mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Wishmaster said: Dün arkadaşlarla konuşuyorduk da Türkçe seslendirmeler olsa ne kadar garipserdik diye. RAGNAROS'UN GÜCÜ İLE! ATEŞ İLE TEMİZLEN! GEBER BÖCEK! falan ben her seferinde bağırıyorum bunu voidcaller geldiğinde NEDEN ARADIIIN? diyorum silvanasta oyunlar için zamanım yok filan antonyo ve tirionun müziklerini bağırıyorum yoksa çekilmez oyun CW oynuyorum sıkılıyorum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Ana dili ingilizce olanlara komik geliyodur belki, bize türkçeye cevirdiğinde geldiği gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Yanniz jaina haric hepsi tirt japonca gosterdikleri, erkek sesleri rezil direk rhonin, varian filan olmamis hic Amaaaa laura bailey bu kadar super iken ayip etmisler, overkill olmus jaina https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ms/2/28/Caster_FSN.JPG http://static.comicvine.com/uploads/original/11114/111144451/3750173-7139900776-The-M.jpg Shosaaaaa P.s. MINNA! KOKO NI KITE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 jainanın biraz kawaii olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Voidcaller'a neden aradın'dan çok neden çağırdın demek daha doğru olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 http://image.cdn.ispot.tv/ad/7a_b/hotels-com-spring-break-sale-captain-obvious-workout-bathroom-large-8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 correction yaptım baboş öyle deme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 mulgear6 said: Wishmaster said: Dün arkadaşlarla konuşuyorduk da Türkçe seslendirmeler olsa ne kadar garipserdik diye. RAGNAROS'UN GÜCÜ İLE! ATEŞ İLE TEMİZLEN! GEBER BÖCEK! falan ben her seferinde bağırıyorum bunu voidcaller geldiğinde NEDEN ARADIIIN? diyorum silvanasta oyunlar için zamanım yok filan antonyo ve tirionun müziklerini bağırıyorum yoksa çekilmez oyun CW oynuyorum sıkılıyorum dfg naxxramas bizimdir bizim kalacak bizim muhabbette sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bolf ramshield vs echo of medhiv genelde mage deck kullanıyorum echo of medivi craft etmek için bolf u kırmaya degermi? Yoksa sonra pişman olurmuyum? Sahip olduğum ama hic kullanmadıgım tek legend kartım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bence değersiz bir kart. Echo mage'den keyif alacaksan yapabilirsin. Zevk almak için oynuyoruz. Mesela ben 2 mysterious challenger için 800 dust harcadım. Pek mutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bence echo gibi çook eski kartlardan eksik olanların varsa patlatmaktan çekinme legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Wishmaster said: Ulan arkadaşım Türkiye HS şampiyonu oldu maldivlere gitti :) 12k TL de yanında cukka. Helal olsun kardeşime. Biz hala goygoy yapalım hahaha abi bu arkadaşın olamaz olsa olsa kız arkadaşının liseye yeni geçmiş en küçük kardeşi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 senko filandır belki deme öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 mulgear6 said: senko filandır belki deme öyle liseli liseliye laf ediyo ya şu forumun en komiği bu hangimniz sen benualı hanginiz çeliktepeli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 berk kesin sen benualı ismi berk bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Abi arkadaşta hormonal bi sorun mu var bilmiyorum, sakal makal çıkmıyor yani. Adam 25 yaşında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 of arenada son pick garrison master quartermaster sea giant muster var sword of justice falan var murloc knight var ne seçsem :SSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 denizin buz gibi sularından gelen....sea giant sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 http://i.imgur.com/LBHYNA7.png yaptığım en iyi draftlardan biri sanırım ama max 5 win görür murphy kanunları gereği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 max 1 turn yasıcak cult master dısında draw yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 arenada 1 turnden fazla yaşıyorsa zaten kazanmışsın demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Illaa da draw olacak diye bisi yok. Tempo kaybetmeden kartlarindan value almayi basarirsa her turlu gider. Ornek vereyim. Azure drake harika bir kart. Ama yeti ile hem rakibin 3 dropunu hem de 4 dropunu tradeleyebilirse azure drake oynamis kadar olur. Hele hele 1-2true silver da olsaydi dadindan yenmezdi. Ha elbette karsidaki asiri yuksek value alabilecegi (sylvanas, cairne, harvest golem, shredirlar) gibi kartlar surerse biraz zor ama decki oldukca iyi. edit: truesilver da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 brawl girmeden legendary açtım drop rate artmış şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bu aksam abdestimi aldıktan sonra bu desteyle oynayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 6 2 bitti lel, son maçı salaklığımdan verdim ama gerisi komediydi toplam 4 kere master jouster joust kazandı bütün 4+ kartlar destedeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar