Feamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Önce str. yi uygun ve düzgün belirlemek lazım, sonra taktığı bu str. ye göre örtüşecek şekilde kurgulamak ve disiplin ile o kurguya uymak gerek. Bunlar olmadığı zaman save load ile bile kurtulamayan bilirsin... Tabii oyun %95 ile vuramazsın diye tutturunca zaten bir şey yapamıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 prosedürel hazırlanan görevler bayağı saçmasapan çıkıyor bazen, landing zone olarak iniş yapılan, görevin başladığı evin çatısının altında alyen grubu çıkınca planmış, stratejiymiş, taktikmiş, bunların değeri kalmıyor. benim tavsiyem de bol bol save/load, çünkü oyunun prosedürel saçmalamasına karşı backup. elektrik kesintisine karşı kgk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 long war 2 gelmis bunun icin de. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=844674609 sessiz sedasiz cikardi adamlar, hic haberi donmuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Ign falan çıktı be ne haberi dönmemesi :D Tekrar oynamam için sebep verdin bana aro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 canım sıkıldı xcom satın aldım demin, şimdi de mod cıktığını gördüm sdfg sıfırdan long war ile başlasam nasıl olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 adamlar kendi oyununu yapacakmis bundan sonra. bi de firaxis baya boostlamis bunlari, roportaj falan yapmislar. ben de pcgamerda gordum de baktim. ama oncesinde overhaul mod yaptiklarini bilmiyordum, oyun ilk ciktiginda silah modlari falan ivir zivir yaptilar, dedim burada birakacaklar herhalde. ilk oyuna daha mod cikmadan interneti kasip kavurmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 xcom2 alacaksanız humble monthly de ön ödemeyle direk onu veriyor bu ay. Geri kalan oyunlarıda 3 şubatda açıklayıp veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 humble monthly'den aldım ben de, 2-3 haftadır oynuyorum. 30 saat oldu gibi, research'lere falan bakarsak hikayenin %75'i civarı bi yerdeyim sanırım. demin bi görevde sahadaki tek doktorum tabip albay "patch" crit'lenip yerlerde can vermeye başladı (ilk combat'ı biraz uzattığım içim geri sayım bitmesin diye dingo'nun ahırı gibi objective'e koşarken gatekeeper ve saz arkadaşlarıyla göz göze geldim) bi de üstüne reinforcement indirdi şerefsizler. party üçe bölündü. resmen cover alacak yer kalmadı. hemen evac çağırdım. belediye binasının karşısındaki heykelli, çitli falan küçük bi alanı savunurken, kan kaybeden albayı zar zor helikoptere attım. o arada sniper'ım efsane bi crit'le ranger'ımın önünü açtı. can havliyle hacklediğim alienbot-2000'ın da yardımıyla uzaylı radyosunu patlatıp ranger'ım için bi duman perdesi oluşturdum. bombacı yiğitlerim bir ayağı helikopterin kızağında, minigun'ları tek elle kullanarak sağa sola suppressing sıkarken onu da son anda helikoptere bindirip ŞEREFSİZLEERR diye haykırarak savaş alanından ayrıldım. sonra bi baktım objective'lerde kill every alien da varmış, mission failed dedi. allah belanızı versin deyip yoluma devam ettim. şerefsizler combat'ı çok iyi yapmış ya, her hit'te gaza geliyorum (aldığım her hit'te de yüreğim ağzıma geliyor) bir de nası bileylendiysem save'lerimin adları hep şerefsizler, geberin, alien scum, it oğlu itler falan diye gidiyor. bir de taaa operation gatecrusher'dan beri birlikte ne badireler ne badireler atlattığımız bi ranger'ım var, tipi direk sarah connor generate'lendi. gözlüğünü de ben taktım. oyun bittikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Oyun zor olmus ya. Kan aliyo veteranda. Gerci xcom da cok kolaydi. Yok mu aga bunun ortasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 durum boyleyken ust uste 2 kritik gorev tamamladim. anam agladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 haki yakalılar yine mağdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Bir süredir Long War 2 oynuyorum; yine iyi iş çıkarmışlar. Yeni resistance mekanikleri vs. çok güzel olmuş. Bedava expansion gibi. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 long war mekanikleri beni ayar etti ya. keşke xcom senaryoyu oynamadan başlasaymışım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DBzdFO2UAAI7Qsg.jpg PC Gamer'in e3 icindeki programinda gosterecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=n3bENBYSucQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 yanlış başlıksle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=myJ6QIw7TpE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bu yeni dlc kocamanmis boyut olarak, az kalsin bunu 3. oyun yapacaktik demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ucuza nereden alırız ya ben almamıştım zamanında saçma pahalı ve kötü release olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 1 haftaya steam sale basliyor onu beklemek daha iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 İndirimde şu an Steam'de zaten. %60 gördü, 90 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=WmvF8d5ot6Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 durmaplay de 50tl idi ama 1. oyundan çok farkı olmadığı için alasım gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 ilk oyunda şu olay kötüydü ama ikinci oyunda adamlar çığır açmış resmen. 70-80% hit chance'ın gerçek karşılığı 20% falan. 70% vurursa seviniyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Nays Yalniz unofficial dlc cok zor gelmisti bana ya. Mekanikleri falan cok farkliydi yetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar