-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 valla tekrar söylüyorum, high-ultra grafiklerde oyun fazlasıyla iyi zaten. grafik modu gerçekten gereksiz şu oyuna. freecam vs. eyvallah. yükleyen takıntılıdır (sufi hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 High medium arası ayarlarım highda sadece nvidia hair worklar kapalı anti alaising acık 40-50 fps arası oynuyorum tabi kumardan fırsat bulduğum zamanlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 off priscilla'nın şarkısı ne güzeldi ya hala tüylerim diken diken oliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 takıntılıyım canım, diyebilirsin çekinme gerçi 970'e hararet yaptırtıp titan mı alsam çabaları da olabilir işin içinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 1000 serisinde yap onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 keşke witcher ın mmo su gelse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Fazla grimdork dünyası var mmo olmak için, elini sallayınca witcher/sorcereressa çarparsa da witcher atmosferinin bi anlamı kalmıyor. Bundan sonra daha etkileşimli open world yapıp hikayenin önemini azaltmasınlar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 bundan sonrası olacak mı ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Resmi açıklamaya göre W3 son oyun. Yeni seri olacak oyun http://cyberpunk.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Geraltın hikayesi bitiyor evet. Cyberpunktan sonra witcher dünyasında geçen başka bir oyun yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Blood and wine son mu peki :( yani fallout 4 5 6 gibi çöp oyunlar çıkmaya devam ederken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 blood and wine geralt'ın son hikayesi dediler evet. bundan sonra odak cyperpunk2077. ileride bir gün witcher dönerse bile geralt olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 cyberpunk konusu da uzun zamandır var ama hic en ufak bir detay bile verilmedi. blizzard'ın titan'ına dönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Hİİİİİİ YA TİTAN GİBİ İPTAL OLURSA Daha da kötüsü, ya OVERPUNK diye fps moba yaparlarsa!!! ='(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 bence ÇOK GÜZEL olur ona da hype yaparız fanboiluk yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 gene de keşke witcher bitmese ya. 3-4 senede bir gelse yeni bi oyun, ama gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Yaptıkları oyun tutmazsa ki hiç sanmıyorum witchera devam ederler. Mod işi nasıl bu oyunda bilmiyorum ama herşeye izin veriyorsa efsane modlarda gelir ileride belki ara ara exp çıkarırlar ayakta tutmak için falan fıstık ama hakkaten bitmese yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 axedice said: Fazla grimdork dünyası var mmo olmak için, elini sallayınca witcher/sorcereressa çarparsa da witcher atmosferinin bi anlamı kalmıyor. Bundan sonra daha etkileşimli open world yapıp hikayenin önemini azaltmasınlar yeter MMO da köylüyü oynuyosun, olayın yaratıklardan kaçmak - permadeath + farmville kafası ürün yetiştir + sandbox git şehre sat + para kazan witcher tut, köyün yakınlarını temizlettir ki daha fazla ticaret yap daha fazla para kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ne kadar dandik bir konsept oldu şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 witcher'dan mmo olmaz. tamam gayet güzel jedi'sız star wars mmo oynadık ta ki jedi'lar gelip ortalık bok olana kadar. ama sw settingi bounty hunter'ından sandman'ine, droid engineer'ıdan twilek'ine, stormtrooper'ından quenker'ine ( :D) kadar orijinal konsept doluydu. swg kötü yönetilmesine rağmen yine de mis gibi oynadık. ama witcher dünyasında kullanıla kullanıla boku çıkmış sword&magic konseptlerinden başka ne var? olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 swg denilince gene beni bir ağlama tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 toggie said: hangi freecam modunu kullanıyorsun bulamadım calışan bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 bu gwent kartlar oyunun kutulu versiyonlarında varmış onların tamamnı alabilme imkenımız varmı yoksa sadece bu paketle birlikte gelen kartlarmı var piyasada http://urun.n11.com/sony-playstation-4/ps4-the-witcher-3-hearts-of-stone-expansion-pack-P82047015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 galiba 2.ek paket çıkınca bi kutu daha satılacakmış onda da diğerleri olacakmış. öle duymuştum da emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 oyun bitmesin diye oynamıyorum.girdiğimde de hızlı seyahat kullanmıyorum süre uzasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar