Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Refunds

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aehfahefah hakkaten ya 6 ayı 1 yıl gibi düşünmüşüm
beyin gitmiş ahahahahha
Dur editliyim de rezil olmayalım

edit: bi de the long dark için refund talebinde bulundum 14 saat gameplay varmış ama bakalım
Mesaj tarihi:
Cevap geldi bana da hemen, 4 istekten 2'sini refund ediyorlar, diğerleri 6 aydan önce alınmış, last played'e bakmışım yanlışlıkla.

besieged ve spatials diye iki oyuna refund alıyorum saçmasapandı ikisi de.
Mesaj tarihi:
Hello Mulgear
We have reviewed your refund request.
We are unable to refund this purchase to your Steam Wallet at this time. Your playtime of an included product exceeds 2 hours (our refund policy maximum).

FU
Mesaj tarihi:
Ya 2 saat max, ya da 2 hafta önce kuralı var sanırsam. Ya da 2 saat max her zaman için geçerli, ama dün aldıysan 5 saat oynarsan bile geçerli olmuyor olabilir.
Mesaj tarihi:
icimde ki asyali, oyunu alip steam trading cardlari 2 saatte dusurup refund edip, kartlari da satip zengin olmayi dusunmedi degil eheh

kesin bir ayar cekerler kart olayina sanki...yada refund ettikten sonra 7 gunluk market/trade yasagi falan..
Mesaj tarihi:
oeh..6ay limitine takilan butun oyunlar su anda sorunsuz refunda basvurabilior hale gelmis..

6 ay limitinidemi kaldirdilar? oh miss

edit: bir refund tamamlanmadan ikincisini isteyemioruz artik sanirim heh.
Mesaj tarihi:
Kingdoms of Amaluru kabul etmediler. :(

Hello Devo
We have reviewed your refund request.
We will not be granting a refund at this time. Either the date of the purchase exceeds 2 weeks or playtime exceeds 2 hours (the refund policy maximums).

Kingdoms of Amalur: Reckoning - Complete Pack
Kingdoms of Amalur: Reckoning™ - Playtime: 79 minutes

Purchased: Dec 30, 2014 EET
Mesaj tarihi:
mono said:

oeh..6ay limitine takilan butun oyunlar su anda sorunsuz refunda basvurabilior hale gelmis..

6 ay limitinidemi kaldirdilar? oh miss

edit: bir refund tamamlanmadan ikincisini isteyemioruz artik sanirim heh.

Kaldırmamışlar abi. ya da elemanlardan birinin haberi yok. Gelen 6 aydan eski requestleri kabul ediyor. sfdfds
Mesaj tarihi:
şu an refund biraz random işliyor sanırım. kimisinde 2 hafta 2 saat olayına çok bağlı kalıyorlar, kimisinde 6 aydan eski oyunu iade alıyorlar falan..

bu arada indirimde aldıysanız da full fiyatını iade ediyorlar falan diye bişiler okudum. ne kadar doğru bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...