Tymex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 hava atmışım biraz olur o kadar :) Legendary olunca atarım bir de oynayamadım daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 brawl texti yanlışmış galiba. said: each turn if the opponent has 4 or more health than you, you get a random minion diyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 ya yeni moda çıktı buda. hs de oyun başlayınca dc oluyorum direk. var mı başka bu problemi yaşayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 dünden beri sıkıntılı ben baya bi maça giremedim. başlarken kapanıyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 arada dc oluyorum da hiç oyunu etkilemedi brawl'ı da bi türlü beceremedim en sonunda severler diyip OTK worgen warriorla girdim mill druid geldi tek worgen'im son karta kaldı yine de dövdüm EZ biçimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Lexius said: Confessor iyi mi kötü mü bilemiyorum ya craftlamaya değecek mi ki? hotform diye bi eleman var en çok izlediğim heriflerden benim. o 'deal with it' kart sınıfına sokuyo onu. natural taunt kartı. her türlü value alıyosun karttan falan. aslında baya muhteşem. removalı harcıyo. heal alıyosun. üzerine sneds gibi random legendary alıyosun. muhteşem bir value kartı. rimuvlanmazsa hele fiyüüüüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 mulgear6 said: arada dc oluyorum da hiç oyunu etkilemedi brawl'ı da bi türlü beceremedim en sonunda severler diyip OTK worgen warriorla girdim mill druid geldi tek worgen'im son karta kaldı yine de dövdüm EZ biçimde brawl icin ciddi ciddi deckmi yaptin yane? :D ben direk hunter randomladim ve ilk denemede kazandim oyunu, mekanigide bakmadim hic 22hp ile bitirdim her turn summon aldi rakip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 yaptıgım deck de buydu yani ciddi filan değil hiç :D arada eğlencesine oynuyorum tek turda 38 dmg vurmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Vingthor said: Lexius said: Confessor iyi mi kötü mü bilemiyorum ya craftlamaya değecek mi ki? hotform diye bi eleman var en çok izlediğim heriflerden benim. o 'deal with it' kart sınıfına sokuyo onu. natural taunt kartı. her türlü value alıyosun karttan falan. aslında baya muhteşem. removalı harcıyo. heal alıyosun. üzerine sneds gibi random legendary alıyosun. muhteşem bir value kartı. rimuvlanmazsa hele fiyüüüüüüüüüüü Yani fix olarak 9 manada oynayıp value almak mümkün karttan. Düşüneyim craftlamayı decki oturtursam tam bi kafamda. Teşekkür ederim tavsiye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 hiç leg yok bende olsa yapıcam bir şeylerde, para veresimde yok meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 bir tane randuin deckim var arada eglencesine oynadigim.. win rate %30-40 falan.. sinirli biriyseniz oynamanizi tavsiye etmem ama sans yaver gidince de dadindan yenmiyo :P.. randuin oldugu icin paletress da var haliyle.. rakip bir sekilde removallari harcadiysa ya da sansina o round elinde yoksa, kopup gidiyor oyun asagidaki gibi.. http://i.imgur.com/yMLN8jM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 YA BİLADER YETER ÇIKARICAM ŞIREDIRI Bİ BANA MI BU DOOMSAYER ÇIKMASI NEDİR BU LAN? HERGÜN EN AZ 3 KEZ DOOMSAYER ÇIKIYOR KENDİ ŞIREDIRIMDAN BANA KAYBETTİRİYOR YA. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH AMK YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 hahahaha iyi güldüm rage'ine :) sakin ol champ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 adama fatality yaptım lan. SADasdfsdfdfs. decki gnimshten çarptım. biraz değişiklik yaptım ama. Lore falan yoktu onunkinde. 3 manalık kardeşlerden koymuş falan. Orjinali bu: benimki de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Dun rank3 oldum bugun biraz legend zorlayacam bkalım sans dileyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Ne oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 gelmiş geçmiş en kötü brawlı yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 lightbane darkbane baya iyi priest complarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 çok merak edip sayıyorum şu anda. handlock oynarken son 5 maçımda da 4. turn drake indiğimde, silence ile cevap verdi druid. şimdi druid oynuyorum, 3. maçtır drake iniyor handlock, bende silence olmuyor. bu nasıl adalet amünyum... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben böyle bahtın sülalesini atlarım ama lan. 2 warrior geldi üst üste, ikisi de ilk 10 kartta 2 execute çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ahmedinejad said: gelmiş geçmiş en kötü brawlı yapmış adamlar. kazanmak çok kolay, full spell mage ile girin, adamın hpsini sizinki +4 tutun, lockta yapılmıyor kolay sadece, en son zaten frost bolt + lance + lance + fireball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 mech minionlarıyla en iyi hangi deck gidiyor yahu? mech mage oynuyorum ama ötesi var mı? 2 gram minion var düzgün kullanalım, rank 14 falan gördüm zorlasam görürümde streak çekilmiyor çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 shaman ve priest da güzel mech için. hatta şu summon totem kartlarıyla falan da birleştirebilirsin. illa ki doomhammer combosu gerek yalnız mech olsa bile. veya daha iyisi al'akir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 2 leg var elimde biri maexxna diğeri gelbin ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 priest'i pırayst diye okumayın gözünüzü seviyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Beni de çok irite ediyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar