Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 ben bitirdiğimde expansion yoktu henüz , bu update gelsin barede baştan bitireyim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 (düzenlendi) https://thewitcher.com/en/news/32792/the-witcher-3-wild-hunt-is-coming-to-the-next-generation Alıntı The next generation edition of The Witcher 3: Wild Hunt will release as a standalone purchase for PC, Xbox Series X and PlayStation 5, as well as a free update for everyone who already owns the game on PC, Xbox One and PlayStation 4. o7 Kasım 21, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 (düzenlendi) biz konuştuk bunu diye hatırlıyorum. Edük: bi önceki sayfada konusu geçmiş. Kasım 21, 2020 eregorn tarafından düzenlendi edük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Kaç aylık haber bu. Ben hala onamadım Witcher 3'ü, yavaş yavaş kitaplarını okuyorum, bitirince oynayacağım. Bunu da beklerim artık diyorum hatta. Cyberpunk ve Valhalla bitene kadar gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 ahahha aynen cevap bile yazmışım. huh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 geçen hafta başladım ben de ilk defa. bu türün yabancısıyım. adam akıllı bi tuto var mı spoiler vs yemeden bakacağım ? hangi skill e önem vermek lazım simya mimya uğraşmak lazım mı vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 valla baya oldu burdakiler oynayalı, youtube'da filan olması lazım. quen'in son level'ındaki bonus gereksizdi, sadece onu hatırlıyorum sdf. bi de fast attack'ın son skill'lerinden biriyle tuşa basılı tutunca ekrandaki her şey ölüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Türe yabancı isen bence easy'de oynayıp sana keyif veren skillere kendine göre dağıt. Ben rehberlerle build yapıp oynadım, sonra biraz pişman oldum, competitive bişey değildi ne gerek vardı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 tutorialla rpg mi oynanır lan sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Hakkaten ha! Git full walkthrough izle bari kendin bitireceğine..................................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 valorantçı kafası işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 tamam la vurmayın öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 yalnız cs ve valorantı bırakıp tw3e başlamanı gönülden kutluyorum, oyun bitmiyor yalnız. bitirene kadar oynarsan aim gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 hanım uyanıkken solo, uyuduktan sonra hardcore fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 bitirdim oyunu. pata küte daldım sürekli. 0 simya kullandım 15 skill point arttı. hiç bomba yağ vs kullanmadım. kolayda da oynamadım oyunu. sanki birşeyler eksik gibi hissettirdi ama bitti daha yüzüne bakmam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 (düzenlendi) On 21.11.2020 at 12:10, GERGE dedi ki: Kaç aylık haber bu. Ben hala onamadım Witcher 3'ü, yavaş yavaş kitaplarını okuyorum, bitirince oynayacağım. Bunu da beklerim artık diyorum hatta. Cyberpunk ve Valhalla bitene kadar gelir umarım. 3. oyun kitaplarin kaldigi yerden devam etmiyor. kitaplarin ardindan 1. oyunu ve 2. oyunu da oynaman gerekecek. 1. oyun kitaplarin bittigi yerden sonra basliyor ve W3 un hikaye kitaplar+onlarin uzerine insaa edilmis durumda. 1. oyun bence cok iyiydi, daha gecen sene tekrar oynadim, bence hala da guzel. ancak cogu oyuncu izdirap olarak gorur. Gerekirse yan gorevleri yapmadan hizlica gecersin ya da hikaye ozetini okuyarak atlarsin. 1. oyun klasik old school rpg, ikinci oyun interaktif bir coktan secmeli hikaye gibi, 3. oyun open world ve bambaska bir dinamikte. ilk oyun 2007 yapimi, ancak 1999 a kadar kitaplar zaten lehce yazilmis durumdaydilar. sadece ingilizce cevirileri cok sonradan geldi. dolayisi ile kitaplarin bittigi yerden devam ediyor olarak algilayabilirsin. (buna yeni yayinlanacak olan kitap dahil degil) Aralık 20, 2020 Namessar tarafından düzenlendi kitaplarin eklemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 YouTube'dan özet izlerim. O kadar vaktim yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 (düzenlendi) 13 dakika önce, GERGE dedi ki: YouTube'dan özet izlerim. O kadar vaktim yok =( 1. oyunda mantikli. ancak 2. oyunda birden fazla hikaye path i var. onda ozet izlemek de biraz izdirap olabilir. 2. oyun 1 den daha kisa surmustu bende, grafikleri de koridor tipi fps gibi (oyun oyle anlaminda degil, donemin konsollari yuzunden dizayn mantigi oyle) oldugu icin hala tatmin edicidir. fena yaslanmadi. dar alan renderladiginizda bu isler daha kolay oluyor. w2 yi catallanan hikayesi nedeniyle oynamani oneririm (bir path i izleyip, digerini oynarsin), ayrica w2 save i w3 icin lazim olacak. w3 un gameplay time i w2 nin bir kac tane bir kac kati. cok ciddi bir zaman kaybi olmayacak w2. Aralık 20, 2020 Namessar tarafından düzenlendi eklemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 w2 illa oynanacaksa story modunda filan öyle bişeyde oynamak lazım. hitbox'lar yarınlar yokmuşçasına saçmalıyor. daha doğrusu damaging frame'ler animasyonla alakasız. dolayısıyla docladım dediğin darbeyi 10 dakka önce yemiş oluyosun adam ekranda almanya'dan gelen abisiyle tokalaşır gibi görünürken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 3 saat önce, GERGE dedi ki: YouTube'dan özet izlerim. O kadar vaktim yok =( vaktin var aslında. Yani Valhalla oynamak yerine W1 oynayabilirsin (hangisi daha iyi konusu olarak değil). Sadece o vakitte başka bir şey yapmak istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 On 20.12.2020 at 10:10, GERGE dedi ki: YouTube'dan özet izlerim. O kadar vaktim yok =( 1. oyun için aynı şey aslında, yan görevler hariç, ızdırap dövüş mekaniklerine katlanmadan her şeyi görüyorsun daha mantıklı bir davranış, sadece düzgün bir kayıt ve yayıncı bulmak lazım. 2. oyun ise oynamak iyidir, "oyun" kısmı olan mekanik işler çok can sıkıcı ama onun dışında olan her şey üst seviye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 ilk ek paketi bitirdim. biraz boss öldürürken zorlandığım için skill pointlerimi kullandım. şimdi 2 . ek pakete başladım. witcher 1 oynanacaklar 3 5 sayfa geride bi witcher 3 için witcher 1 modu paylaşılmış. belki o şekilde oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 w1 izleyin, w2 oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 witcher 1 modu sadece oyunun başı için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 (düzenlendi) w2 >= w3 Spoiler Iorveth path ftw Aralık 22, 2020 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar