sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 bu oyunu oynayacak bilgisayarım yok, üzerimde oluşan gaza karşı koyamayıp xeanouts, JA2 falan kurdum. Yok kesmedi hiçbiri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 su oyuna bi 3 5 patch gelsin sonra bir daha bakalim bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 yok ya yamayla fps filan düzelir ancak, kötü tasarım düzelmez. namessar, evet interception göstermelik vardı çok dandini, mobil oyun kafasıyla yapılmış. tablete çıkardılar zaten anladık hedef kitleyi. xenonauts interception, hatta ufo xt gold'daki bin basar. burada hepten kaldırınca da loyalistler "zaten kötüydü" diyor, sanki ben kötü yaptım. herkes bombaladı, o zaman da herkes "ileride düzeltilir" filan dedi. firaxis düzeltmek yerine bozuk yaptığını toptan kaldıran bir şirket haline geldi. ama o eleştirilerin hepsi yapılmaya devam edilmeli çünkü bu adamlar "satıyoruz, eleştiri de almıyoruz aynen devam" kafasında. kendi yetileri, güdüleri yok biz oyunu nasıl ilerletiriz diye. gördük işte frankeştayn canavarı gibi yamalı bohçaya döndü oyunun combat sistemi. öyle karmakarışık bir ability ve proc sistemi var ki turn'üm bitti mi, bonus move mu aldım, bonus action mı aldım ne oldu belli değil. yap şunu time units ile madem arkadaş böyle aynı turn'de move/action ile yetinmeyeceksen. karışık olmasın diye kaldırdıysan TU'yu, basit tut o halde. dediğin konular da doğru, timer ve timer olmayan görevlerde değişik buildlerin ve sınıfların avantajı var. optimum yapayım dersen işin var. ve burada aptalca bir şekilde zırhın hp'si de dmg yese gene gravely wounded filan oluyorsunuz, çıplak gezmekle farksız recovery time. lolwut yani. armor zaten işlevsiz, ilk yediğim atakta shredded oluyor hepsi. sadece oyuna zorluk olsun diye konmuş yani biz faydalanalım diye değil. ben ultimate gear ile 3 armor filan yapabiliyorum item slot ona ayırdıysam, alyenler 6 armorla geliyor. oyun sonunda ghost armor gibi imba bir zırh da çıkmadığı için gümbür gümbür dmg yemeye devam ediyorsunuz bu sefer. ilk oyundaki gibi dmg immune gezilmiyor endgame'de. oyun teknik ve bütçe içeren yönlerden ilk oyundan çok ileride. harita çeşitliliği, görev çeşitliliği, customization filan onlara yoğunlaşmışlar. oyun mekanikleri, genel oynanış iki adım geriye gitmiş ama. geoscape de tam fasafiso, üçüncü oyunda "nasılsa kötü yapmıştık" deyip onu da kaldırırlarsa şaşırmam ve onu da alkışlar forumu. hiçbir derinlik yok, bir espri yok. gemi gezdiriyoruz öyle. me2'de normandy gezdirir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 2 major patch, 5 hotfix sonrası oynanır +/- 3 ay. o zamana da 30%-40% yer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 said: This is possibly the best TBS ever. User reviews are way off, but given the technical issues it's understandable. böyle adamlarla 4 yıl ölüm dövüşü yaptım işte, anlayın firaxis'in hayran kitlesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 refund ettim, ucuzlasin ilerde alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/iwSNn40.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Sam burada bile hala Civ e giydiriyor, oynadığı 5 dakikadır oyunu hala tek rakama indirgediler diye saçmalıyor. Yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 bingildak said: 2 major patch, 5 hotfix sonrası oynanır +/- 3 ay. o zamana da 30%-40% yer zaten. İndirim konusu ayrı, ama oynamak için patch gerektirecek bir durum yok. Bir sürü ufak tefek bug var, fakat bunların hiçbiri oyunu oynanamaz hale getiren türde buglar değil. Timer, zorluk vs. gibi şeyleri dert edenler için modlar var. Timerı kaldıran da daha uzun olmasını sağlayan modlar da hemen çıktı. Oyun workshop ile entegre olduğu için modları indirmek ve kaldırmak da çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 optimizasyon patlak? bug'ı geçtim. patchlerle fine tuning yapıyorlar. ilk oyunda da böyleydi. saçma sapan şeyler vardı. first day dalmıştım ondan sonra 6 ay sonra tekrar oynadım. baya farklı bir oyun oynar gibiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ya ironman oynamayacaksanız load ile saçma buglar aşılıyor, combatta saçmalayan durumlar oldu blazing pinions ile filan. anlatması uzun sürer ama kırarsınız klavyeyi ironman ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 TBS bir oyunda arada sırada fps düşmesini veya briefing sırasında 1-2 saniye takılma yaşanmasını dert etmiyorsan optimizasyon eksikliği ciddi bir sıkıntı yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 donanıma 5k yatırdıktan sonra masaüstünde bile framerate düşse ben sinirlenirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Action kamerasinin kafasina gore takilmasi ve action cam lerde delay ilk oyunda da vardi. Cok cozebikeceklerini sanmiyorum acikcasi. Ama p delayi ne kadar azaltirlarsa kar. Urda crit vurmadiginizda da cam trigger ediyor. Menuden kapatiliyor sanirim (bakmadim.) ama ben crit only ya da kill only opsiyonlar olsa daha mutlu olurdum. Fps pek dert degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 make armor ve utility items ready tuşu koymuşlar, weapon tuşunu unutmuşlar. cidden deli etti silahları ondan ona taşımak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 optimizasyon için bi yama çıkarsalardı bari. oyunun açılması bile yıl sürüyor haritaları yüklerken bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 xcom 1'de çok sıkılmıştım. tamam güzel taktik imkanları var ama ne kadar detaylı plan yapsan da senin 6 adamın da %99'la missliyip, tek başına açıkta duran düşman alien'ın %2 ile tüm adamlarıma teker teker critical atması gibi olaylar sinirimi bozmuştu. düşmanı görür görmez düşmanın initiative alması da feci kanser etmişti. oyunu bitirmeden bırakmıştım bi yerden sonra... xcom 2'de bu tip şeylerin daha bir dengelenmiş olduğunu gördüm. oynamayı istiyorum. ama oynamadan önce şeyi soracam, xcom 1'i bitirmemiş olmak, xcom 2'de bir önem taşır mı, yoksa bodoslama girip hikayenin tadını çıkartabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 o dediklerinin hepsi var hala, onları sevmediysen bunu da sevmezsin. daha da kötü hatta, sadece pozisyon almayıp gelip cart diye saldıran birimler var. chrysalid artık toprağa gömülü, çıkıp saldırıyor gördüğünüz anda. %99 ile miss yaşadım ayrıca. zaten xcom2 xcom'u bitiremeyip failleyenlerin hikayesi olarak yazılmış. 2 ayda oyunu kaybetmiş sayıyor hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 oo durumlar iyice boktana sarmış o zaman, koşarak kaçayım uzaklaşayım ben. orijinal X-Com deneyimi için Xenonauts'tan uzağa gidemiycez anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ben gayet zevkli oynuyorum. ayni tas ayni hamam ayni terane. bazi detaylara fena cila cekmemisler. sirf o cila icin oynamaya degiyor. (ancak timerli missionlara feci uyuzum. tam kepazelik. o ayri.) gene de gayet oynanir. biraz ucuzlasin ya da bir iki patch yesin diye bekleyin ama. 110 tl bile cok su anda buna. ilkini enemy within + long war oyna, bundan iyi su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Okumaz olaydım oyundan soğuttunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 cenx said: Okumaz olaydım oyundan soğuttunuz. ilkini seven bunu da sever. dedigim gibi, bazi detaylar cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 gayet güzel oyun, bok atmayın. he ben normal zorlukta oynuyorum tabi. diğer seviyeleri görmek lazım. ayrıca flashbang falan grenadier'e verince çok temiz missliyor alyanlar. crystallid falan görmedim daha onlara da bakmak lazım. concealed olayı var ranger'lar da onları kullanıp düşmanın sizi gördüğü gibi cover almasını bi nebze bertaraf edebiliyosunuz. ben de kıl oluyorum o olaya yalnız. timed görevler de beni rahatsız etmedi ama çok fazla ilerlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ben bu kadar ram leak olan bir oyun görmedim ya. 4,5gb committed başlayıp 9,5gb'a çıkıyor, illa çöküyor eninde sonunda. kötü konsol portu gibi oyun. orijinal xcom deneyimi için firaxis'ten koşarak uzaklaşın zaten. bu oyun paris'te ışid rp'sine daha yakın xcom'dan. üstüme ateş edilmeden mission bitiriyorum ama oyun gene de kötü sistemlere sahip. tamamen kötü diyemem tabii ama her yanı "bunu yaparken aklınız neredeydi" dedirten kısımlar dolu. en sonunda kadala'dan aim veren pcs ve item buldum. lakin oyunu istesem bitirmiştim yani uzata uzata görebildim. bir bütün campaign oyundaki en elzem eşyaları göremeyebilirsiniz yani. random item ürettiren xcom yapanlara sen akıl ihsan eyle yarabbi. amin. ve oyun içerik olarak ilki kadar zayıf item bakımından, alyen çeşidi biraz daha fazla ama onların da çoğu 3-4 bölüm görünüp kayboluyor sonra. baştan sona advent askerleri püskevit'in dediği gibi. dümdüz insanlarla dövüşüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Armory de soldier promte edince oyun kitleniyor düzeltemiyorum araştırdım bir çok kişinin başına gelmiş. Başına gelipde çözebilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar