Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Lexius said:

Confessor iyi mi kötü mü bilemiyorum ya craftlamaya değecek mi ki?

hotform diye bi eleman var en çok izlediğim heriflerden benim. o 'deal with it' kart sınıfına sokuyo onu. natural taunt kartı. her türlü value alıyosun karttan falan. aslında baya muhteşem. removalı harcıyo. heal alıyosun. üzerine sneds gibi random legendary alıyosun. muhteşem bir value kartı.

rimuvlanmazsa hele fiyüüüüüüüüüüü
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

arada dc oluyorum da hiç oyunu etkilemedi

brawl'ı da bi türlü beceremedim en sonunda severler diyip OTK worgen warriorla girdim mill druid geldi tek worgen'im son karta kaldı
yine de dövdüm EZ biçimde

brawl icin ciddi ciddi deckmi yaptin yane? :D ben direk hunter randomladim ve ilk denemede kazandim oyunu, mekanigide bakmadim hic 22hp ile bitirdim her turn summon aldi rakip
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Lexius said:

Confessor iyi mi kötü mü bilemiyorum ya craftlamaya değecek mi ki?

hotform diye bi eleman var en çok izlediğim heriflerden benim. o 'deal with it' kart sınıfına sokuyo onu. natural taunt kartı. her türlü value alıyosun karttan falan. aslında baya muhteşem. removalı harcıyo. heal alıyosun. üzerine sneds gibi random legendary alıyosun. muhteşem bir value kartı.

rimuvlanmazsa hele fiyüüüüüüüüüüü

Yani fix olarak 9 manada oynayıp value almak mümkün karttan. Düşüneyim craftlamayı decki oturtursam tam bi kafamda. Teşekkür ederim tavsiye için.
Sosyal ağlarda paylaş

bir tane randuin deckim var arada eglencesine oynadigim.. win rate %30-40 falan.. sinirli biriyseniz oynamanizi tavsiye etmem ama sans yaver gidince de dadindan yenmiyo :P..

randuin oldugu icin paletress da var haliyle.. rakip bir sekilde removallari harcadiysa ya da sansina o round elinde yoksa, kopup gidiyor oyun asagidaki gibi..

http://i.imgur.com/yMLN8jM.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

çok merak edip sayıyorum şu anda. handlock oynarken son 5 maçımda da 4. turn drake indiğimde, silence ile cevap verdi druid.
şimdi druid oynuyorum, 3. maçtır drake iniyor handlock, bende silence olmuyor. bu nasıl adalet amünyum...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben böyle bahtın sülalesini atlarım ama lan. 2 warrior geldi üst üste, ikisi de ilk 10 kartta 2 execute çekiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...