Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ark Survival Evolved

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

Bugun yine yanlıs tribelardan birini helak ettik. asdf. Sabah bize saldırdılar. Onları ararken tribedaki adamlardan birini oldurmus yolda kosturdugunu gorenler. Haritadan sildik adamları. Bastan baslayacaklar.

Kolektif cok uzadı kombat sonra unuttum seni yorgunluktan direk lootu falan kasalara bırakıp oyundan cıktım. Yarın girince konusalım north 2, 3 ten birinde dogunca bize cok yakın oluyosun sanırım bi ara linklemistim burda spawn noktalarını. bir bak onceki sayfalara.

Bir de item dupe yapıldıgı bulunmus serverlar cuma gunune rerollanabilir ya da full wipe yiyebilirmis. Full wipe yerse zaten ya direk bırakırız ya da hepberaber tatavasız bastan kasarız. Ama buyuk ihtimal bırakırım full wipe gelirse.

http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/0/594821545173501913/

Eger serverlar wipe yemezse bundan heralde 10 gun sonra falan sadece pvp yapıyor olacagız diye dusunuyorum. 2 saat falan ırgatlık yapıp kasılan explosiveleri dinoları alıp raid yaparız. Base neredeyse tamamlanmak uzere.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Bir de item dupe yapıldıgı bulunmus serverlar cuma gunune rerollanabilir ya da full wipe yiyebilirmis. Full wipe yerse zaten ya direk bırakırız ya da hepberaber tatavasız bastan kasarız. Ama buyuk ihtimal bırakırım full wipe gelirse.

Valla öyle bişey olursa full wipe falan ben de bırakırım. Siz raide başlamadan önce tame etmeye başladığım kuşu gece 1.30da tameledim. 4 saatten fazla sürdü herhalde. Wipe ederlerse ortalığı ayağa kaldırırım çok net. :X
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

bingildak said:

EA'da wipe kaçınılmaz ama ne zaman :)
Bugun olabilir iste wipe. Kararlarına baglı. Girmedim oyuna evi falan patlatsalar haberimiz olmaz. Ve c4 dupeledilerse gayet olabilir.

Ben girdim az önce. Herşey sapasağlam. Herkes uyuyo evde. Ama petlerin hepsi aç. Yemekleri bitmiş gariplerin. :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...