Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cuma

masa

Öne çıkan mesajlar

Eczane bu sefer farklı bir dış parazit verdi. Bilen biri bakabilir mi, zararlı olur mu cumaya? Sıkarken elime değdi biraz tahriş etti gibi ya da bana öyle geldi.

Yeni vidyo. Vidyoda pek birşey yok. Sadece cumayla aramızın iyi olduğunu göstermek istedim.
https://www.youtube.com/watch?v=HGFg9aPRWLY&feature=youtu.be
Sosyal ağlarda paylaş

parazit sorunu yasarsa, yasadigi soruna gore uretici ve brand degistirilebilir. ama onun disinda sabit bir tanede kalmani oneririm. bir de kilosuna gore dozu aliyorsun degil mi? gece acillik olmayin sonra.

ben stronghold ya da frontline disinda hic kullanmadigim icin bilemiyorum resimdeki nasil bir ilac.
Sosyal ağlarda paylaş

İçime kurt düşürdün. Gittim buldum cumayı az önce. İlacı damlattığım yer hala çok nemliydi ve tüyler seyrek geldi. Islak olduğu içinde olabilir ama sanki dökülmüş gibi geldi. Peçeteyle sildi nemli yeri.

Frontline alıcam bundan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kediler kopek gibi degil ya. Yaninda bulunman guvenme hissetmesi icin yeterli olmuyor. Alistiklari mekanlara cok bagli oluyorlar. Istanbuldan antalyaya tasindigim zaman ilk 2 gun kakasini yapmamisti, istahi kesilmisti. Simdi 2-3 gun icin getirsem hayvan kendine gelmeye yakin gene eve donucez, eziyet olacak adama. 1-2 ay kalcak olsam kesin getirirdim ama burasi tam cumalik. Kertenkele, bortu bocek kayniyor, doyasiya avlanirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir gece kalıp döndüm. Akşam geldiğimde yolda karşılaştık. Önceki gece de dışarıda kalmıştı. Beni görünce geldi hemen koştura koştura. Dairenin kapısına bıraktığım mamayı yemiş. Ama gene de çok açtı, zor doyurdum:)
Sabah 9dan beri de dışarıda bakalım gece gelecek mi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...