senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Benim hayatimdaki tek heyecan bu konu. Bir de tost makinesi tostlari ne zaman aticak heyecani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 neutrino said: Ya spoilera al bisey yap, sıktı artık bu patavatsız konun. http://im.ezgif.com/tmp/ezgif-363914311.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 handjobcuların yav he he demeye hakkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 olm yeter adamı linç ettiğiniz la. şu huyunuzdan bi vazgeçin. yeterince tepki aldı zaten. her gördüğünüzde bi daha bi daha vurmanın gereği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Patipet'e kurbaga bile olsa parcalanmis hayvan tesmi i spoilersiz koymak bence patavatsızca bi davranis. Kurbagayi gectim adam zaten kendi kedisine nasil bakilacagini bilmiyor, komsular su falan veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 O turkiye gercegi maalesef Hayvan bakmak sorumluluk ama hayvan sahipleri o sorumlulugu almak istemiyorlar Benzer birkac arkadasim daha var bu sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Kedinin yaptigi normal de, op pek normal degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Bu topic masumiyetini kaybetti benim artık yaa. Hep endişeyle açıyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 kedisine bakmiyor degil de adam baska bir kafada, cok da yanlis bir sey yapmiyor. ay ben kedimi cok severim deyip 'ama cok ses yapiyor yhaa' diye sevmedigi surece karanlik tuvalete kitleyen insanlardan evla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Eczane bu sefer farklı bir dış parazit verdi. Bilen biri bakabilir mi, zararlı olur mu cumaya? Sıkarken elime değdi biraz tahriş etti gibi ya da bana öyle geldi. Yeni vidyo. Vidyoda pek birşey yok. Sadece cumayla aramızın iyi olduğunu göstermek istedim. https://www.youtube.com/watch?v=HGFg9aPRWLY&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 parazit sorunu yasarsa, yasadigi soruna gore uretici ve brand degistirilebilir. ama onun disinda sabit bir tanede kalmani oneririm. bir de kilosuna gore dozu aliyorsun degil mi? gece acillik olmayin sonra. ben stronghold ya da frontline disinda hic kullanmadigim icin bilemiyorum resimdeki nasil bir ilac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 İçime kurt düşürdün. Gittim buldum cumayı az önce. İlacı damlattığım yer hala çok nemliydi ve tüyler seyrek geldi. Islak olduğu içinde olabilir ama sanki dökülmüş gibi geldi. Peçeteyle sildi nemli yeri. Frontline alıcam bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Dun gece gelmedi cuma eve. Bugun de yazliga gitmem gerekiyordu. Kapinin onune mama ve su koydum. Komsuya da tembihledim. Istanbulda 4-5 gun eve gelmedigim zaman basinin caresine bakabiliyordu. Umarim burada da bir aksilik cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Hayvanı da gotursene yazliga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Abi kediler kopek gibi degil ya. Yaninda bulunman guvenme hissetmesi icin yeterli olmuyor. Alistiklari mekanlara cok bagli oluyorlar. Istanbuldan antalyaya tasindigim zaman ilk 2 gun kakasini yapmamisti, istahi kesilmisti. Simdi 2-3 gun icin getirsem hayvan kendine gelmeye yakin gene eve donucez, eziyet olacak adama. 1-2 ay kalcak olsam kesin getirirdim ama burasi tam cumalik. Kertenkele, bortu bocek kayniyor, doyasiya avlanirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Bir gece kalıp döndüm. Akşam geldiğimde yolda karşılaştık. Önceki gece de dışarıda kalmıştı. Beni görünce geldi hemen koştura koştura. Dairenin kapısına bıraktığım mamayı yemiş. Ama gene de çok açtı, zor doyurdum:) Sabah 9dan beri de dışarıda bakalım gece gelecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 (facepalm) adam sokak kedisi mi bakiyor ev hayvani mi bakiyor belli degil. hayvan da iki arada kaldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 ozellikle belirtti abi niye bu sekilde baktigini daha onceden. ben takip ediyorum konuyu, guzel yani. tabi simdi bu mesajdan sonra yine biri malum video hakkinda laf edicek ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Abi kediye bakis sekli bi garip, malum video insanin aklina geliyor ister istemez sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 hayirli cumalar dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Az önce indim bakmaya. apartmanın kapısını açmamla bırlike içeri daldı, hatta ayağıma çarptı. kapının açılmasını bekliyormuş. mamasını yiyiyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Dün gece üstümden inmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 masa said: Dün gece üstümden inmedi. Gözünü sevim bilerek mi yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 o penceler nolmus oyle panter olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar