Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konusunu acayim dedim, Early Access ile bir suru ilginc ve guzel fikirlere sahip oyunlar gosteriyorlar. Hangileri cikmayi becerdi? Ya da oynadiginiz, satin aldiginiz oyun cikinca burada yazin, biz de bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 maketten ev satan müteahhit gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=nz3OSSpopzY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ziggurat çıktı early accessden. Hatta totalbiscuitin 2014ün en iyileri listesine bile girdiydi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Invisible Inc. çıktı. Massive Chalice çıktı dün. İkisi de iyi bulduğum oyunlar. Bunlar dışında henüz early access'de olan ama bitince çok iyi olacağını tahmin ettiğim Battle Brothers ve Clockwork Empires var. Battle Brothers'ı zaten şimdiden 43 saat oynamışım. Clockwork Empires ise son oynadığımda çok buglıydı, tam çıkana kadar bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Hype yok oluyor oyun cikana kadar. Kotu bir sistem bu, cok kotu. COOOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Craft the World çıktı, oynatıyor kendini. Sevenler için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 darkest dungeon baya iyi poe ayrıca path of exile'da early access'ten yürüdü sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Prison Architect sonbaharda release edilecek. Aylık update ediliyor ve eğlenceli bayağı. Plague Inc. daha release olmadı. Madagaskar için SHUT DOWN EVERYTHING espirisi üzerine yapılmış oyun. Epidemic türü sevenler için sadece. Diğerleri uzak dursun. Başka early access oynadığım şeyler aklıma gelmedi. İlginç bir şey hatırlarsam yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 crowdfunding, kickstarter oyunları sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 GERGE said: Hype yok oluyor oyun cikana kadar. Kotu bir sistem bu, cok kotu. COOOK! İradeni kullanıp oyun çıkana kadar hiç bakmayacaksın veya az bakacaksın. Mesela Wasteland 2 gibi belli bir hikayesi olan oyunlara asla bakmıyorum early access hakkım olsa bile. Sandbox tarzı oyunları oynanabilecek haldeyseler oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Daha bir tane EA almadim ki. Ne guzel oyunmus, alayim diyorum; sonra EA'yi gorup geri donuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 insanlari zorla aaa oyunlara yoneltiyorlar bu early accessler. dayz ve ark en buyuk iki pismanligim olan kod coplukleri. ikisini de iade hakkim olmadigi icin arada boyle qq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Kerbal Wasteland Divinity Dirt Rally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 battlechasers çok şahane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar