bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Laurelin said: Goty olamaz bu cunki witcher 3 bu oyundan daha iyi Ohooo sen olaylardan geri kalmissin. Goty kriter değil artık. Gotd title olarak agirlik tasiyor. Fallout 4 rpg of the decade =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 exp i şuan oynadığım için achieve lerini ayrı tutuyorum bir tek master marksman kaldı achieve olarak onda da bayağı ilerleme kaydettim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 bingildak said: 1.11 patchi ps4'de 17 gb... bu son patchle load time'lar inanilmaz artmis ya da bana mi oyle geliyor bilemiyorum uzun suredir oynamiyordum su ek paketi aldim onu oynuyorum ama abartmiyorum 1-2dk load time nedir ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Ciddi uzun loadlar dediğin gibi. Ps konusunda pişman olmama sebep oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 müzikler gerçekten çok başarılı ama niye, bu loading ederken çıkar yazıları okuması bitene hatta görev icabı daha o veri açılmamasına rağmen olası okuma süresi kadar bekletiyor? yanı amaç nedir? halbuki, öldükten sonra load ederken 3-4 sn sürüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 once load olursa, loading oncesi muhabbeti illa butun yaziyi okumadan skipleyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ps'de öldükten sonra da 40 sn load bekliyorsun. resmen iş yaptım oynarken. bu sorun bu arada ps ile de kısıtlı değil. pc release'lerinde ssd yoksa onlarda da aynı problem var. fo4, w3, bloodborne hepsinde mevcut bu durum. bu arada hikaye ne kadar uzun lan. büttünn hafta sonu oynadım, sadece main story yapıyorum, hala hikayenin sonuna yaklaştığımı hissedemiyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ps4'den w3 theme varmış lan bedava neden söylemiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bloodborne'nun load sureleri icin patch geldi, baya dustu sureleri . suan en fazla 10 saniye falan bekletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 oyunu peçleye peçleye bu hale getirdiler mayısda yükleme süresi falan yoktu lan çat diye giriyordu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 keşke w3 içinde patch gelse ya. release'de böyle değildi cidden, şaka gibi öldüğümde açıp forum fln okuyorum. inanılmaz. yemek yerken fo4 ps stream i açtım bir tane, adam her kapıya bastığında 30-35 sn fln bekliyordu. şaka mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Hikaye sampiyon uzunlukta cidden..27 saat olmus, en olmadik side questler corap sokugu gibi geldikce geliyor, "bakalim ne olacak?" diye merak ediyorum aliyorum valla. Tahmini ne kadarina geldim acaba oyunun.. Spo Dandelion'u kurtarmak icin hamama girdim ciktim Ha birde Bloody Baron uzdu beni ya.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 %50 falan orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 baronla karısının allah belasını versin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 oyunun en bayik quest serisini gecmissin mono :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Valvyn said: Tamam hallettim güncellemeleri auto dan manuele alıyosun sende olmayanları gösterıyo tek tek tıklayıp indiriyosun bnm v1.04 heralde çünkü 1.0.6 bile yokmuş Bu nasıl yapılıyo gog galaxy delirtecek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 yen'den sonra içki masası abiii hahaha. ne zamandır bi oyunda bu kadar eğlenmedim ya. yenn yattıktan sonra 3 tane witcher içmeye başladık, muhabbetler çok ama çok iyiydi ya. facial expressionlar falan akmış. yenn'in kıyafetlerini giyip prank call yapmamız offf felaket eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 oyunun neden goty olması gerektiğinin başka bir kanıtı o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 o dandini, unresponsive, tek tus spam combati'da goty olmamasi icin ayri bir kanit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 The Witcher 3 Half-Price In GOG’s Thanksgiving-y Sale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 knox said: o dandini, unresponsive, tek tus spam combati'da goty olmamasi icin ayri bir kanit. lol Witcher kombatı unresponsive mi? Sen alternative movement DLC den sonra oynamadım galiba. Ha ondan önce de benzerlerinden fersah fersah ilerdeydi. Get good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 attack/counter ikilisi her oyunda aynı değil mi? en iyi yapan batman serisi de öyle. animasyonlar tarzı gereği daha hızlı diye daha mı iyi oluyor. daha bile spam olmuş oluyor =) çok tuşla combat olan bi oyun gösterin de oynayalım =) anca key prompt sistem yapıyolar bundan başka o da daha kanserlik bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ben base gamei bitireli cok oldu. daha yeni dlc'i aldim suan onu oynuyorum. movement eskiden bir dokunsan ucardi geralt, sanki hic agirligi yokmus gibin onu bir nebze de olsa duzeltmisler eyvallah ta combat hala dandik. ben full control istiyorum. oyle firil firil done done kilic savurmali patates animasyonlara sahip, silahlarin hic bir agirli olmayan bir combat degil. witcher'in bir shadow of mordor kadar bile iyi bir combati yok maalesef. 3 oyundur cdpr, oyunun combat kisminda, bir arpa boyu yol kat edemediler. onlara burdan bir tutam dd/soulsborne hatta monster hunter oynamalarini tavsiye ediyorum sdfsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Birinci oyundaki ritm oyunlu combatla 3. oyun arasında dünyadaki tüm arpa tarlalarının mesefesi kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 şöyle mi? http://www.youtube.com/watch?v=3c0XTkqINm0 http://www.youtube.com/watch?v=kNK_0BgT2TI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar