bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 önceki oyunlara göre combat çok daha iyi ya, haksızlık ediyosunuz biraz adamlara. overall iyi mi? değil bence de. son oyunda combat beni üzmedi şahsen. iyi değil ama its ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=nS6FxFI7G5o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Steam de şu an %50 indirimli. 44,50 TL, almayan alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 seven cats inn e yollan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 GoG Galaxy kullanıyorsan DLClerin ve expansion un Configure menüsünde aktif olduğundan emin ol sonra denildiği üzere 7 Cats Inn message board a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 steamde bütün witcherlar 50 tl ay basına kadar. bu serisinde hiç combattan kacamıyomuyuz, full stealth / dialog falan. gogda vardı galiba 3, ekran kartından gelmişti ama pasif rpg oynayasım var fallout oynadım zaten içim baydı supermutant kafası ezmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Cıks. Oynadığın karakter hayatını canavar öldürerek kazanıyor, o derece diyeyim. Fallout'tan falan daha iyi karakterler yan görevler vs. var. Ama genellikle combat üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 hıı okey o zaman , başka vakit artık dedim 2 şehir dolaşıyım hatun düşüreyim lordla baronla dedikodu yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Yaparsın, sıkıntı yok. İlerde mob pack görüyorum sank-DELALALYLEYLELALALLEEEEEE DÖLELELALALLELALALE diye bi müzik giriyo o iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 En ucuz nerede şimdi var mı yakın zamanda almış olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Steam 40 tl su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Daesu said: full stealth / dialog falan pasif rpg oynayasım var Age of Decadence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 o kadar stealth ki grafikleri yok asdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bu decadence i senin hype ın yüzünden, ilk çıkan betası mıydı artık demosu muydu, sadece bir alanda geçen kısmını oynamıştım. grafikleri çok sıkıntılıydı. sıkıntıdan kasıt, yetersizlik yada görsel bir zevksizlik değil, nasıl anlatsam, böyle zorlama bir havası vardı, sanki izometrik tek açı kalacakmış da, dünürün yazlığını sattıktan sonra 20k daha koyup zorla 3d ye çevirmişler gibi. anlatamadım ama demoydu o tabi. şimdi nasıl, al mı diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 AoD topiğinde devam edelim bebekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ilk exp/dlc bitirenler ne diyor? wild hunt kadar iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 HellHound said: gayet iyi hearts of stone, ana oyunun en iyi questleriyle yarisir rahat hikaye ve karakterler, runecrafting meh tamamiyla money sink, boss fightlar biraz daha duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bingildak said: ilk exp/dlc bitirenler ne diyor? wild hunt kadar iyi mi? Süper süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 aynen heart of stone cok saglam baya saglam seks de var meraklisina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 yahu bu gog galaxy delirtecek beni. v11 yaptıktan sonra sapıttı iyice, 16 dlc'yi indirdim play tusuna basılmıyo. bugun sabahtan beri oynuyorum oyundan cıkınca tamamlama yuzdesi ve saat aynı kalmıs. simdi manuel rollback yaptım, bu sefer oyunu baslatamıyorum. server problem game corrupted bıktım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Bunu konsoldan oynayanlar memnun mu? Konsola alsam diyorum PC başına oturmak zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 konsolda load süreli çok uzun. o bakımdan baya sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 sürekli load ile işi olmayacak. hatta velende özel iç mekanlara girmese, 2 saat loadsız gezilir. oyunun kontrolü de konsola pc den daha yatkın zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 valla zorluk yüksekse her türlü ölecek hem de çok ölecek asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar