Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konusunu acayim dedim, Early Access ile bir suru ilginc ve guzel fikirlere sahip oyunlar gosteriyorlar. Hangileri cikmayi becerdi? Ya da oynadiginiz, satin aldiginiz oyun cikinca burada yazin, biz de bakalim.
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 maketten ev satan müteahhit gibiler
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=nz3OSSpopzY
Tori Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ziggurat çıktı early accessden. Hatta totalbiscuitin 2014ün en iyileri listesine bile girdiydi :p
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Invisible Inc. çıktı. Massive Chalice çıktı dün. İkisi de iyi bulduğum oyunlar. Bunlar dışında henüz early access'de olan ama bitince çok iyi olacağını tahmin ettiğim Battle Brothers ve Clockwork Empires var. Battle Brothers'ı zaten şimdiden 43 saat oynamışım. Clockwork Empires ise son oynadığımda çok buglıydı, tam çıkana kadar bekleyeceğim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Hype yok oluyor oyun cikana kadar. Kotu bir sistem bu, cok kotu. COOOK!
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Craft the World çıktı, oynatıyor kendini. Sevenler için ideal
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 darkest dungeon baya iyi poe ayrıca path of exile'da early access'ten yürüdü sayılır
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Prison Architect sonbaharda release edilecek. Aylık update ediliyor ve eğlenceli bayağı. Plague Inc. daha release olmadı. Madagaskar için SHUT DOWN EVERYTHING espirisi üzerine yapılmış oyun. Epidemic türü sevenler için sadece. Diğerleri uzak dursun. Başka early access oynadığım şeyler aklıma gelmedi. İlginç bir şey hatırlarsam yazarım.
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 crowdfunding, kickstarter oyunları sayılmaz
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 GERGE said: Hype yok oluyor oyun cikana kadar. Kotu bir sistem bu, cok kotu. COOOK! İradeni kullanıp oyun çıkana kadar hiç bakmayacaksın veya az bakacaksın. Mesela Wasteland 2 gibi belli bir hikayesi olan oyunlara asla bakmıyorum early access hakkım olsa bile. Sandbox tarzı oyunları oynanabilecek haldeyseler oynuyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Daha bir tane EA almadim ki. Ne guzel oyunmus, alayim diyorum; sonra EA'yi gorup geri donuyorum.
nienna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 insanlari zorla aaa oyunlara yoneltiyorlar bu early accessler. dayz ve ark en buyuk iki pismanligim olan kod coplukleri. ikisini de iade hakkim olmadigi icin arada boyle qq.
Catze Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Kerbal Wasteland Divinity Dirt Rally
Öne çıkan mesajlar