Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

Önce str. yi uygun ve düzgün belirlemek lazım, sonra taktığı bu str. ye göre örtüşecek şekilde kurgulamak ve disiplin ile o kurguya uymak gerek. Bunlar olmadığı zaman save load ile bile kurtulamayan bilirsin...

Tabii oyun %95 ile vuramazsın diye tutturunca zaten bir şey yapamıyorsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

prosedürel hazırlanan görevler bayağı saçmasapan çıkıyor bazen, landing zone olarak iniş yapılan, görevin başladığı evin çatısının altında alyen grubu çıkınca planmış, stratejiymiş, taktikmiş, bunların değeri kalmıyor.

benim tavsiyem de bol bol save/load, çünkü oyunun prosedürel saçmalamasına karşı backup. elektrik kesintisine karşı kgk gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
adamlar kendi oyununu yapacakmis bundan sonra. bi de firaxis baya boostlamis bunlari, roportaj falan yapmislar.

ben de pcgamerda gordum de baktim. ama oncesinde overhaul mod yaptiklarini bilmiyordum, oyun ilk ciktiginda silah modlari falan ivir zivir yaptilar, dedim burada birakacaklar herhalde.

ilk oyuna daha mod cikmadan interneti kasip kavurmustu.
Sosyal ağlarda paylaş

humble monthly'den aldım ben de, 2-3 haftadır oynuyorum. 30 saat oldu gibi, research'lere falan bakarsak hikayenin %75'i civarı bi yerdeyim sanırım.

demin bi görevde sahadaki tek doktorum tabip albay "patch" crit'lenip yerlerde can vermeye başladı (ilk combat'ı biraz uzattığım içim geri sayım bitmesin diye dingo'nun ahırı gibi objective'e koşarken gatekeeper ve saz arkadaşlarıyla göz göze geldim) bi de üstüne reinforcement indirdi şerefsizler. party üçe bölündü. resmen cover alacak yer kalmadı. hemen evac çağırdım. belediye binasının karşısındaki heykelli, çitli falan küçük bi alanı savunurken, kan kaybeden albayı zar zor helikoptere attım. o arada sniper'ım efsane bi crit'le ranger'ımın önünü açtı. can havliyle hacklediğim alienbot-2000'ın da yardımıyla uzaylı radyosunu patlatıp ranger'ım için bi duman perdesi oluşturdum. bombacı yiğitlerim bir ayağı helikopterin kızağında, minigun'ları tek elle kullanarak sağa sola suppressing sıkarken onu da son anda helikoptere bindirip ŞEREFSİZLEERR diye haykırarak savaş alanından ayrıldım.

sonra bi baktım objective'lerde kill every alien da varmış, mission failed dedi. allah belanızı versin deyip yoluma devam ettim.

şerefsizler combat'ı çok iyi yapmış ya, her hit'te gaza geliyorum (aldığım her hit'te de yüreğim ağzıma geliyor) bir de nası bileylendiysem save'lerimin adları hep şerefsizler, geberin, alien scum, it oğlu itler falan diye gidiyor.

bir de taaa operation gatecrusher'dan beri birlikte ne badireler ne badireler atlattığımız bi ranger'ım var, tipi direk sarah connor generate'lendi. gözlüğünü de ben taktım. oyun bittikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...