Daesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Skill reset attim pot basip su fast attack whirl buildi icin ama alchemyden sonra cok sıkıcı monoton oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 1 tane bile alchemy vermedim lel full swordsman + general gittim, signs var bi 10 puan falan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 CSI: Toussaint (18+) http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/mkt/image/The_Witcher_3_Wild_Hunt_Blood_and_Wine_Need_a_hand_RGB_EN.png Bi dahaki witcher oyununda iyice will graham a bağlayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 zaten base game'de de bağlıyoduk epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 expansion'ı bitirdim. olgierd ile side oldum tabi ki. iris güzel kılıçmış. çok başarılıydı genel olarak, kuruşu kuruşuna hak ediyor. quest kalmadı tabi yapacak, mecbur diğer expansion'ı beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Akşam aldım expansion passı indiriyordu en son. Akşama bir bakarım ne durumda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Kaç expansion olacak toplamda (googlelamaya üşendim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Kaç expansion olacak toplamda ? http://store.steampowered.com/app/355880/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 2 expansion kapsıyor pass. Sonrasında zaten gerald olmayacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 expansion'u bekliyom çıksın da oynim. save'ler hala yatıyo witcher 2'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 kizillelma said: Kaç expansion olacak toplamda ? http://store.steampowered.com/app/355880/ steam açılmıyor işyerinde, sağol yine de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 sword buildleriyle de oyun kolay da, hele ki alchemy buildiyle death march bile lolface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 bir roportajdan blood and wine bilgileri said: About the expansion: New area of the expansion will be about "as big as all islands of Skellige combined" / which is quite impressive in my opinion New gwent deck SKELLIGE will come out (was already confirmed at PAX EAST) No Release date yet They haven't seen any trailers/teasers yet Release should be before E3 (because that would make most sense) Talked about (in their opinion, fair) "price/content"-ratio for the expnasion pass They don't plan to go on sale with the exp. pass right after release Graphics for the new area have been improved and CDPR was thinking if they should replace for example the grass on the WHOLE map with the new, better grass :D A joke was made that the improved graphics now look better than what we saw at the E3 2014 trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 release date haziran denmemişti miydi ya. üzme bizi cdpr :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 tamam işte E3ten önce olacak diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 bi yandan da no release date diyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 patrona danışmadan bişi dersem yalan olur, bu sefer firma kötü duruma düşer diyor ama En geç E3 den önce diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Blood & Wine 31 Mayis http://www.youtube.com/watch?v=7sVoDJ_DITs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 hadi hayırlısı daha ilk exp'i oynamadım. pass 25 dolardan satıldıgına gore bu 20 dolar olur di mi? ilki hala 10 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 http://store.steampowered.com/app/378648/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 kutulu almıstım o yuzden gog'da var base game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 expansion pass 39 lirayken, blood and wine'nın 54 lira olması, top kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 oooo dönüyor gönlümün efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Witcher 3'ün motorunu yeniliyorlarmış. sanırım Witcher 4 yolda. çünkü C77 yapacakları yok bu adamların... http://kotaku.com/the-people-behind-cyberpunk-2077-would-like-to-correct-1775789408 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar