app/270850/?snr=1_239_860__1305 %95 indirim nedir ya fsdfsd bunu yanlış fiyatlamışlar. düzeltmişler hahaha keşke 2-3 tane alıp stoklasaydım da asdfs gerçi oyunlar boktan ama bir key bile kopartsak yeterdi lel en kötü kanalda giveaway yapardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 yahu bakıyorum bakıyorum SUMMER SALE! Offer ends 22 June yazıyor dailyde değil yahu o nasıl oyun, onu oynayacağıma gider sanayide çıraklık yaparım zaten bölümüm müsait tecrübe olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 abi anasayfadan yani store'dan bakabilirsin hepsine aşağı doğru in flash var daily var 10 liranın altındaki 20 liranın altındaki oyunlar falan var sen nereye bakıyon anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 yok ben gta5 için konuşuyordum ama verdiğin bilgi için teşekkür ederim önemli bir şey öğrenmiş oldum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ala ala Tales from the Borderlands hiç duymamışım bile baya da olmuş çıkalı nası zevk almak için Borderlands oynamış olmak gerekiyor mu illa? telltale games adventure'larını seven biri olarak soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 neden yapıldığına anlam veremediğim oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Hatred Tree of Life Life is Strange abi sunlara da bi indirim ya, bi sey yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 gerci cok yeni oyunlar ama insan bekliyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 11 günlük oyuna indirim mi bekliyorsunuz cidden? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Belkide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Seru said: neden yapıldığına anlam veremediğim oyunlardan. Yani tonlarca başka konulu çıkarabilecek iken bunu çıkarmaları ilginç. Ama borderlands telltale'ı oynadım da beğenmedin mi? Çünkü hem metacritic hem steam gayet güzel review almış da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 halo king of fighters double dragon falan alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 abi vote veremiyor muyuz ? dün göz ucuyla bir baktım, saçma sapan bi oyun koymuşlar, mantığı nedir onun allasen? kimisine vuruyorum damage yiyo gözüküyor hp inmiyor, bi bakıyorum benim sürekli hp iniyo falan ne lan o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Pixel piracy 3,6 tl bu fiyata gayet iyi, alın sıcak denizlerde korsanlik yapın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 sir you are being hunted 3.1 TL. sakız parası. survival sevenlere baya güzel oyun. ben de sonunda alıcam. oynamasam bile pizza getiren elemana 3 lira bahşiş bırakmışım gibi düşünürüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Telltale pack almamak icin zor tutuyorum kendimi. Includes 23 items: Back to the Future: The Game, Bone: Out From Boneville, Bone: The Great Cow Race, Game of Thrones - A Telltale Games Series, Hector: Badge of Carnage - Full Series, Jurassic Park: The Game, Law & Order: Legacies, Poker Night 2, Poker Night 2, Poker Night at the Inventory, Poker Night at the Inventory, Puzzle Agent, Puzzle Agent 2, Sam & Max: Season One, Sam & Max: Season Two, Sam & Max: The Devil’s Playhouse , Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Episode 4, Tales from the Borderlands, Tales of Monkey Island Complete Pack, Telltale Texas Hold ‘Em, The Walking Dead, The Walking Dead: Season 2, The Wolf Among Us 85₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 kanka al arada gelir oynarım bende gta vice city aldım gelir oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Olmaz hepsini ben oynıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 toggie said: Telltale pack almamak icin zor tutuyorum kendimi. Includes 23 items: Back to the Future: The Game, Bone: Out From Boneville, Bone: The Great Cow Race, Game of Thrones - A Telltale Games Series, Hector: Badge of Carnage - Full Series, Jurassic Park: The Game, Law & Order: Legacies, Poker Night 2, Poker Night 2, Poker Night at the Inventory, Poker Night at the Inventory, Puzzle Agent, Puzzle Agent 2, Sam & Max: Season One, Sam & Max: Season Two, Sam & Max: The Devil’s Playhouse , Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Episode 4, Tales from the Borderlands, Tales of Monkey Island Complete Pack, Telltale Texas Hold ‘Em, The Walking Dead, The Walking Dead: Season 2, The Wolf Among Us 85₺ oynayacağın 4 taneyi tek tek alsan daha iyi be. pack %66. zaten bir sürüsü %75. sen 4 tane oyun alıp oynayana kadar game of thrones da zaten %75-80 görür. temiz iş. ha hepsini oynucaksan ayrı tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Beyler çok acil bir uzmanlık sorusu: 1) Bu ilk sayfada ki Monster yarışmasına nasıl katılıyoruz? Mobil'den girdim göremedim. 2) Bir dünya oyun alamasım var, yarışmaya join vs demeden satın alıp kart badge'lesem katılmış sayılır mıyım summer sale içerisinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ben en iyisi sadece got indirimini bekliyim. wd falan da iyi olurdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 sabonis said: toggie said: Telltale pack almamak icin zor tutuyorum kendimi. Includes 23 items: Back to the Future: The Game, Bone: Out From Boneville, Bone: The Great Cow Race, Game of Thrones - A Telltale Games Series, Hector: Badge of Carnage - Full Series, Jurassic Park: The Game, Law & Order: Legacies, Poker Night 2, Poker Night 2, Poker Night at the Inventory, Poker Night at the Inventory, Puzzle Agent, Puzzle Agent 2, Sam & Max: Season One, Sam & Max: Season Two, Sam & Max: The Devil’s Playhouse , Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Episode 4, Tales from the Borderlands, Tales of Monkey Island Complete Pack, Telltale Texas Hold ‘Em, The Walking Dead, The Walking Dead: Season 2, The Wolf Among Us 85₺ oynayacağın 4 taneyi tek tek alsan daha iyi be. pack %66. zaten bir sürüsü %75. sen 4 tane oyun alıp oynayana kadar game of thrones da zaten %75-80 görür. temiz iş. ha hepsini oynucaksan ayrı tabii :D Bundle %75 + %66 mı? Neyse attım sepete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar