masa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Bugün aradım 22.00 civarı hiçbir yerde yoktu. 00.30 gibi camdan bir baktım apartman kapısında bekliyor, hemen gidip aldım. gpsli tasma olsa çok iyi olur ama mümkün gibi görünmüyor. İnternette olanlar çok büyük hem cuma rahatsız olur hemde dikkat çektiği için çalarlar. Dandik tasmayı bile 3-4 ayda bir çalıyorlar. Eğer tasma güzelse haftada bir çalınıyor. Gpsli tasmayı affetmezler.
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 kimse tasma çalmaz sikko bağlıyosundur çok geniş
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ne guzel topicmis ya, is yapcagima 7 sayfa burayi okudum.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 her seferinde eyvah bu sefer hepten kayboldu diye heyecan yaptım ben de. ne de güzel kediymiş:)
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 KillJoy said: gelir inş ya. İlgi görmüştür kalmıştır dışarda, meraklanma, hele site falan diosun [hr] ps: "CUMA" adında bi bar açmak istiodum ben. Bak aklıma geldi yine, Gelen olur mu acaba? - abi nerdesiniz, bizde gelioz - cumadayız abi gelin - ...wtf?? -nereye gidelim (cuma akşamı) -cumaya gidelim uyar mı -kikirikikiri abi o öğlen oluyo -dün cumaya gittik çok efsoydu ya -abi ne diosun sen testis falan mı geçiosun -kızlar diorm çok efsoydu -... wtf ofis diye ac alo canim nerdesin? ofisteyim merak etme
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 aynen bu da iyimiş (tu) hem de makul
masa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Cuma haftada 2-3 gün evde kalıyor diğer günler hep dışarıda. Kimlerle görüşüyor ne yapıyor bilmiyoruz. Boynuna ufak kamera takabilsem izliycem ne yapıyor ne ediyor diye.
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=M0aWN9aG7MU
masa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 iki gündür gece 12de iniyorum aşağıya apartmanın önünde beklerken buluyorum. Yavaş yavaş düzene girecek gibi.
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 güncelde her adını gördüğümde korkuyorum başına bir şey mi geldi diye, sonra komik haberlerini alıp seviniyorum sdfsad
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Manyetik zımbırtılı kedi kapıları var kedinin boynundaki tasmayla açılan (öyle bişeyler yazıyodu en azından), oturduğun apartmanda daha kalacaksan sokak kapısına öyle bişey yapabilirsin yönetimle konuşup Ama izin vermeyebilirler de
masa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Abi gidip kossam zehirlerler cumayi. Cumanin vakit gecirdigi yerleri ogreniyorum yavas yavas. Ayrica cumayi seven, ilgi gosteren birini gorunce gidip tanisiyorum. Size emanet vs diye sorumluluk yukluyorum.
masa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Birkaç haftadır dikkatimi çekiyor. Cuma sürekli olarak çenesini sağa sola sürtüyor. Neden öyle yapıyor? Pire filan mı var, eğer pire varsa patisi ile kaşıması gerekmez mi?
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 http://www.adaveteriner.com/kedi-aknesi/ şundan vardır belki siyah diye göremiyor olabilirsin. benim mama kabı plastikken vardı hayvanda metale geçince düzelmişti.
masa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 İnceledim çenesini birşey göremedim. Birde bugün bakkala gittim, cuma da bakkalın önünde oturuyormuş. Bakkalın sahibi minnoş diye seviyordu kediyi. Cuma diye tanıttım bende. Minnoş ne ya
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 masa said: İnceledim çenesini birşey göremedim. Birde bugün bakkala gittim, cuma da bakkalın önünde oturuyormuş. Bakkalın sahibi minnoş diye seviyordu kediyi. Cuma diye tanıttım bende. Minnoş ne ya kedini sahiplenmezsen elalem sahiplenir. tasmalasana hayvani.
masa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Var tasması, adam kendisi isim koymuş. Ayrıca ben zorla sokağa salmıyorum, kendisi istiyor.
VoodooRush Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Namessar said: masa said: İnceledim çenesini birşey göremedim. Birde bugün bakkala gittim, cuma da bakkalın önünde oturuyormuş. Bakkalın sahibi minnoş diye seviyordu kediyi. Cuma diye tanıttım bende. Minnoş ne ya kedini sahiplenmezsen elalem sahiplenir. tasmalasana hayvani. Ne alakası var kediyi sahiplenmekle, insanlar cins. Fabrikadaki 4 yaşındaki kediyi ismiyle kabul ettiremedik çalışanlara bir türlü. Boncuk diye seviyorlar. Hayır asıl adını bilmiyor da değiller.
VoodooRush Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Tabi o kadar millet adını kullanmıyor kedinin diye rant yapıp mesaja Zelda yazmamak ayrı bi cinslik olmuş.
Öne çıkan mesajlar