kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 benim gibi yeni başlayan biriyle bi ev inşa edip 2 para 1 trex tameledik bakalım yarın ev ve hayvanlar yerinde duracak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 yahu official servera mı girseydim, unofficialdan officiala karakter transferi olmayacakmış :( beyler geleyim 88e yanınızda lvl kasayım lan, karışmam kuşunuza rexinize, tribea almasanız da olur yanınıza dikerim evimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Hala oynuyor musunuz? Cumartesi dönüyorum, hypeın sönmesine daha varsa alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 gel, irgat lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Irgatlık / aksiyon dengesi nasıl? Öyle sürekli ırgatlık yapacak bir vaktim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Bugun yine yanlıs tribelardan birini helak ettik. asdf. Sabah bize saldırdılar. Onları ararken tribedaki adamlardan birini oldurmus yolda kosturdugunu gorenler. Haritadan sildik adamları. Bastan baslayacaklar. Kolektif cok uzadı kombat sonra unuttum seni yorgunluktan direk lootu falan kasalara bırakıp oyundan cıktım. Yarın girince konusalım north 2, 3 ten birinde dogunca bize cok yakın oluyosun sanırım bi ara linklemistim burda spawn noktalarını. bir bak onceki sayfalara. Bir de item dupe yapıldıgı bulunmus serverlar cuma gunune rerollanabilir ya da full wipe yiyebilirmis. Full wipe yerse zaten ya direk bırakırız ya da hepberaber tatavasız bastan kasarız. Ama buyuk ihtimal bırakırım full wipe gelirse. http://steamcommunity.com/app/346110/discussions/0/594821545173501913/ Eger serverlar wipe yemezse bundan heralde 10 gun sonra falan sadece pvp yapıyor olacagız diye dusunuyorum. 2 saat falan ırgatlık yapıp kasılan explosiveleri dinoları alıp raid yaparız. Base neredeyse tamamlanmak uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 abi dupe'un bu kadar geç keşfedilmesi zaten ilginç geldi bana. o kadar uzun zamandır var ki bu sistem, düzeltilmesi için ne yapılması gerektiğini bilmediklerini düşündürüyor bana yapımcıların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Oyunun yapımcıları biraz manyak. Adamlar piyasada cıkan tum hileleri satın alıp deniyolar. Bugune kadar aim gibi client side calısabilecek seyler dısında hic birseyin calısmadıgını iddaa ediyolardı. Hatta calısan hack icin link verene 100 dolar odul falan vardı asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 lan oyun zaten early access, wipe edip napican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 madcow said: Bir de item dupe yapıldıgı bulunmus serverlar cuma gunune rerollanabilir ya da full wipe yiyebilirmis. Full wipe yerse zaten ya direk bırakırız ya da hepberaber tatavasız bastan kasarız. Ama buyuk ihtimal bırakırım full wipe gelirse. Valla öyle bişey olursa full wipe falan ben de bırakırım. Siz raide başlamadan önce tame etmeye başladığım kuşu gece 1.30da tameledim. 4 saatten fazla sürdü herhalde. Wipe ederlerse ortalığı ayağa kaldırırım çok net. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 EA'da wipe kaçınılmaz ama ne zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 xaenin gelecekse ben zaten oynamam btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Bu hafta ekleyecekleri yeni dinolar: Oksijeni 200 yapmıştım iyi oldu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: xaenin gelecekse ben zaten oynamam btw +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: EA'da wipe kaçınılmaz ama ne zaman :)Bugun olabilir iste wipe. Kararlarına baglı. Girmedim oyuna evi falan patlatsalar haberimiz olmaz. Ve c4 dupeledilerse gayet olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ara verelim abi zaten, şöyle birkaç ay verip dönmek gerek. EA oyun için 150 saat gameplay çok fazla asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 hem xaeninde gelecekmiş zaten, bütün ortamı bok eder :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 lan tam indirimden almıştım, xaenin i görmedim, refund edeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Asdf. Neyse wipe gelirse hep beraber oynarız yavasca. sonra agzımızı kırarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 dreagloth'da geldiyse http://media.tumblr.com/c02e03f70cfc79cc0c7275dccd8894bd/tumblr_inline_mhis0waQDy1qz4rgp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 http://images.wookmark.com/215869_146933.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 madcow said: bingildak said: EA'da wipe kaçınılmaz ama ne zaman :)Bugun olabilir iste wipe. Kararlarına baglı. Girmedim oyuna evi falan patlatsalar haberimiz olmaz. Ve c4 dupeledilerse gayet olabilir. Ben girdim az önce. Herşey sapasağlam. Herkes uyuyo evde. Ama petlerin hepsi aç. Yemekleri bitmiş gariplerin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: dreagloth da geldiyse (fix'ed) http://media.tumblr.com/c02e03f70cfc79cc0c7275dccd8894bd/tumblr_inline_mhis0waQDy1qz4rgp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 evrim cumartesi görücem seni kitlerim hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Bi harf (D) eksik olmuş Ercan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar