Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 6 aylik surede max 2 saat oynamissan refund kabul ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Kanuni sağol, bir sürü iade talebim oldu 6 aya kadar, bakalım kaçı geri dönecek. Summer sale'de harcarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 H1Z1 refund ettim 7 günde geliyomuş para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Tree of Life refund'ım geldi benim de sdf Edit: Merak eden olursa tam 1 hafta oldu isteyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Nerdeyse 1 yil olmus ya 6ay dolmadigini nerden cikardin :) Jun u Jan olarak gordun sanirim. Yinede yildan kurtarmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 aehfahefah hakkaten ya 6 ayı 1 yıl gibi düşünmüşüm beyin gitmiş ahahahahha Dur editliyim de rezil olmayalım edit: bi de the long dark için refund talebinde bulundum 14 saat gameplay varmış ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bitirdiğim oyunların %90'ını 14 saatten az oynuyorumdur lanben auheeasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 benimde payday2 var öle belki olur dedim 8 ay olmuş alalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ya oyun sandbox ve alphada zaten 14 saatin 10unu filan kız arkadasım oynamıştır discount vardı öyle almıştım keşke yazaydım discounttan aldım bi hata ettim affedin diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 "We will not be granting a refund at this time. Either the date of the purchase exceeds 2 weeks or playtime exceeds 2 hours (the refund policy maximums)." :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Cevap geldi bana da hemen, 4 istekten 2'sini refund ediyorlar, diğerleri 6 aydan önce alınmış, last played'e bakmışım yanlışlıkla. besieged ve spatials diye iki oyuna refund alıyorum saçmasapandı ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Hello Mulgear We have reviewed your refund request. We are unable to refund this purchase to your Steam Wallet at this time. Your playtime of an included product exceeds 2 hours (our refund policy maximum). FU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bu steam support account'una girdikten sonra ne yapıyoruz refund için? 'a purchase' kısmına girdiğimde istediğim oyunu listelemiyor? listeleme ekranı yavaş çalışıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Ya 2 saat max, ya da 2 hafta önce kuralı var sanırsam. Ya da 2 saat max her zaman için geçerli, ama dün aldıysan 5 saat oynarsan bile geçerli olmuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 2 saat played & 6 ay önce max, ikisi birden sınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yanlış başlığa yazdım biraz önce ama 3.5 saat playtime olan stronghold crusader 2 için refund aldım az önce, oyunu da oyle 2 hafta içinde almadım 3-4 ay olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 icimde ki asyali, oyunu alip steam trading cardlari 2 saatte dusurup refund edip, kartlari da satip zengin olmayi dusunmedi degil eheh kesin bir ayar cekerler kart olayina sanki...yada refund ettikten sonra 7 gunluk market/trade yasagi falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 kartlar zaten saatte 1 tane olarak dusmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 oeh..6ay limitine takilan butun oyunlar su anda sorunsuz refunda basvurabilior hale gelmis.. 6 ay limitinidemi kaldirdilar? oh miss edit: bir refund tamamlanmadan ikincisini isteyemioruz artik sanirim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Killing floor 2yi refund ettim. 7 gün sürer diyo walleta düşmesi. Bakalım. Akşama yetişse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Kingdoms of Amaluru kabul etmediler. :( Hello Devo We have reviewed your refund request. We will not be granting a refund at this time. Either the date of the purchase exceeds 2 weeks or playtime exceeds 2 hours (the refund policy maximums). Kingdoms of Amalur: Reckoning - Complete Pack Kingdoms of Amalur: Reckoning™ - Playtime: 79 minutes Purchased: Dec 30, 2014 EET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 mono said: oeh..6ay limitine takilan butun oyunlar su anda sorunsuz refunda basvurabilior hale gelmis.. 6 ay limitinidemi kaldirdilar? oh miss edit: bir refund tamamlanmadan ikincisini isteyemioruz artik sanirim heh. Kaldırmamışlar abi. ya da elemanlardan birinin haberi yok. Gelen 6 aydan eski requestleri kabul ediyor. sfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Evolve u steamden diil g2aden almıştım refund edemiyorum. fuck. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 şu an refund biraz random işliyor sanırım. kimisinde 2 hafta 2 saat olayına çok bağlı kalıyorlar, kimisinde 6 aydan eski oyunu iade alıyorlar falan.. bu arada indirimde aldıysanız da full fiyatını iade ediyorlar falan diye bişiler okudum. ne kadar doğru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar